Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belki çok erken ama kızlar sizin de çabuk yorulma, sık nefes alma, az merdiven bile çıksanız nefes nefese kalma gibi sorunlarınız oldumu veya oluyor mu ilk aylarınızda ama ???
canım dediğin problemler genelde sona doğru oluyor..sende şimdiden mi başladı..gerçi ilk üç ayda da pek enerjik olduğum söylenemez ama son üç ay gibi değildi:)
bende 27 haftalık hamileyim 5 aylarda filan başladı nefes nefese kalma ilk aylarda değil
ilk aylarda çok kustuğum için halsiz kalıyordum evet oda tansiyon düşüklüğünden devamlı yatıyordum ama merdiven çıkmada vs problem olmuyordu diye hatırlıyorum.
Belki çok erken ama kızlar sizin de çabuk yorulma, sık nefes alma, az merdiven bile çıksanız nefes nefese kalma gibi sorunlarınız oldumu veya oluyor mu ilk aylarınızda ama ???
benim oluyor bazen.. mesela böyle yatak örtüsünü yayarken falan nefes nefese kalıyorum.. ya da dediğin gibi merdiven çıkarken falan oluyor.. sanırım şuan azalmaya başladı 3. ayımı doldurdum.. doktor normal demişti, sonuçta vucudun hamleliğe adapte olurken bazı değişimler olabiliryo.. senin de 3. aydan sonra azalmaya başlar diye düşünüyorum...
ilk aylarda yorulduğumda belim ağrırdı ayaklarım beni taşımazdı ama nefes darlığı son aylara doğru oluyor.şuan 34 haftalık hamileyim kaplumbağa hızıyla yürüyorum.nefes almak zorlaşıyor.
ben de 33 haftalığım, en baştan beri benim de oluyor nefesim kesiliyor daralıyorum ayakta durunca, duşa girdiğim zaman çok fena oluyorum ayakta çok fazla şey yapamıyorum bu yüzden sürekli oturur vaziyette ya da uzanır haldeyim
bende 30 haftalık hamileyim
şu bir kaç qündür başladı nefes darlığı bilmiyorumkismile
kansızlıktan kaynaklandığını düşünüyorum
çünkü ben aşırı kansızım bilmiyorumkismile