• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde farkında mısınız?

Burada konu cinsellikle oldumu görün şamatayı heleki saçma sapan bir konuysa gayri ihtiyarı geyiğe dönüyor sonuçtada konu kapanıp gidiyor...

eglence icin veya degil neticede dikkat cekiyormu evet.. benimde anlatmak istedigim bu zaten insanları cinsellik iceren konular cekiyor bir bakıyorsunuz tavan yapmıs ben bu kotudur demiyorum hem kızıp vay terbiyesiz deyip hemde cinsellikle ilgili acılmıs konulara yorum yapanları anlayamıyorum sadece:)..cunku artık sıkıyor bir konuya dogru duzgun cevap ver veremiyorsanda yorum yazma kisinin ozel hayatını desme ahlak dersi vermek bana gore yanlıs..siz geyik yapıyoruz diyorsunuz konuyu acan kisi rahatsız olmuyorsa isi eglenceli hale getirmekde zaten problem olmazki

yooo rahatsız deyilim
çünkü bu benim için bir sorun deyildi ben merak ettiğim şeyi yazdım akadaşlar sağolsun cevapladı. dramatik bişey olsaydı rahatsız olurdum tabi
konuda kapatılabilir ..

yooo rahatsız deyilim
çünkü bu benim için bir sorun deyildi ben merak ettiğim şeyi yazdım akadaşlar sağolsun cevapladı. dramatik bişey olsaydı rahatsız olurdum tabi
konuda kapatılabilir ..

yok canım ben decemberın dedigine karsılık genel olarak acılan cinsel icerikli konular uzerine yazdım zaten..

Burada konu cinsellikle oldumu görün şamatayı heleki saçma sapan bir konuysa gayri ihtiyarı geyiğe dönüyor sonuçtada konu kapanıp gidiyor...

sizin için saçma olabilr sorun deyil..
ben bişeye dikkat çektim moon arkadaşımızda başka bişeye dikkat çekti
gayette haklıydı
konunun kapanma meselesine gelince kapansın zaten konu açıklığa kavuştu:))

gayette haklıydı

Ama öyle konular açılıyor ki bazen sırf bana değil başka arkadaşlarda saçma buluyor sorunu.
Brn bile okurken bazen utanıyorum inanın ...

olca ank06 senin icin yazmamıs hani kk da cinsellikle acılan konu oldumu gorun samatayı bide sacma bi konu acıldıysa daha uzar en sonunda kapanır diyor..sana degil sen yanlıs anlamıssın..

olca ank06 senin icin yazmamıs hani kk da cinsellikle acılan konu oldumu gorun samatayı bide sacma bi konu acıldıysa daha uzar en sonunda kapanır diyor..sana degil sen yanlıs anlamıssın..

olabilir canım belkide:)
ank06 açıklarsa sevinirim..

gayette haklıydı

ben sizin adınıza yazmadım bunu yanlış anladınız herhalde
açılan konu bazen okadar saçma sapan oluyorki
iş geyiğe kadar varıyor sonunda konu kapanıyor zaten
ben bunu anlatmak istemiştim size

bakın moon da açıklamış zaten
benim ne demek istediğimi tahmin ettiği için yazdı kendiside

Ama öyle konular açılıyor ki bazen sırf bana değil başka arkadaşlarda saçma buluyor sorunu.
Brn bile okurken bazen utanıyorum inanın ...

açıklamışsınız zaten evet bende bi kaç kere rasladım :kedi:
gerçekten işte ben buna karşıyım ..
ben benim konumu saçma buldunuz sanmıştım.

tamam canım bende anladım :lepi:

olabilir canım belkide:)
ank06 açıklarsa sevinirim..

açıklamışsınız zaten evet bende bi kaç kere rasladım :kedi:
gerçekten işte ben buna karşıyım ..
ben benim konumu saçma buldunuz sanmıştım.

Hayır sizin konunuzu saçma bulmadım zaten ben başka örnek vererek yazmıştım neyse sorun halloldu sanırım .
Daha geçenlerde yaşandı böyle bir konu ama kesin erkekti yazan bir bayanında bu tarz konular açabileceğini ben düşünmek istemem açıkcası

Ben de bunu pek çok kez düşündüm. Doğru bir konu üstüne parmak basmışsın.
KK da gezinen pek çok erkek var, pek çoğu da yakalanmadan hala aramızda. alsanaalsanasmile
Bunun önüne geçmek mümkün değil.
Cinsellik ülkemizde büyük bir tabu.
Erkek yapar, kadın yapamaz.kaydirigubbakcemile
Erkek konuşursa arsızdır, kadın konuşursa ya kaşar ya 'o yolun yolcusu' :1ninca:
Böyle yetişmiş bir toplum fertlerinin yüzünü görmedikleri sesini duymadıklar birine erkek diye adlandırmaları hiç de şaşırtıcı değil açıkçası.
Bazı konuları tartışmak kimimize abes kimimize abartı gelebilir ama düşünün ki bu insan dışarıda zaten baskı altında ancak sorununu burada çözebilir...
Napacak mecburen konu açıp danışacak...
Eğer önceden üyeliği olan biriyse eski üyeliğiyle ve böyle bir konu ile daha sonradan yargılanmak istemeyebilir. Yani gene konu psikolojik baskıya geldi anlayacağınız...
Bu yüzden yeni üyelik alıp cinsellik ile alakalı konusunu ilk mesajında açtığında tepki topluyor...
Sorulmaya başlanıyor erkek misin diye...
Ve bu film hep böyle devam ediyor...
Hep aynı aynı...
:umursamaz:

Ben de bunu pek çok kez düşündüm. Doğru bir konu üstüne parmak basmışsın.
KK da gezinen pek çok erkek var, pek çoğu da yakalanmadan hala aramızda. alsanaalsanasmile
Bunun önüne geçmek mümkün değil.
Cinsellik ülkemizde büyük bir tabu.
Erkek yapar, kadın yapamaz.kaydirigubbakcemile
Erkek konuşursa arsızdır, kadın konuşursa ya kaşar ya 'o yolun yolcusu' :1ninca:
Böyle yetişmiş bir toplum fertlerinin yüzünü görmedikleri sesini duymadıklar birine erkek diye adlandırmaları hiç de şaşırtıcı değil açıkçası.
Bazı konuları tartışmak kimimize abes kimimize abartı gelebilir ama düşünün ki bu insan dışarıda zaten baskı altında ancak sorununu burada çözebilir...
Napacak mecburen konu açıp danışacak...
Eğer önceden üyeliği olan biriyse eski üyeliğiyle ve böyle bir konu ile daha sonradan yargılanmak istemeyebilir. Yani gene konu psikolojik baskıya geldi anlayacağınız...
Bu yüzden yeni üyelik alıp cinsellik ile alakalı konusunu ilk mesajında açtığında tepki topluyor...
Sorulmaya başlanıyor erkek misin diye...
Ve bu film hep böyle devam ediyor...
Hep aynı aynı...
:umursamaz:

:lepi::lepi::lepi::lepi:

Back
X