Sizce?

ttuuba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
15
3
8
Merhaba arkadaşlar bir iş kurmayı düşünüyorum. Tesettür kıyafetleri satan bir site. Bunu Instagramdan yapan cok ama önce takip ediyorsun fiyat icin whatsapptan yazıyorsun. Ve sadece kendi ürünlerini satıyorlar. Ama ben Trendyol gibi güvenli alışveriş yapılabilecek tüm Tesettür markalarınin bulunduğu bir site düşünüyorum. Kendim kapaliyim kendime çevremdekilere bakınca mantıklı buldum bu isi. Tesettürlüler,az cok takip edenler bilir inanılmaz bir Akım var bu sektörde.
Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz?

dikiş tutturabilirseniz gayet de ilerlersiniz diye düşünüyorum karlı iş sonuçta

bencede bir siteden işini yapabilirsin instagrama biraz daha seyrek girebilirler. hem instagramdaki ürünleride trendyol gbi sitelerden alıyorlar

tesettür olarak baya kurumsallaşmış kişi ve siteler var , Allah bahtını açık etsin inşallah olur.

tesettür modasında iş var

site arar olursan bana msj yazabilirsin 3 yıllık site var elimde boş bir şekilde senin için tasarlatabilirimde :)

tesettür olarak baya kurumsallaşmış kişi ve siteler var , Allah bahtını açık etsin inşallah olur.

tesettür modasında iş var

Bircok Tesettür markasını içeren bir alışveriş sitesine rastlayamadım ben. Birkaç tane var fakat az marka var. Cok az tasarımcılarda çalışıyorlar. Ve olan ürünlerde instagramda satılanlardan degil.

Allah yolunuzu acik etsin..gayet mantikli bir is..insallah basarili olursunuz

modanisa e tesettür tesettür ısland tesettür marka ...vs birçok tesettür tasarımcı ve marka ürünü barındırıyor..instagramdanda takip ediyorum tasarımcı olmak değilde artık tasarımcı olmamak ayrıcalık olmuş..okadar çokki..Hakkınızda hayırlısı olsun yalnız fiyatlar çok ama çok uçuk

bence bu konuda senin maddi durumun da çok önemli
bir arkadaş hazır boş site var, senin için tasarlatabilirim demiş bilmiyorum onların maliyeti nedir ama normalde

*site adı + web alanı alman lazım en uygunu 200-250 TL (yıllık veya 2 yıllık)
*siteyi online satışa uygun yaptırman lazım 1500 - 2000 € civarı en ucuzu (gerçekten ürün sergilenecek, online satış olacak iyi bir site istiyorsan) (sakın 1000 TL ye yaparım diyenlere aldanma!, çok ince detaylar var)
*markanı tescil ettirmen şart, yoksa markayı biri alır, siteyi kapatmaya bile zorlanabilirsin 300-600 TL arası
*site için avukatlara sözleşmeler hazırlatman lazım (kafana göre koyamazsın) - 500-1000 TL
*bankalara sanal pos için ödeme yapmalısın 500-600 TL yıllık
*online satışlarda 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade yasası var, kargo ücretini sen kendin ödeyeceksin, başlangıçta kaç iadeye kadar dayanabilecek maddi gücün var?
* ssl alman lazım 75 USD yıllık
daha bunların yanında ürünlerin fotoğraf çekimleri
vs vs vs vs

Dediğiniz siteleri biliyorum baktım. Sizde Instagramdan takip ediyorsaniz farkındasınızdir bu sitedekilerle İnstagramdakiler birbirinden farklı. Instagramdakiler daha fashion.
Fiyatlar evet Pahalı 300 e 500 e tek Parça Kıyafetler alıyoruz.

Bu dediklerini biliyorum siteyi tasarlamak cok sorun degil esimin kendi şirketinin sitesi icin anlasmis oldugu tasarımcılar var onlar halleder. Benim derdim tutar mi? Emeklerim bosa gitsin istemiyorum.

Bu dediklerini biliyorum siteyi tasarlamak cok sorun degil esimin kendi şirketinin sitesi icin anlasmis oldugu tasarımcılar var onlar halleder. Benim derdim tutar mi? Emeklerim bosa gitsin istemiyorum.

"içerik" anlamında eğer başarılı birşey yaparsan bence tutar
ama ciddi tanıtım şart.

Allah yolunu açık etsin umarım sorunsuz pürüzsüz şekilde tüm prosedürlerin altından kalkar işine başlarsın bol kazançların olsun

tesettür kıyafetleri ekseriya pahalı olur .Fiyatları hesaplı tutarsan neden olmasın .

Tutabilirde tutmayabilirde eğer e-ticaret yapmak istiyorsanız çok iyi reklam yapmanız şart,Maliye'ye kayıt vs bunlarda yapılıyor,vergi lehvası falan çıkıyor bunlarıda göz ardı etmeyin,site ismini buldunuz mu peki?

tutar bende tekstil işindeyim modelistim işin her türlü boyutunu biliyor gibiyim gerçekten tessettür üzerine ülkemizde pek bir site filan yok mağzada kısıtlı aslında çok mağza var fakat kobin olayı yok hacı mağzaları var mesela ürünleri koyar bu ürünleri karma yapıp konbinleye bilirseniz tutulursunuz ama internet te bu işi yapan çok kişi var iyi bir reklama ve bir farkınndalığa ihtiyacınız var reklam derken web in tasarımı değil sizi gösterecek bir kaç olay lazım
bence şu da var duymuşsunuzdur tumblr diye bir site var ordan kendinize blog açıyorsunuz ordan bir blogda kurabilirsiniz face twitter yok instagram bunlar k.b ama artık herkesin var bir nevi amele işi

bu tesettür giyim adı altında resmen israf yapılıyor artık iş ticarete dönmüş işte konu sahibi de bu furyadan nasıl parayı bulurum diyor biliyor ki nasıl olsa alacaklar el mahkum.. yazık yani 400-500 liraya uzun etekler satılır olmuş ki ülkenin gelir durum malum bu parayı nasıl buluyorlar acaba belli ki bir yerlerden nemalanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…