Sizce??

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.968
5.149
398
Hanımlar sizce ideal bebek ne zaman yapılmalı?
2 Yıldır evliyim 25 yaşındayım manevi değil ama maddi olarak çok çok iyi değilim.. Eşim bebek diye tutturdu ama ben kararsızım

bebek kısmetiyle gelir. eviniz bereketlenir. manevi olarak kendini hazır hissediyorsan bekleme hiç.

isteyincede hemen olmayabiliyor.hayat bu ne göstereceği belli değil.kaderde ne varsa o.bizde istiyoruz ama olmuyor.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün bence.

elbette.. Ama çevrem psikolojimi bozdu sürekli bebeği olmuyor bakışı ve eşimin baskısı
kimseyi ilgilendirmez be canım.önceden bende kafayı çok takıyordum.komşular bile ne zaman bebek olacak diye soruyordu.bende düşünmüyoruz olunca haber veririm diye sert çıktım çünkü bıkmıştım.şimdi kimse sormuyor.bende çok istiyorum anne olmayı ama artık hayırlısıyla olsun,hayırlı evlat olacaksa olsun diye dua ediyorum.sen istemeden hamile kalırsan bence psikolojik olarak çok etkilenebilirsin.sen çocuk mu istemiyorsun yoksa zamanı olmadığını mı düşünüyorsun

elbette.. Ama çevrem psikolojimi bozdu sürekli bebeği olmuyor bakışı ve eşimin baskısı
Iste bu yuzden cocuk yapma...
Yani tabi sen bilirsin de...bunu bir eksiklik olarak gorme
zaten sinir oluyorum su milletin 'aaa kesin kisir' dusuncesine...

esine gelince...zaman istemelisin....
biraz daha zaman iste ondan...anlayisla karsilar umarim seni

KK da hamilelik dogum hikayeleri vs. Okuyunca istiyorum ama kalbim çok erken diyor yani en azından bir sene daha istemiyorum.. Ama bir yandan da korkuyorum ya hemen olmazsa diye.. Kararsızım olursa sevinirmiyim bilmiyorum

KK da hamilelik dogum hikayeleri vs. Okuyunca istiyorum ama kalbim çok erken diyor yani en azından bir sene daha istemiyorum.. Ama bir yandan da korkuyorum ya hemen olmazsa diye.. Kararsızım olursa sevinirmiyim bilmiyorum
canım bunu Allahtan başka kimse bilemez bebeği olmayanlar bilseydik en başından korunmazdık der herzaman.bence ne olursa olsun senin hazır olman lazım.sevinirmiyim bilmiyorum diyorsun baksana hazır değilsin.bazılarıda istemiyordum ama hamile kalınca herşey değişti diyor.eşinle konuş canım istemiyorsan bekle ama sakın gizli gizli korunma eşinle düşünceni paylaş

Tesekkur ederim ama bu ay korunmadık hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…