sizce ... ?

celinedion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
66
6
1
Kızlar merhabalar ben 20 haftalık hamileyim benim birde görümcem var 4 yaşına girecek bir kızı var şuan oda yeni hamile 10 gün önce öğrenmiş kendisinde spiral vardı bi kaç ay önce ben hamile iken çıkarttırmış ve hamile kalmış bilerek tabıkıde herkese allah evlat nasıp etsın daha fazla versin ama benım hamıle oldugumu bıldıgı halde hamıle kalması bana bıraz kıskançlık yaptı gıbıme geldı kendıde dusunup istıyordu ama hep sen dogur sonra dıyordu yada ben mı abartıyorum acaba

Bence abartıyorsun. Kıskançlık için çocuk mu yapılır? O da çok istiyordur kesin.
Benim de eltimden hamile haberi geldi, bir ay sonra da ben hamilelik haberi verdim. Benim hamileliğim korunurken sürpriz bir şekilde oldu ama olsun.
Bence seni kıskanmamıştır, en fazla imrenmiştir

O da özenip istemiştir olabilir yani, benim kuzenim de korunmayı bıraktı beni görünce, 4-5 arkadaşım da hamile kaldı benden sonra, çok doğal duygular bence.. Sizinki kıskançlık bence o da doğal sonuçta ilgiyi hep üzerimizde istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…