Sizceee ?

Ters etki yaparsa da sizi zaten gözden çıkarmış demektir. Üstüne gitseniz de gidecek , gitmeseniz de. En azından seviyorsa sizi kaybetmekten korktuğunu göreceksiniz. Bırakın biraz da o cabalasin ilişki için, tabi seviyorsa. Sevmiyorsa umrunda olmaz .
Deneyeceğim ama çok zorlanıyorum bunları yaparken hemen eski halime dönüyorum yine ilgileniyorum

Sana mı soracağım istersem 100 kez açarım

Bende yorum yaparım takıntı yapmışsınız resmen aynı konuyu açıp açıp istediğiniz cevapları almak istiyorsunuz ama üzgünüm aynı konuyu aynı kelimelerle 100 defa açınca durumunuz değişmiyor ne yazık ki terkedildiniz! bunu bir kabul edin buraya defalarca aynı konuları yazana kadar
. kibliyorum zaten konunu kapatırlar çünkü kurallara aykırı!!!

Sana mı soracağım istersem 100 kez açarım
Daha önce açtığınız konuları okumadım. Birşeyler tavsiye edecektim şu cevaptan sonra vazgeçtim. İnsanlar emek verip yorum yapıyor. Ki bu yorumu yapan arkadaşta emek verip önceki konulara bakmış. Ayrıca yorumun içerisinde yargılama dahi yok sadece ufak bir eleştiri yapmış. Sizin ilişkinizdeki bağlanma sorunu ve kaybetme korkusundan ileri gelen sıkıntı sizin kısır döngüsü görmemize neden olmuş arkadasta bunu belirtmiş. Aslında anlamak isterseniz duymak istediklerinizi söylemek yerine size bir uyarı yapmış. Nedir bu sert üslup. Burada verdiğiniz bu cevapla size gerçekten işinize yarayacak yani duymak istediklerinizi değil kendi ruh sağlığı niz için gerekli yorumları yapacak insanları kaybedersiniz. Yolunuz açık olsun

Daha önce açtığınız konuları okumadım. Birşeyler tavsiye edecektim şu cevaptan sonra vazgeçtim. İnsanlar emek verip yorum yapıyor. Ki bu yorumu yapan arkadaşta emek verip önceki konulara bakmış. Ayrıca yorumun içerisinde yargılama dahi yok sadece ufak bir eleştiri yapmış. Sizin ilişkinizdeki bağlanma sorunu ve kaybetme korkusundan ileri gelen sıkıntı sizin kısır döngüsü görmemize neden olmuş arkadasta bunu belirtmiş. Aslında anlamak isterseniz duymak istediklerinizi söylemek yerine size bir uyarı yapmış. Nedir bu sert üslup. Burada verdiğiniz bu cevapla size gerçekten işinize yarayacak yani duymak istediklerinizi değil kendi ruh sağlığı niz için gerekli yorumları yapacak insanları kaybedersiniz. Yolunuz açık olsun
Ben kaç kez açtığımı sormadım ben adam akıllı cevaplar arıyorum evet cevap bulamadığım için soruyorum

Önceki konularını okudum. Senin sevgiliden acil sorunların var bence. Bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim hem de çok çok çok acil.

Cevap
Ben kaç kez açtığımı sormadım ben adam akıllı cevaplar arıyorum evet cevap bulamadığım için soruyorum
O zaman öyle deyin. İstediğim cevabı bulamıyorum o yüzden bu işin içinden çıkamıyorum. Bir yorum belki hayatımı değiştirecek ama ben hep yargılanıyorum diyin. Siz diye size yaklaşan birine sanami sorcam derseniz kimse bu üsluba emek verip o size gerekli bilimsel yorumu yapmaz. Bu forumda aile danışmanları psikologlar avukatlar falan var ama insan önce değişmek isteyecek değişimi kabul edecek yardım arayacak ve birileride burada belki kendini rahatlatmak belki bilgilerini paylaşmak belkide başka sebeplerle bu kişilere gerekli bilimsel yaklaşımda ve yardimda bulunacak. Siz alacağınız doğru cevabı aramaya devam edin.

Adamı boğmuşsun o da kaçmış bu kadar basit. Eski konularına şöyle bir bak adamı ne kadar boğduğunu görürsün belki.

Deneyeceğim ama çok zorlanıyorum bunları yaparken hemen eski halime dönüyorum yine ilgileniyorum
Başka şeylerle uğraşın, arayacağiniz zaman hemen başka bir işe koyulun. Ararsam daha kötü olacak aramamaliyim deyin .Çalışmıyorsaniz işe girin kendinizi meşgul edin.

Şimdi sana adam akıllı bi cevap veriyorum:
Bu adam seni garanti görmüş
Kızsa da üzse de elinin altındasın
Gitmiyorsun
Korkaksın vs
Sıkılmış haliyle
Çabuk çözmüş seni
Yapman gereken:
Kendini çekmek
Msjlarına hemen dönmemek
Napyorsun derse yarım saat sonra kitap okuyorum/ders çalışıyorum/arkadaşlarla kahve içiyorum/alışveriş yapıyorum diceksin
Meşgulmuş havası verceksin yani
Yine sıkıldım bunaldım derse "öyle mi? Tamam o zaman kendine iyi bak çünkü ben seni sıkılmandan çok gerildim." Diyip bascaksın engeli o sonra tıpış tıpış gelir
Dikkat: eğer sevmiyorsa gelmez.
Not: burdaki üyelere sesin çıkacağına azcık erkek arkadaşına sesin çıksa hiç bu durumları yaşamayacaktın ;)

Seven taraf sizsiniz aşırı ilgi de aşkı öldürür.
Aşkı çiçek olarak düşünelim. Çiçeğe habire su verince çiçek çürür.

Siz çok ilgilenince egosu tavan yapmış.

Siz kendinizi sevince O da sizi sever.

Şu an O kendisini seviyor siz de O'nu.

Back
X