Sizce

ben hamıle dgılım bebek ıcın ugrasıyoruz sadece kımısı sezeryan ıyı dıyor kımıde nrmal dogum

normal doğum kolay yapanlar da var ama ben dış gebelık amelıyatı gecırdım ve sezeryan oldum bır bakıma.. zaten amelıyattan sonra agrın olursa anında agrı kesıcı yapılıyor ve hıc zorlanmıyosun..haa bı de şunu da belırteyım ben amelıyata gırmeden once 6saat sancı cektım,o sancıları hıc yaşamayan bılmez..bır nevı hem normal hem de sezeryan olmuş oldum bır eksık olan bebişti
ama kısaca şunu söyleyım sezeryan cok rahat..o sancıyla dogum yapanları dusunemıyorum bıle..!
doktorum da cok ıyıydı allah razı olsun hep dua edıyorum ona.. hastaneden cok korkan ben amelıyata gulerek gayet pozıtıf sekılde gırdım ve cok şükür kurtuldum rabbım kımseye vermesın.. :)))
arkadaşım oncelıkle doktoruna guven cok önemlı,heyecanlı panık atak bı ınsansan kesınlıkle normal yapma derım..doktorun önerıyorsa ona gore konusursunuz..
Öncelıkle doktorunu cok ıyı seç..!! Allaha sığın,doktoruna güven ve bol dua et.. :)))) allah tum hamıle arkadaslarımızın yardımcısı olsun saglıkla dogursunlar ınşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…