• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde bazen böyle hissediyor musunuz?

0artemiss0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
11
0
36
Bursa
Kendimi bildim bileli kendimle çok uğraşıyorum.Acaba saçmaladım mı hakkımda ne düşünüyolar diye..Bu yüzden çoğu zaman pasif kalıyorum.Sürekli konuşmak zorundaymş gibi hissediyorum veya karşımdakinin illa eğlendiğini görmem gerekiyomuş gibi..İyi hissetmek için ya da paylaşmak için konuşmak değilde sadece karşımdakinin benm hakkımda iyi şeyler düşünmesi için..Kendimi yok sayıyorum resmen..Çok uğraştım bu durumla çok kafaya taktm gitmediğm doktr kalmadı ama sonra düşndkçe bu durumu paylaştkça daha çok beni içine aldığını farkettm görmezden geldim napalım yapım böyle diye düşündm..Ama içimden geldiği zaman nasıl ballandıra ballandıra keyfli anlattığmn farkındaym o zmanlarda hiç karşımdakinin sıkıldığına şahit olmadım şahsen..Kafama göre rahatça neşeli keyifli yaşamak istiyorum artık..Nasıl kurtulurum bu hislerden?

''Hiç kimsenin sizden daha değerli olmadığını'' düşünmeye başlayarak başlayabilirsin

Okuyorsanız derslerinizle,çalışıyorsanız işlerinizle meşguliyetinizi artırırsanız etrafı pek görmez ve önemsemezsiniz.
Kendinize ait olanlarla ilgilenin başkalarıyla değil.

Herşeyden önce kendine güvenmelisin canım.Karşındaki insanın düşüncelerini önemseme önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl davranmak istediğin doğal ol seni bu şekilde kabullensinler birazcık bencillik zarar vermez :))

canım bende de maalesef aynı sorun var. Biriyle konusuyorken bir an sessizlik olursa sanki karsımdaki benim hakkımda sıkıcıymısım gibi dusunecek gibi geliyor. Onun icin sürekli konusmak zorunda hissediyorum gereksiz yere :( Bence de bizim sorunumuz kendimize verdigimiz degerin azlıgı, baskalarını bu kadar da onemsememiz gerekiyor. En onemli biziz ;)

canım bende de maalesef aynı sorun var. Biriyle konusuyorken bir an sessizlik olursa sanki karsımdaki benim hakkımda sıkıcıymısım gibi dusunecek gibi geliyor. Onun icin sürekli konusmak zorunda hissediyorum gereksiz yere :( Bence de bizim sorunumuz kendimize verdigimiz degerin azlıgı, baskalarını bu kadar da onemsememiz gerekiyor. En onemli biziz ;)

Değerli bi insan olmak için konuşkan ve çok şey bilen biri olmak gerekiyomş gibi saçma sapan bi yanılgı var kafamda./ O yüzden herkesn eşit olduğunu bi türlü kabullenemiyorum.:44:

Herşeyden önce kendine güvenmelisin canım.Karşındaki insanın düşüncelerini önemseme önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl davranmak istediğin doğal ol seni bu şekilde kabullensinler birazcık bencillik zarar vermez :))

Beni de takma, mı diyosun?:P Kesinlikle bencillik şart:61:

Değerli bi insan olmak için konuşkan ve çok şey bilen biri olmak gerekiyomş gibi saçma sapan bi yanılgı var kafamda./ O yüzden herkesn eşit olduğunu bi türlü kabullenemiyorum.:44:

Değerimizi sadece bilgilerimiz belirlemiyor bence:).Huyumuz sevgimiz vs de etkili

Aranin samimi olmadigi biriyle beraber ve yalnizken sessiz kalindiginda tuhaf bi ortam oluyor. O zamanlar ben de 3-5 ekstradan normalde soyleme geregi hissetmedigim seyler soylerim. Ama sohbet sarmazsa bende susarim. Karsimdakini sadece eglendirmek icin konusmam tabii ki, ama bazen sacmalagidimda ertesi gun kendime kizdigim olmustur.

Back
X