- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
Bitmiyor bitmiyor bitmiyor kafamdaki sorular ne kadar sorunlu insanlar olduk
nys fazla uzatmadan derdime geleyim kızlar yeni evliyim ailelerimizden ortalama 4 saat uzaklıktayız.Kayınvalidem ve kayınpederim ortalama 2 ayda bir 10 günlüğüne kalmaya geliyorlar (daha bir yılımız dolmadı)ben kendi ailemi zorla getiriyorum(rahatszlk vermemek içn geldklerindede çk durmazlar).ben kendi memleketime gitsem birkaç kez kv.eşime hafiften sitem yapıyormş oraya gitmedğimz için (zaten düğün borcu ödüyoruz kendi tarafıma ben otobüsle tek kişi gidp geliyrm orda bir masrafım olmuyor ama eşimin tarafına arabayla ikimiz gidyrz eşim bni bırakp gtmiyr doğl olarak orda masrafımızda oluyor )evlendiğimizden beri bi o tarafa bi bu tarafa gidp geliyoruz onlar geliyor maddi durum biraz skışık (bn ailemden daha önce hç ayrlmadığm içn zor alışıyrm ayrı yaşamya tek kızm eşim uzn yıllardr dşarda) ve ileride kv.kışlarıda bizde kalmaya yeltenecek en az 2 ay kalacaklar gibi seziyrm konuşmalarından ve 2 kızı bir oğlu daha var bir yıl olacak diğer oğullarına gittiklerini hç duymadım (gelinle arası ii değil yüz vermiyor hizmet etmiyormş yemk ypmıyrmş sevmiyormş bunları yani oğluda soğukmş vb sorunlar nedenyle)bende bu duruma sinir oluyorm bunlarda yeni evlidir diip gelmemezlik etmediler söylediğimiz halde eşim ilerde kendi memleketine gitmek istiyor ben kesinlkle düşnmüyorum bizm memleketin yakınlarına da gitmiyor ankaraya gidelm demiştm hem orda abisi var hemde benm memleketime biraz daha yakın demiştim yok dedi ne yapacağız orda dedi.Şimdi görümcemlerin ank taşınma ihtimalleri var btün kardeşşler ank da buluşalm gibisinden düşnceleri olştu.Bende kararsız kaldım ank gitsek mi gitmesek mi görümcelerle bir arada yaşamak (görümcelerim orta yaşlı genel olarak iilerdir) zor olur sıkntılarımız olur diye korkuyorum birde şu var tabi kv. kışın bi gelir bir ay birinde bi ay birnde kalayım derken bütün kışı birarada geçirmiş oluruz bu durumun bana tek artı sağlayacağını düşündüğüm yanı aileme 2 2.5 saatlık bir mesafede olacağım rahat rahat gider gelirm siz olsanız ne yapardınız gitmesem şuan yaşadığımz yerde kimsemiz yok küçk bi yer ve biz genciz en güzel yaşlarımız evde pineklemekle geçiyor yaşıtlarımz pek yok.eşimle zaten ank olayı olmadan öncede ilerde yaşayacağımız yerle ilgili çakışıyorduk ne yapmalıyım siizce