sizce ?

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Merhabalar Arkadasim 2 gun once igneli epilasyon icin biriyle gorusmus.arkadasim 3 ayda yuzundekiler bitermi diye sormus oda biter demis hatta ilk seansta yuzde 60 i biter demis.sizce bukadar cabuk bitermi arkafasim oraya yaptirmalimi

Merhabalar Arkadasim 2 gun once igneli epilasyon icin biriyle gorusmus.arkadasim 3 ayda yuzundekiler bitermi diye sormus oda biter demis hatta ilk seansta yuzde 60 i biter demis.sizce bukadar cabuk bitermi arkafasim oraya yaptirmalimi

eğer önceden hiç almamışsa doğru söylemiştir... kıl kökünün sertliğine bağlı erken bitmesi.; önceden alınmamışsa da kıl değil tüy olduğu için biter. benim göbeğimde daha önce hiç almadığım yer ilk seferde bitmişti.

Çenemdki tüyler yıllarca gittim bitmedi:( birkaç ay çıkmıyor evet sonra aynen devam..

Iğneli yi bende araştırdım ama iz birakma riski var diye okudum. Tüğler için en kesin çözümmüş ama.

İğnelide bıyıga basladıgım zaman kadın her seans yarısını alıyordu,cunkı tum yuzun delık desık oluyor alınan bölgeler yanık ızı oluyo..O yuzden seans seans yarım alarak yapıyordu..Fakat baktım ızler gecmıyo,yaz da gelıyo bıraktım ben..ama 3 seans ımkansız yalan söylemısler..Gıtmesın oraya..

Back
X