• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

aranızdaki seviye düşmüş sanırım ,eşiniz aynada kendini görüyor olmasın ...

Ben de böyle düşünüyorum yani kendi yaptığını sana mal ediyor gibi. Aldatıyor da demek istemiyorum ama bu durumlarda genel davranış yapıları böyle oluyor genellikle. Dikkatli olun derim.

sakin bir anında al karşına ne demek istedin neden böyle bir cümle kurdun de. mantıklı bir açıklama yapacaktır diye düşünüyorum. hazmedilmesi zor birşey demiş. biraz mesafe koy surat yap. hatasını anlayıp mantıklı bir açıklama yaparsa sizde uzatmayın ha baktın bir süre daha böyle pervahsızca konuşuyor o zaman aklınızdan geçen ilk şeyi yapın.

Evet maalesef toparlanamıyoruz. Çok şey yaşadık 2 defa boşanmanın eşiğinden döndük. Belki boşanmayı oyuncak haline getirdiğim düşünülebilir. Değil. Evi ayırdım sonra tekrar şans, geri dönüldü davalardan. Çok şey uzun hikaye. Ama hep evlilik bu kurmak zor yıkmak kolay deyip bi şans daha bi şans daha. Bu yüzden şimdi bu lafı duyunca da çok şaşırmamalı aslında. Kendim ettim kendim buldum. Nasıl olsa su akar yolunu bulur diye düşünüyordur.

Çoook ama çok acımasızca bie eleştri olucak ama eşin tam bir nankör...
niye diye sorma işte....
:43::43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Çok kısa bir sorum olacak. Eşiniz size kavga esnasında " ben senin işyerinde gizli gizli ne yaptığını, ne haltlar yediğini biliyorum" derse ne demek istiyordur. Parmak uçlarıma kadar kin ve nefret doldum. Siz de benim anladığım şekilde mi anlıyorsunuz acaba merak ediyorum!Açıkla ne demek istediğini diyorum sus pus! Bu ne demektir!!! Aşağılık bir laf değilmidir. Bir erkek eşine bunu diyorsa ne demek istediğini açıklamalı, ıspatlamalı ve anında boşanmalıdır. Haksız mıyım?!

Bunun anlamı herkes için aynıdır.. :31: Madem bildiği bir şey var, söylesin o zaman.. kavgada öfkeyle söylenecek bir şey değil bu.. içinde varmış,çıkmaya yer arıyormuş...

ağır bir iftira... :ssz:

Çoook ama çok acımasızca bie eleştri olucak ama eşin tam bir nankör...
niye diye sorma işte....
:43::43::43::43::43::43::43:

Siz de benzer şeyler yaşadınız sanırım. Herkesin bir hikayesi var maalesef. Allah yardımcımız olsun.

Buna benzer imalar daha önce de duydum ilk değil. Artık tahammül edemiyorum. Herkes benim anladığım gibi anlıyor bu lafı görünen o ki. Ama yutmıcam artık çünkü yuttukça kendinde herşeyi söyleme hakkını görüyor. Çok teşekkür ederim arakadaşlar yorumlarınız için.Olumlu olumsuz birşey olursa sizlere bilgi vericem.

Bu erkekler yok mu ah ahh!
Hem çalışıp aileye katkıda bulunacaksın, sonra evde tam bir 250 beygir gücünde motor takılmış gibi uyuyup sızmadan kendine sadece yarım saat ayırabilmek için fır döneceksin evi toplamak, yemeği hazırlamak kaldırmak için ve üstelik çayını koyacaksın önüne ve ikinci bardağı getirmedin diye saygısız olacaksın ve sonra afedersin ama saygısızlıkla kalmayıp namusum dediğin kadına dolaylı şekilde iftira atacaksın..!!!
Hayat zaten zor bu devirde, üstelik çalışan bir bayan için başlı başına zor ama evlilik demek başka bir insanın yemesi, içmesi, uyuması, çamaşırından sorumlu olmak olmamalı! Böyle gördüğümüz için böyle gidiyor bu düzen ama bari bunları yapan kadınlarınız kıymetini bilin ve nankörlük etmeyin beyler en azından!!

Son düzenleme:
Siz de benzer şeyler yaşadınız sanırım. Herkesin bir hikayesi var maalesef. Allah yardımcımız olsun.

Buna benzer imalar daha önce de duydum ilk değil. Artık tahammül edemiyorum. Herkes benim anladığım gibi anlıyor bu lafı görünen o ki. Ama yutmıcam artık çünkü yuttukça kendinde herşeyi söyleme hakkını görüyor. Çok teşekkür ederim arakadaşlar yorumlarınız için.Olumlu olumsuz birşey olursa sizlere bilgi vericem.

Evet canım senin duydukların benım duyduklarım yanında iltifat gibi kalmış düşün işte...:ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X