sizde de oluyo mu?

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
arkadaslar 13+3 hamileyim. yaklasik iki haftadir ayakta 5 dk bile dursam sol kalcam ve sol kasigimda agri oluyo ve alt karin bolgemde tarif edemedigim bi his oluyo basinc gibi bisey, sizlerde de boyle bisey oldu mu normal bi durum mu

benim hamileliğim daha o kadar olmadı ama eğer ağrı şiddetliyse dr a ddanışmanızı tavsiye ederim.

arkadaslar 13+3 hamileyim. yaklasik iki haftadir ayakta 5 dk bile dursam sol kalcam ve sol kasigimda agri oluyo ve alt karin bolgemde tarif edemedigim bi his oluyo basinc gibi bisey, sizlerde de boyle bisey oldu mu normal bi durum mu

canım bahsettiğin ağrı bende 25.hafta civarı başlamıştı nedeni ise bebeğin eşinin aşagıda olmasıydı bence en kısa zamanda doktora görün geçmiş olsun....

en son adet günüm 1 kasımdı 7 aralıkta kan testiyle 5 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 10 haftalık hamile olmam gerekiyor ancak doktorun dediği 8 hafta normal mi bu

en son adet günüm 1 kasımdı 7 aralıkta kan testiyle 5 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 10 haftalık hamile olmam gerekiyor ancak doktorun dediği 8 hafta normal mi bu

normal canım sonra rayına giriyor merak etme...yada geç döllenme teşisi konuluyor hayırlı olsun bebişin....

Back
X