Saç Rengi ve Saç Boyama sizce..?

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
selam kızlar aklım karışmış durumda size danışayım dedim.Benim sacım bir yıldır koleston kor atesi kızılı.Çok canlı bir renk.Ben beyaz tenliyim bu yüzden gidiyor bana bu renk.Ama yakıştırmayanlarda var tabi.. Koyult artık diyor begenmeyenler.Aslında kızıl çokyordu beni.Çok akıyor,saçı yıpratıyor,uçları çatal çatal oldu.Düzleştirici yapamıyorum mesela hemen acıyor rengi.Yani anlayacağınız bende yoruldum sanki.Kendi rengim 5 numara.Sorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?KOYUYAMI BOYARDINIZ YOKSA KIZILIN CAZİBESİ VAR DEYİP KIZILA DEVAMMI EDERDİNİZ?:44:

Son düzenleme:
selam kızlar aklım karışmış durumda size danışayım dedim.Benim sacım bir yıldır koleston kor atesi kızılı.Çok canlı bir renk.Ben beyaz tenliyim bu yüzden gidiyor bana bu renk.Ama yakıştırmayanlarda var tabi.Başta eşim. Koyult artık diyor.Aslında kızıl çokyordu beni.Çok akıyor,saçı yıpratıyor,uçları çatal çatal oldu.Düzleştirici yapamıyorum mesela hemen acıyor rengi.Yani anlayacağınız bende yoruldum sanki.Kendi rengim 5 numara.Sorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?KOYUYAMI BOYARDINIZ YOKSA KIZILIN CAZİBESİ VAR DEYİP KIZILA DEVAMMI EDERDİNİZ?:44:

bende uzun bi süre kızıl kestane yapmıştım. sonra sıkıldım kahve tonları yapıyorum şuanda daha yeni kahve tonları yapmaya başladım zaten. bi daha ki yazdan sonra da sarı yapmayı düşünüyorum ama o zaman gelince vazgeçer miyim bilmiyorum. bence arada bi eşinin istediği renk yap hoşuna gider. bende sarı düşünmüyodum ama nişanlım istiyo diye denicem :16:

hangi renkte kendini mutlu ediyorsan ona deam et ,görünüş ruh halini çok etkiliyor çünkü

onunda sagı solu belli olmuyorki :) koyuykende kızıl yap diyor ona güvenmemek lazım :)

ya ben anlamıyorum kızıl ve tonları yapınca çok akıyo diyolardı ama bende hiç akma olmadı. kızıl kestanede yaptım akaju kızıl kestanede yaptım hiç havluya yastık kılıflarına bulaşma akma olmadı :44: ben saçlarımı yıkarken önce saf suyla boya çıkmayana kadar iyice yıkıyorum sonra 3 kere şampuanlayıp saçlarımı havluyla kurutuyorum

Kızıl kahve yapsan nasıl olur?
Hem kızıldan vazgeçmemiş olursun hem de saç rengini koyulaştırmış olursun =)

Back
X