Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben bugün doktora gittim keseye baktı ama alt muayenede yaptı ordan da bakmak istedi eve geldim bi karın agrısı oldu göbek deligimin orası böyle acıyor gibi ama huylanıyorum gibi de tuhaf bi his sizce neden
Ne yalan soylıyım ilk ultrasondan sonra banada oldu.Hatta bir arkadaşımdanda duydum muayene olduktan sonra karnım acıyor diye.Psikolojikte olur bilemiyorum.Karındandı ama benim ultrason
Ne yalan soylıyım ilk ultrasondan sonra banada oldu.Hatta bir arkadaşımdanda duydum muayene olduktan sonra karnım acıyor diye.Psikolojikte olur bilemiyorum.Karındandı ama benim ultrason
Ya bende sırtım ve belim karnımda agrıyo yorgunluktan sanırım 4-5 gündür şehir dışındaydım korkuyorum düşük felan olur diye sürekli kan gelmiş mi diye bakıyorum bi an önce geçsin şu zor günler