Sizcee??

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba k.k üyeleri

Bayanlar ekim 23 adetin ilk gunuydu ve yumurtlama günü kasımın 6da oldu. Ve üc gün sonra yanı kasımın 20de adet olmam gerekiyor. Bu ay hiç korunma olmadı bebek düşünüyoruz. Belirtilerden bahsedeyim şu iki uç gün içinde gögus uçlarım hassaslasti(normalde adet belirtisi olarak yaşamam bunu) Ayriyetten ara ara beyaz akıntım oluyor.Ve sabahlari uyandigimda,gün icinde mide yanmalarim oluyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Bu ay ilk denememiz, ayrıca doğum kontrol hapi kullaniyordum bıraktiktan sonraki ilk ay hamilelik olabilir mii ? O kadar çok istiyorum ki inşallah isteyen herkese ve bizede nasip eder Rabbim..

İnşallah gönlüne görr olur canım :) bende haptan sonra hamile kaldım hemen vücudunu iyi tanıyosan eğer evet bunlar belirti olabilir :)) ben adet günüm gelmeden anlamıştım hamilr oldugumu normalde benimde adete yakın akıntım olmazdı ama hamile kaldıgım ay akıntım hiççç kesilmemiştii bikaç gün daha bekle bakalımm inş hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin

daha önce bu belirtileri yaşamıyorsan hamilelik belirtisi olabilir. inşallah hamilesindir

kızlar benim adetim 6 gün gecikti kan testi yaptırdım beta 3.36 cıktı bu ne demek hamılemıyım bel ve sırt agrım var ayrıca gögüslerimede dokununca agrıyor lüften acil cvp verebilirmisiniz

kızlar benim adetim 6 gün gecikti kan testi yaptırdım beta 3.36 cıktı bu ne demek hamılemıyım bel ve sırt agrım var ayrıca gögüslerimede dokununca agrıyor lüften acil cvp verebilirmisiniz
birkaç gün sonra tekrarla bence kan testini

Ayy canım tesekkur ederim ,sende hayirlisiyla kucağına al insallah. :)

bence sen adetin iki gün geciktikten sonra idrar testi yap. sabah ilk idrar ile hamile isen silik olsa bile ikinci çizgi çıkar. belirtiler yanıltıcı olabiliyor mesela ben eylül ayı regl imi beklerken her türlü hamilelik belirtisini yaşadım 7 adet gecikmesini bileyaşadım ama stresten adetim gecikmiş. asıl hamile kaldığım ay ped le gezdim kesin regl olucam diye ama adetim 2 gün gecikince sabah idrarı ile test yaptım hamileymişim. insan vücudu aldatıyor malesef

Haklısınız adet günüm 2 gün sonra, bakalım ne olacak.Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…