• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Ben 3. sınıf sosyoloji bölümü öğrencisiyim ancak bildiğiniz gibi sosyolog atamalarımız ve sosyolog olarak çalışma alanımız çok dar bundan dolayı 2. üniversite kapsamında bir bölüm daha okumak istiyorum 2 bölüm arasında kaldım birincisi atatürk üniversitesinde ki İş sağlığı ve güvenliği iş imkanı şuan için çok iyi diğeri ise sosyal hizmetler. Sizce hangisini okumak bana daha çok katkı sağlar iş imkanı açısından vs. sosyal hizmet görevlisinin yaptığı işi bir sosyolog olarak ileride zaten yaparmıyım bunları merak ediyorum cevaplandırırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Ben 3. sınıf sosyoloji bölümü öğrencisiyim ancak bildiğiniz gibi sosyolog atamalarımız ve sosyolog olarak çalışma alanımız çok dar bundan dolayı 2. üniversite kapsamında bir bölüm daha okumak istiyorum 2 bölüm arasında kaldım birincisi atatürk üniversitesinde ki İş sağlığı ve güvenliği iş imkanı şuan için çok iyi diğeri ise sosyal hizmetler. Sizce hangisini okumak bana daha çok katkı sağlar iş imkanı açısından vs. sosyal hizmet görevlisinin yaptığı işi bir sosyolog olarak ileride zaten yaparmıyım bunları merak ediyorum cevaplandırırsanız sevinirim

iş sağlığı ve iş güvenliği için okul dışındada ayrıca bir sınav gerekiyor
oldukçada zor bir sınav olduğunu duydum
getirisi gayet iyi
ancak iş bulmak konusunda net değil
yaygınlaşmaya başlaması için birkaç sene daha lazım
ama geleceği açık bir meslek
yanlız tüm mühendislere tanınan bir hak bu
yani rekabet yoğun olcaktır

sosyal hizmetler ise
çalışma ortamı ağır bir iş
ama iyi bir yere kapak atarsan da
işin iş

kararı sen verirsin

ikisininde artı ve eksisi bol

iş sağlığı ve iş güvenliği için okul dışındada ayrıca bir sınav gerekiyor
oldukçada zor bir sınav olduğunu duydum
getirisi gayet iyi
ancak iş bulmak konusunda net değil
yaygınlaşmaya başlaması için birkaç sene daha lazım
ama geleceği açık bir meslek
yanlız tüm mühendislere tanınan bir hak bu
yani rekabet yoğun olcaktır

sosyal hizmetler ise
çalışma ortamı ağır bir iş
ama iyi bir yere kapak atarsan da
işin iş

kararı sen verirsin

ikisininde artı ve eksisi bol

Kesinlikle öyle. Bana iş kapılarını aralayacak bir bölüm olsun istiyorum ve çok kararsızım sosyal hizmetlerin 2 yıllığı bir işe yaramaz diyende oldukça çok İSG popülerliğini değerini kaybedecek çok riskli diyende çok. Sanırım iyice düşünmeliyim teşekkürler

Back
X