- 26 Ağustos 2019
- 56
- -49
- 36
- 30
- Konu Sahibi Babyangell
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncesini bilmedigimiz icin yorumlamak guc hangi burna gore oyuk.veya degil suan cok kavisli bir burun goremiyorum ama super olmus korkma lutfen cokme denen sey oyle kolay olmazMerhaba
Yeni burun ameliyatı oldum. Size danışmak istiyorum. Sizde burun sırtım çok mu oyulmuş çökme yapar mı? Deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler
Yaaa gerçekten miOncesini bilmedigimiz icin yorumlamak guc hangi burna gore oyuk.veya degil suan cok kavisli bir burun goremiyorum ama super olmus korkma lutfen cokme denen sey oyle kolay olmaz
Doğan Pınarkime oldunuz
Birzey diyimmi burnunuz malzeme doluymis cokmez :)Yaaa gerçekten miçok korkuyorum çökme falan olur diye ben sadece kemerini düzeltmesini istedim birde etlerim ve içerde yamukluk vardı onları halletmesini
önceki halini de yükledim
Gayet güzelBirzey diyimmi burnunuz malzeme doluymis cokmez :)
Anlamadım. Kemerliydi diye mi öyle dedinizBirzey diyimmi burnunuz malzeme doluymis cokmez :)
Sizce çökme olur mu burnumda ?Gayet güzel
Korkma inşallah olmazSizce çökme olur mu burnumda ?
İnşallahKorkma inşallah olmaz
Merhaba burnunuz mükemmel olmuş yerinizde olmayı hayal ediyorumMerhaba
Yeni burun ameliyatı oldum. Size danışmak istiyorum. Sizde burun sırtım çok mu oyulmuş çökme yapar mı? Deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? Teşekkürler
Bence harika olmus burnunuzMerhaba
İnşallah istediğiniz gibi olurBence harika olmus burnunuzDoktorunuzun eline saglik. Cökme fln olacagini sanmiyorum, kavsi de mukemmel, oyuk degil bence. Cuma ben de ameliyat oluyorum, darisi basima :)
Merhaba bızde 2 arkadas gıtmeyı dusunuyoruz son durumunuz nedır?Merhaba
Nasilsiniz? Burnunuz ne durumda kaygilariniz gectimi?İnşallah![]()