Sizde de böyle oluyor mu??

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Zor ve sıkıntılı günler geçiriyorum , eşimle aramız hiç iyi değil, yabancı gibi takılıyoruz ev içinde...

Ve asıl konuya geleyim, benim canım sıkkın olduğunda, keyfim yerinde olmadığında yemek yiyemiyorum...
Mesela dün sabah kahvaltıda 1 yumurta zeytin peynir vs. Yedim, akşam boyunca da 2 kase yoğurt yedim..
Daha bu saat oldu, bir şey yemedim..
Midem bulanıyor, ama açlık hissetmiyorum nedense..
Zaten zayıfım, daha fazla zayıflamak istemiyorum..
Bu konuda önerisi olan var mı ne yapabilirim ?

Stres gerginlik olaylarında bende yemek yiyemem midem bulanır sürekli. Bayramda 1.5 haftada 2 kilo verdim iki lokmayla duruyodum stresten
Bunun çaresi yok. Ya stresi ortadan kaldıracaksın yada zorlayacaksın kendini ama bu yapı meselesi

ben de öyleyim. üzüldüğümde direk kilo veririm. karnım kazınsa da yiyemiyorum midem almıyor.

Bende öyle stresliyken asla yemek yiyemem. Aç olduğumu da hiç hissetmem. O yüzden böyle dönemlerde kilo veriyorum

Zor ve sıkıntılı günler geçiriyorum , eşimle aramız hiç iyi değil, yabancı gibi takılıyoruz ev içinde...

Ve asıl konuya geleyim, benim canım sıkkın olduğunda, keyfim yerinde olmadığında yemek yiyemiyorum...
Mesela dün sabah kahvaltıda 1 yumurta zeytin peynir vs. Yedim, akşam boyunca da 2 kase yoğurt yedim..
Daha bu saat oldu, bir şey yemedim..
Midem bulanıyor, ama açlık hissetmiyorum nedense..
Zaten zayıfım, daha fazla zayıflamak istemiyorum..
Bu konuda önerisi olan var mı ne yapabilirim ?
Ben de mutsuzken hunharca yemek yerim.. ve yiyemeyenlere her zaman özenirim..

Stres gerginlik olaylarında bende yemek yiyemem midem bulanır sürekli. Bayramda 1.5 haftada 2 kilo verdim iki lokmayla duruyodum stresten
Bunun çaresi yok. Ya stresi ortadan kaldıracaksın yada zorlayacaksın kendini ama bu yapı meselesi

Mesela bayram geldi geçti 1 defa et kavurması yedim, canım istemiyor.. stres sıkıntıdan dolayı..
Bazılarının iştahı daha da açılıyor stres zamanında, böyle de olsun istemezdim ama kendime yapıyorum ne yapıyorsam :(

Bende de var canım o üzüldüğüm zaman iştahım kesilir. Bazı insanlar da yemeğe biner. Sürekli sinirden yerler. Misafir gelecekmiş gibi türlü türlü şeyler hazırla otur ye sinirim geçecek bunları yersem falan diye düşün.

Mesela bayram geldi geçti 1 defa et kavurması yedim, canım istemiyor.. stres sıkıntıdan dolayı..
Bazılarının iştahı daha da açılıyor stres zamanında, böyle de olsun istemezdim ama kendime yapıyorum ne yapıyorsam :KK43:
Bende öyleyim ve öğlen oldu hala kahvaltı yapmadım muhtemelen akşama kadar suyla dururum. Bi çaresi yok kendini alıştır bu duruma

Ay ne güzel
Bende tam tersi yerim
Sanki midenin bı tarafı boş bı turlu doymuyor :) bu yüzden dombiliyim

Ay ne güzel
Bende tam tersi yerim
Sanki midenin bı tarafı boş bı turlu doymuyor :) bu yüzden dombiliyim

Keşke ben de birazcık yiyebilsem, ama lokmalar ağzımda öyle büyüyor ki, midem kabul etmiyor sanki.
Tabi böyle olunca halsizlik, baş dönmesi de geliyor beraberinde

tam tersi, ne kadar depresifsem o kadar yiyip kilo alıyorum,
mutluyken kendime özen gösteriyorum, sağlıklı beslenme/spor/bakım.
mutsuzken kaşık kaşık nutella, lahmacun, dondurma...

Evet bende de oluyor ama eşimle küssem iştahım kapanmaz :KK35: daha önemli mevzularda olur yemek yemeyip uyurum sürekli

Benim her konuda böyle..
Eşimle olan mevzuda böyle değil sadece, ailevi birşey olsa da, veya bir olay istediğim şekilde gerçekleşmese de ..
Her daim iştahı açık biri olmayı isterdim :)

tam tersi, ne kadar depresifsem o kadar yiyip kilo alıyorum,
mutluyken kendime özen gösteriyorum, sağlıklı beslenme/spor/bakım.
mutsuzken kaşık kaşık nutella, lahmacun, dondurma...

O saydıklarınızdan en mutlu olduğum zamanda da hiç hoşlanmam :)
Can Boğaz'dan gelir yemek lazım, keşke ben de biraz yiyebilsem

Benim her konuda böyle..
Eşimle olan mevzuda böyle değil sadece, ailevi birşey olsa da, veya bir olay istediğim şekilde gerçekleşmese de ..
Her daim iştahı açık biri olmayı isterdim :)
O da iyi değil ortası lazım 55 kiloyum ben şimdilik sıkıntı yok altına düşmemeye çalışıyorum zor kilo alırım.

Bi de insan mutsuzken yemek yapası gelmez. Dışarıdan söyle sevdiğin bi şeyler yemeye başla gerisi gelir

O saydıklarınızdan en mutlu olduğum zamanda da hiç hoşlanmam :)
Can Boğaz'dan gelir yemek lazım, keşke ben de biraz yiyebilsem

benim can boğazdan çıkacak bu gidişle ya :KK70:
yok yok bunların hepsi, rafine şeker, glikoz, trans yağ deposu, hepsi kanser davetiyesi, saçma sapan şeyler yemektense hiç yememek candır.

Back
X