• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sizce ?

zarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
25
3
36
35
Arkadaşlar sizce beğendiğim yatak odasını yaptırmalımıyım ? yoksa hazırmı alayım... fiyat olarak 2 side yakın fakat mdf olsa yaptırsakmı diyede soru işareti kaldı aklımızda... ya aynıssı gibi olmazsa:( uff ya çok kararsızım... mobilya yaptıranlar varmı aynısı gibi olurmu :(( :(( :((

Arkadaşlar sizce beğendiğim yatak odasını yaptırmalımıyım ? yoksa hazırmı alayım... fiyat olarak 2 side yakın fakat mdf olsa yaptırsakmı diyede soru işareti kaldı aklımızda... ya aynıssı gibi olmazsa:( uff ya çok kararsızım... mobilya yaptıranlar varmı aynısı gibi olurmu :(( :(( :((

bence hazır al derim..şimdi güzel yapamazlar,kalitesiz malzeme falan kullanırlar.boşver al hazır gitsin

hazır tercihimdir :16::16:
kalite kalite ürünler var seçin beğenin derim ..
yaptırmak için cok usta lazım + daha maliyetli ..

ablam yatak odası yaptırmıştı gardolabına siyah ayna istemişti olmadı düz ayna takmışlar şerit halinde metal çizgiler istemişti çok koyu takmışlar şifonyerin aynasıda hiç olmamıştı bebek dolabının camını ve ince tahtalardan şeritler istemişti camını bugulu yapmışlar.yani herşey istedigin gibi olmuyor gardolabının iç düzeni güzel oldu o kadar görerek almak en mantıklısı yada çok güvendigin yer olmalı

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Begendiklerim sunta. E o da malesef uzun ömürlü değil. Mdf yaptırmak istiyorum. Tanıdık iyi bir usta var bakalım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay gerçekten çok teşekkür ediyorum..nişanlım bulduğu ustanın daha önceki yapmış olduğu şeylere dayanarak gayet iyi usta olduğunu söylüyor ama ..sanırım hazırı tercih edicem ..çok çok teşekkürler;) beğendiğim yatak odasıda
$TÜM.webp

$551400_542781672419966_903432088_n.webp

Eklentiler

• $44330_542781802419953_389910103_n.webp
    $44330_542781802419953_389910103_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 74
Maşallah gayet güzel mutluluklar :)

bende tam yaptır dicektim hem tavana kadar yaptırırdın dolabıda iyi olurdu yorgan koymaya yer olurdu en azından ama bu yatak odasına bende bayıldm olmadı yatagını al gerisini aynı modelden yaptırrr

cnm inna şuan bende senin durumundayım modelelir verdik marangoza dedin gibi aynı fiyatalr hazırlarla ama yaptırmak daha sağlam ve dayanıklı diyorlar ben de dedim ya olmazsa ya begenmezsem diyip duuryorum şuan ne yapsam bilmiyorum düğüne 2 ay 10 gün var ve ben hala bir mobilya begenmedim modeller duuryor marazgozda bizden haber bekliyor başlayalımmı diye ama ben korkuyorum dün gittim hazırlara baktım magazalarda çook begendim modelelr var kesin hazır dedim. ben inşaat firmasında çalışıyorum cnm şirket bünyesinde marangozu camcısı demircisi haliyle var adama dün mobilya bakmaya gittik abi çook güzeldi almakta karra verdim dedim bana dediki almanı önermem abisi git yaptır dedi modelini sen ver marangzoa yapar onlar sıkıntı etme sen kumaşını git kendin al ona göre ordan fiyat düş demişti hem istedin olur hemde dayanıklı olur dedi. bugun kü aklım yaptırmakta :D onunda tanıdını varmış bide sizi ona götüreyim dedi biizm şirket bünyesindeki mühendisimizin evinin mobilyalarnıda o marangoz yapmış.allah yar ve yardımcımız olsun cnm nişanlım askerde 19 gün sonra geliyor o gelince gidip bdie o marangozla konuşacagız. diğer marangoz bzie eger begenemzsen istedin gibi olmamışdersen almazsın kalsın ben ürünümü başkasına satarım dedi proplem yok paran sende kalsın yine dedi yani. ama buna ragmen güvenemiyorum :D

Bence aynısı olmaz. Ama kendi aklında basit bir model oluşturabilirsen uygun fiyata yapılabilir. Ben de hazır yatak odalarının dolap içlerini kullanışsız buluyorum. O nedenle basit bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum ben de hem istediğim gibi bir dolap yaptırabilirim diye düşündüm.:31:

hazır mobilyada aradığını bulabiliyorsan risk alma hazır al :) ben yaptırdım çok memnunum ama bitipte kurulana kadar acaba nasıl olacak sıkıntısı yaşadım. Çünkü belli bir modeli göstermeden yaptırdım :) mdf yerine lake öneririm çok daha güzel duruyor :)

yaptırmaya karar verdik hadi hayırlısı :53: hala değiştirme umudum var :)

yaptırmaya karar verdik hadi hayırlısı :53: hala değiştirme umudum var :)

cnm marangoz tam ustaysa yaptır güzel oluyor istedin gibi yaptırıyorsun herşeyii burdan bi arkadaş yaptırmış bayıldım valla tabi snein tercihin moderen tarz da o arkadaş ise country tarzı yaptırmıştı valla harkulade olmuştu bende o modellri ve işciliği görünce yaptırmaya karar verdim inşallah ayın 22 sine gidip yaptıracagım :D

yanıtın beni çok sevindirdi..usta hakkında çok iyi şeyler duydum zaten n,işanlım mimarlık şirketinde çalışıyor oranın ustasıymış hadi bakalım:)) oalalala:3::)

Back
X