Sizde burun sırtım çok mu oyulmuş? Çökme yapar mı?

Babyangell

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
56
-49
36
30
Merhaba
Yeni burun ameliyatı oldum. Size danışmak istiyorum. Sizde burun sırtım çok mu oyulmuş çökme yapar mı? Deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler

Eklentiler

• 9666DFA1-F0D2-4A6E-98BA-893404C0B0D1.webp
    9666DFA1-F0D2-4A6E-98BA-893404C0B0D1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 431
Merhaba
Yeni burun ameliyatı oldum. Size danışmak istiyorum. Sizde burun sırtım çok mu oyulmuş çökme yapar mı? Deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler
Oncesini bilmedigimiz icin yorumlamak guc hangi burna gore oyuk.veya degil suan cok kavisli bir burun goremiyorum ama super olmus korkma lutfen cokme denen sey oyle kolay olmaz

Oncesini bilmedigimiz icin yorumlamak guc hangi burna gore oyuk.veya degil suan cok kavisli bir burun goremiyorum ama super olmus korkma lutfen cokme denen sey oyle kolay olmaz
Yaaa gerçekten mi :( çok korkuyorum çökme falan olur diye ben sadece kemerini düzeltmesini istedim birde etlerim ve içerde yamukluk vardı onları halletmesini :( önceki halini de yükledim

Eklentiler

• 9B8ECC10-A020-4EFA-8FBC-6C49C6206CDE.webp
    9B8ECC10-A020-4EFA-8FBC-6C49C6206CDE.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 386
Merhaba
Merhaba burnunuz mükemmel olmuş yerinizde olmayı hayal ediyorum😍😍 ınşallah bende cok istiyorum özellikle Doğan Pınar ilk tercihlerimde birkaç doktor için muayeneye gideceğim. Ozelden yazarsaniz ne kadar ameliyat oldunuz?

Merhaba
Bence harika olmus burnunuz 😊 Doktorunuzun eline saglik. Cökme fln olacagini sanmiyorum, kavsi de mukemmel, oyuk degil bence. Cuma ben de ameliyat oluyorum, darisi basima :)

Bence harika olmus burnunuz 😊 Doktorunuzun eline saglik. Cökme fln olacagini sanmiyorum, kavsi de mukemmel, oyuk degil bence. Cuma ben de ameliyat oluyorum, darisi basima :)
İnşallah istediğiniz gibi olur

kesin kemik falan bişiler çıkar şikayet varda gördüm hastaların çoğu ameliyat sonrası çıkan kemikten şikayetçiler

Back
X