• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde böylemiziniz?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Merhabalar arkadaslar,hiç uzatmadan konuya gireyim.
Aslında ikilemde kaldım burada paylassami diye ama giderek büyük bir sorun olmaya başladı.Hepimiz insaniz akşam olunca inanın eve nasıl gidiyorum işten o yorgunluğu anlatamam.Cocuklar ev işleri derken ölü gibi oluyorum.
Ama eşim beni robot gibi görüyor heralde.O yorgunlukla işte onu geri çevirince adam abartmıyorum bir hafta kusuyor .Yani öyle böyle değil bunalttı bu durum beni .Anlattım ya kaç kere bak yapma böyle diye yok sadece kendini düşünüyor. Yorgunlukla ne alakası varmış.Bilmiyorum hata mi yapıyorum ama kendi güzelce dinlenip uykusunu aliyor tam gece beni tatlı uykumdan uyandirinca ben çıldırıyorum.Ne yapsam varmı benim gibi olanlar ,tavsiyeleriniz neler ?

çalışıyorsa uyuyan insan da seks için uyandırılmaz her zaman. ama siz de devamlı reddetmeyin. yani iş her zaman var her zaman yorgunsunuz. yapacak bişey yok. ev işleri konusunda iş paylaşımı yapın.
Ya işte bir hafta sonu beraberiz ama benim kizdigim kendisi uykusunu almayınca dinlenmeyince bir bardağı kaldırmaz öyle oluncada diyorum bencillik bunun adı.Cunku mesala ben çalışıyorum ama inanın işte o kadar yorulmuyorum çocuklar alışveriş ev işleri.

Neden hayatın sorumluluğunu ortak bölüşmüyorsunuz ?
Eşime sorarsan öyle ama asla değil gece çalışıyorum diye inanın bütün gün uyuyor asla kendinden taviz vermiyor,bende alıştım sanki istemiyorum bile ama hala benim onu ihmal ettigimi ima ediyor .Düşünsenize sadece o iş için yanaşan bir eş ama sorsanız ben napiyorum.

Şimdi şöyle çalışma saatlerimiz çok ters o gece vardiyasında ben gündüz. Böyle olunca onun uyandığı saatler benim uyuma saatim.

Bilemiyorum ya, küsmekle olmaz, güzelce konuşmak lazım, sürekli reddedilmek de kimse istemez. İlla ki ikinize de uyan bir zaman aralığı bulmanız gerek.

Ya işte bir hafta sonu beraberiz ama benim kizdigim kendisi uykusunu almayınca dinlenmeyince bir bardağı kaldırmaz öyle oluncada diyorum bencillik bunun adı.Cunku mesala ben çalışıyorum ama inanın işte o kadar yorulmuyorum çocuklar alışveriş ev işleri.

iş bölümü yapacaksınız. başka çaresi yok.

işleri yavaş yavaş bölüşeceksiniz yapılacak bişey yok
benden ilgi afedersiniz yatakta ateşli kadın istiyorsanız yorgunluğumu azaltman gerekiyor gibi konuşacaksınız
işteyken onu arayıp bazı işleri yapmasını istemekle başlayın
mesela makine çeksin evi vileda yapsın

Bilemiyorum ya, küsmekle olmaz, güzelce konuşmak lazım, sürekli reddedilmek de kimse istemez. İlla ki ikinize de uyan bir zaman aralığı bulmanız gerek.
Sürekli reddetmek değil ama ara sırada yorgunum deme hakkım yokmu ya.Insanim .Olabilir o gün istemeyebilurim sadece biraz anlayış sormaz bile neden diye bir ton trip atıp kusuyor ya

Eşime sorarsan öyle ama asla değil gece çalışıyorum diye inanın bütün gün uyuyor asla kendinden taviz vermiyor,bende alıştım sanki istemiyorum bile ama hala benim onu ihmal ettigimi ima ediyor .Düşünsenize sadece o iş için yanaşan bir eş ama sorsanız ben napiyorum.
Enine boyuna konuşmalısınız . Sizde yoruluyorsunuz nerdeyse her sorumluluk sizde olunca . O da madem gün boyu uyuyor bir yardımcı tutsun hiç olmazsa hangi birine yeteceksiniz

işleri yavaş yavaş bölüşeceksiniz yapılacak bişey yok
benden ilgi afedersiniz yatakta ateşli kadın istiyorsanız yorgunluğumu azaltman gerekiyor gibi konuşacaksınız
işteyken onu arayıp bazı işleri yapmasını istemekle başlayın
mesela makine çeksin evi vileda yapsın
Yok ya kaç defa dedim işte yoruluyorum falan diyor ee tamamda o zaman ben ne yapayim

Enine boyuna konuşmalısınız . Sizde yoruluyorsunuz nerdeyse her sorumluluk sizde olunca . O da madem gün boyu uyuyor bir yardımcı tutsun hiç olmazsa hangi birine yeteceksiniz
Işte anlatamiyirumki kaç defa dedim birde ne bileyim beraber vakit bile geçirmiyoruz birde böyle yapınca sanki rutine binmiş sanki bu benim gorevimmis gibi hissediyorum.Sadece hafta sonu evde tv bakıp oturuyor .Neymiş dinleniyormus ama benim ne yorulmaya hakkım var ne dinlenmeye

Ev işlerinin hepsi sizde mi? Eğer öyleyse önce ev işlerini yarı yarıya bölüşmekle başlayın. O kadar yorgunluğun üstüne seks için halinizin kalmaması çok doğal.
Yok olmaz o yoruluyormus Allah aşkına deli ediyor beni.E bende çalışıyorum diyorum benim isim seninki gibi değil diyor.Yemin ederim tamam gece çalışmak zor ama,Sanki bekar adam gibi ise gidiyor yemeğini yedikten sonra yatıp uyuyor .Ya ben sabahtan çocukları hazırla okula gönder ordan ise tekrar eve alışveriş yemek çocukların aktiviteleri dersleri derken o arada icebildigim bir kahveyi bile sanki dinlenmişim gibi kărdan sayıyorum.Ama sorsanız o hep çok çalışıyor hep yorgun ben abartiyorum

Yok olmaz o yoruluyormus Allah aşkına deli ediyor beni.E bende çalışıyorum diyorum benim isim seninki gibi değil diyor.Yemin ederim tamam gece çalışmak zor ama,Sanki bekar adam gibi ise gidiyor yemeğini yedikten sonra yatıp uyuyor .Ya ben sabahtan çocukları hazırla okula gönder ordan ise tekrar eve alışveriş yemek çocukların aktiviteleri dersleri derken o arada icebildigim bir kahveyi bile sanki dinlenmişim gibi kărdan sayıyorum.Ama sorsanız o hep çok çalışıyor hep yorgun ben abartiyorum
Valla üzüldüm halinize
Benimde iki tane oğlum var
Dada küçükler okula da gitmiyorlar
Eşimde Sağ olsun çok yardımcı ama ona rağmen geberiyorummmmmm
Ki eşime yorgunum dediğimde asla küsmez kızmak hak verir en fazla şakayla karışık imada bulunur
Ama çok çok nadirdir geri çevirdiğim::))))

Ben sizin yerinizde olsam onun hiçbir işini yapmam. Sadece çocuklar ve kendime göre yemek yaparım, çamaşırını yıkamam ütülemem. Resmen sizi köle yerine koyuyor, bu kadar bencillik olmaz.

Işte anlatamiyirumki kaç defa dedim birde ne bileyim beraber vakit bile geçirmiyoruz birde böyle yapınca sanki rutine binmiş sanki bu benim gorevimmis gibi hissediyorum.Sadece hafta sonu evde tv bakıp oturuyor .Neymiş dinleniyormus ama benim ne yorulmaya hakkım var ne dinlenmeye
Işte bunları konuşmalısınız yoksa içinizde birikir ve kavga olarak geri döner .

Back
X