Sizce ?

oyku1903

29.o8.11...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
16
İzmir
Merabalar öcelikle iyi geceler daha önce sanırım 3 tane konu acmıstım, üçündede malesef ilişkimin artık ayrılık yolundan gittiğini söz etmiştim biteli 3 ay oldu neredeyse ama kopamıyorum ondan, 3 gün önce konusmaya basladık bugunlerde nadirde olsa konuşuyoruz, ama sıcak değiliz öyle, sizce nasıl geri döner bana ne yapmam lazım, 3 ay oldu gideli ama hala kalbimden gidemedi, ayrılık sebebinide belirteyim neymiş ilgimden sıkılmıs beyfendi, bu erkekler ne kadar zor yaratıklar.. :(

diger konularınızı okumadım ama en basıt cevabı vereyım daha az ılgılenın madem ilgiden sıkılmışmış... :S

canım ilginden sıkıldığını söyleyen birisini gerçekten
hayatına yeniden almayı düşünüyor musun_??

konusmaya baslamanızı yeniden beraber olmaya basladıgınız seklınde düşündüm cnm.. yanı barısmayacak olsanız konusur muydu bilemıyorm nasıl biiridir... :S sen yıne de barışmak ıstedıgın ıcın ısrarlı bır sekılde/sıkça arama bence ...

konusmaya baslamanızı yeniden beraber olmaya basladıgınız seklınde düşündüm cnm.. yanı barısmayacak olsanız konusur muydu bilemıyorm nasıl biiridir... :S sen yıne de barışmak ıstedıgın ıcın ısrarlı bır sekılde/sıkça arama bence ...

Valla normalde msj atma, arama diyip numaramı engellerdi ama sogukta olsa cevap veriyo.. :/

Evet daha değişik bir ben'le..

bilmiyorum çok mu üzerine düştün ondan mı bunaldı sorun sende mi ama
çok ilgilendin diye ayrılan bir sevgiliye pek masum bakamam
üstelik 3 ay konuşmamışsınız....
Peki konuştunuz mu baya bu 3 gün içerisinde ilk mesajı kim attı biraz daha ayrıntılı
anlatır mısın_?

bilmiyorum çok mu üzerine düştün ondan mı bunaldı sorun sende mi ama
çok ilgilendin diye ayrılan bir sevgiliye pek masum bakamam
üstelik 3 ay konuşmamışsınız....
Peki konuştunuz mu baya bu 3 gün içerisinde ilk mesajı kim attı biraz daha ayrıntılı
anlatır mısın_?

ben attım bi konu gecmişti aramızda yani artık millet ayrılma sebebimizi farklı şeylre yormaya basladı benimde tak etti mesaj attım kesinlikle seni rahatsız etmek için atmıyorum ama canım sıkıldı artık gibisinden oda bana gayet iyi dille kimseye bişeyler uydurmadım dedi..

Valla normalde msj atma, arama diyip numaramı engellerdi ama sogukta olsa cevap veriyo.. :/

barısmaya sıcak bakıyor sanırım yoksa açmazdı telleri ya da msj lara cevap vermezdi...sen yıne de agırdan al cnm madem başka bır ben olacagım degısecegım dıyorsun, değiştigini görsün............

biliyorum zor olıcak ama saatler sonra gelen mesaja anında cevap verme o 2mesaj atıyosa sen bir at hayatından memnunmussun gibi davrann..sakın değiştim deme değişimini göster

gelir gelir bizimde öyleydi 3 ay ayrıldk değerimi anladı köpek gibi pişman olup geri geldi smdı ıkı sene 1 ay oldu ve suan ayrılma noktasındayz !

yardımcı olurmusunuz mesela napmalıyım :/

mesela konuşma sırasında hiç ondan veya üzüntünden bahsetme napıyorsun derse dışardaydım arkadaşlarımlaydım de veya kuaföre gidip saçlarıma bakım yaptırdım de. o mesaj atmadan atma vs vs vs.. güleryüzlü ol tabi ne derece konuştuğunuzu bilmiyorum yardım etmem için

bence uğraşma... ya da şöyle yap geride yani içinde kalan şey gerçekten sevgi mi yoksa başka bir şey mi? soğuk konuşuyor diyorsun istese sonuçta gel deneyelim der. Denediniz diyelim yine her şey aynı devam edebilir ve sonu yine ayrılık olabilir. Tabiki bir ihtimal çok güzel de devam edebilir...

kızlar bugun görüştük hersey çok güzeldi güldük eglendık dertleştik falan ruya falanmı acaba bu :) ama barısmadık, yakın arkadaslarım zamana bırak dıyor.. napmalıyım ..

zamana bırak tatlım çok sevindim :):) bu arada zamana bırak ve barışmayı sen teklif etme olurmu zamanla oturur herşey

Back
X