Bencede cnm düşüncelerin aslında anormal değil ama cok takma yani. doktor muayene etsin sorun yok dersede kafan rahat eder stres yapma sakın cok etkiliyor malum bişey vrsada bil ki önlemini al. eşimle banada hiç bi sorun yok dedi ama hemen hamile kalmadım stres yapmıştım 7 ay sonra tuttu vucut kendini hazırlıyo sanırım allah hayırlı zamanda saglıcakla versin inş :)Yarın için doktordan randevu aldım özel bir hastaneden, doktorla bile yüzleşmek belki olumsuz birşey söyler mi acaba diye zulüm gibi geliyor hayırlısı inşallah
Hanımlar merhabalar henüz 1 senelik evliyim ve bebek çalışmalarına eylülde başlamayı planlıyorum şu an korunuyorum. Ama devamlı aklımdan olumsuz olumsuz fikirler geçiyor ya eşimde sperm yoksa ya benim yumurtalıklarda bişey varsa ya hamile kalırsam da doktor bebeğin sağlıksız olacağını söylerse vs vs.. durmadan bunları düşünüyorum bir de öyle anları yaşıyormuş gibi üzülüyorum böyle hisseden korkuları olan var mıydı yoksa psikolojik desteğe mi ihtiyacım var acaba artık işin içinden çıkamıyorum
Bende böyle hissediyordum çevrenin dedigi laflar bilinç altına işliyor insanın ondan herhalde.Hanımlar merhabalar henüz 1 senelik evliyim ve bebek çalışmalarına eylülde başlamayı planlıyorum şu an korunuyorum. Ama devamlı aklımdan olumsuz olumsuz fikirler geçiyor ya eşimde sperm yoksa ya benim yumurtalıklarda bişey varsa ya hamile kalırsam da doktor bebeğin sağlıksız olacağını söylerse vs vs.. durmadan bunları düşünüyorum bir de öyle anları yaşıyormuş gibi üzülüyorum böyle hisseden korkuları olan var mıydı yoksa psikolojik desteğe mi ihtiyacım var acaba artık işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?