dikiş tutturabilirseniz gayet de ilerlersiniz diye düşünüyorum karlı iş sonuçtaMerhaba arkadaşlar bir iş kurmayı düşünüyorum. Tesettür kıyafetleri satan bir site. Bunu Instagramdan yapan cok ama önce takip ediyorsun fiyat icin whatsapptan yazıyorsun. Ve sadece kendi ürünlerini satıyorlar. Ama ben Trendyol gibi güvenli alışveriş yapılabilecek tüm Tesettür markalarınin bulunduğu bir site düşünüyorum. Kendim kapaliyim kendime çevremdekilere bakınca mantıklı buldum bu isi. Tesettürlüler,az cok takip edenler bilir inanılmaz bir Akım var bu sektörde.
Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar bir iş kurmayı düşünüyorum. Tesettür kıyafetleri satan bir site. Bunu Instagramdan yapan cok ama önce takip ediyorsun fiyat icin whatsapptan yazıyorsun. Ve sadece kendi ürünlerini satıyorlar. Ama ben Trendyol gibi güvenli alışveriş yapılabilecek tüm Tesettür markalarınin bulunduğu bir site düşünüyorum. Kendim kapaliyim kendime çevremdekilere bakınca mantıklı buldum bu isi. Tesettürlüler,az cok takip edenler bilir inanılmaz bir Akım var bu sektörde.
bence bu konuda senin maddi durumun da çok önemli
bir arkadaş hazır boş site var, senin için tasarlatabilirim demiş bilmiyorum onların maliyeti nedir ama normalde
*site adı + web alanı alman lazım en uygunu 200-250 TL (yıllık veya 2 yıllık)
*siteyi online satışa uygun yaptırman lazım 1500 - 2000 € civarı en ucuzu (gerçekten ürün sergilenecek, online satış olacak iyi bir site istiyorsan) (sakın 1000 TL ye yaparım diyenlere aldanma!, çok ince detaylar var)
*markanı tescil ettirmen şart, yoksa markayı biri alır, siteyi kapatmaya bile zorlanabilirsin 300-600 TL arası
*site için avukatlara sözleşmeler hazırlatman lazım (kafana göre koyamazsın) - 500-1000 TL
*bankalara sanal pos için ödeme yapmalısın 500-600 TL yıllık
*online satışlarda 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade yasası var, kargo ücretini sen kendin ödeyeceksin, başlangıçta kaç iadeye kadar dayanabilecek maddi gücün var?
* ssl alman lazım 75 USD yıllık
daha bunların yanında ürünlerin fotoğraf çekimleri
vs vs vs vs
Bu dediklerini biliyorum siteyi tasarlamak cok sorun degil esimin kendi şirketinin sitesi icin anlasmis oldugu tasarımcılar var onlar halleder. Benim derdim tutar mi? Emeklerim bosa gitsin istemiyorum.
Tutabilirde tutmayabilirde eğer e-ticaret yapmak istiyorsanız çok iyi reklam yapmanız şart,Maliye'ye kayıt vs bunlarda yapılıyor,vergi lehvası falan çıkıyor bunlarıda göz ardı etmeyin,site ismini buldunuz mu peki?Bu dediklerini biliyorum siteyi tasarlamak cok sorun degil esimin kendi şirketinin sitesi icin anlasmis oldugu tasarımcılar var onlar halleder. Benim derdim tutar mi? Emeklerim bosa gitsin istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar bir iş kurmayı düşünüyorum. Tesettür kıyafetleri satan bir site. Bunu Instagramdan yapan cok ama önce takip ediyorsun fiyat icin whatsapptan yazıyorsun. Ve sadece kendi ürünlerini satıyorlar. Ama ben Trendyol gibi güvenli alışveriş yapılabilecek tüm Tesettür markalarınin bulunduğu bir site düşünüyorum. Kendim kapaliyim kendime çevremdekilere bakınca mantıklı buldum bu isi. Tesettürlüler,az cok takip edenler bilir inanılmaz bir Akım var bu sektörde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?