sizde böylemisiniz?

haklısınz. bu kez biraz dha farklı tavır alcm. bakalm bi deilşklik olcak mı .. o sözlerden snra sarılmak bile gelmiyor içimden ama hep bi bahanem vardı kendime oruçtu canı skkındı yuvayı dişi kuş yapar sabredeym falan die.. uzun süre konuşmamak çözüm olur mu ki. çünkü çok yıprandm affetsemde içimden çıkmıyor sözleri
Konusmamak cozum degil bence
Ama deneyebilirsiniz elbette
Ben olsam karsima alir guzelce anlatirdim derdimi, bastan sona. Sonra ayni seyi israrla yapmaya devam ediyorsa da koyardim kapinin onune

insan soğur be arkadaş ,hadi seviyorsun barıştın diyelim nasıl unutacaksın içinde hep o ettiği hakaretler olmıcakmı "sevmiyorum nefret ediyorum" ne kadar ağır bir laftır kavgada söylenmez denilen cinsten, salak aptal dese hadi neyse sinirle söledi dersin bilemicem ...

Belki eşinin yetiştiriş tarzında bir problem var ve sen de tepki koymadığın için bunu normal zannediyor ..
yurtdışında ailesnden uzakta ne kadar iyi yetiştrebilrki kendini. kaç defa karşma alıp güzelce anlattm. söz veriyor haklısın özr dilerim diyor bida çok dikkt edicem diyor :KK12: ezberledm bu lafları

yurtdışında ailesnden uzakta ne kadar iyi yetiştrebilrki kendini. kaç defa karşma alıp güzelce anlattm. söz veriyor haklısın özr dilerim diyor bida çok dikkt edicem diyor :KK12: ezberledm bu lafları

Sen hiçbirşey yokmuş gibi davrandıkça bunu olağan olarak yerleştirdi demek ki kafasına ..
Bence ne söylersen söyle, davranışlarınla, duruşunla söylediklerini desteklemediğin sürece ne desen boş ..

insan soğur be arkadaş ,hadi seviyorsun barıştın diyelim nasıl unutacaksın içinde hep o ettiği hakaretler olmıcakmı "sevmiyorum nefret ediyorum" ne kadar ağır bir laftır kavgada söylenmez denilen cinsten, salak aptal dese hadi neyse sinirle söledi dersin bilemicem ...
soğudm ztn. en çokta kendime kızıyorum iki çock yaptm aptal gbi . şart koşabilrdm adam olmadan yok çock fln die. bi çaba görsem yeter bna oda yok .:işsiz:

Sen hiçbirşey yokmuş gibi davrandıkça bunu olağan olarak yerleştirdi demek ki kafasına ..
Bence ne söylersen söyle, davranışlarınla, duruşunla söylediklerini desteklemediğin sürece ne desen boş ..
peki nasıl bir tutum içnde olaym szce . oturdm konuştm oda defalarca söz verdi ztn. araya mesafe koydm ama nereye kadar.. akıllanmadıktan snra

Bizde de kavga oluyor küfür ediliyor ama sahsimiza küfür etmiyoruz ve senden tiksiniyorum vs böyle şeyler yok.

Çok yipratici sizin evlilik. Sürer bir şekilde sürmesine de erken yaslanirsiniz karı koca. .

Küfür ve erkekliğe laf gibi şeyler varsa bu bence oldukça yüz göz olunduğunu gösterir. Ve ertesi gün birşey olmamış gibi yapamam şahsen, eşim de yapamaz :KK12:

Ama normal atışma, kavga her evlilikte olur ve uzatmamak gerekir bence...

O iş öyle gider. Saygıyı tekrar kazanmak zor. Böyle alismissiniz sizde. Yalnız bu sizi yıpratır her zaman barismayabilirsiniz

Back
X