Canım inşallah hamile olursun..Merhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün varken yani dün erken gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi ilk 5 dakika içinde çıktı aynı gün hastaneye gidip kan verdim kan sonucum 7,8 çıktı doktor bana adetin henüz gelmediğini gebelik olabilirde olmayabilirde dedi adetten ya da gecikince tekrar kan vermelisin iki katına çıkmalı dedi adet günüm 14 perşembe günü aranızda bu şekilde olup yükselen var mı yoksa kimyasal gebelik midir bu arada bugün tekrar test yaptım normal gebelik testiydi yine ikinci çizgi ilk dakikalarda çıktı soluk gibi ama düne nazaran daha koyu gibi çok belli olmuyor ekleyeceğim eke sizde durum nedir evet beklemek gerekiyor ama bekleyemiyor insanBirde dün ve bugün bel kasık ağırısı vuruyo sanki adet olacakmışım gibi pembe olan dünki test diğeri bugünki test
İnşAllah oluruz inşAllahCanım inşallah hamile olursun..
Bende çok istiyorum adetime şuan 5 gün var test yapmadım ama belim ağrıyor arada kasıklarım felan
İnşallah hamile oluruz
İnşallah canım birbirimize dua edelim Rabbim nasip eder inşallah amin son ilişkinin üstünden kaç gün geçti canım düzensiz adet görenlerde 21 günden sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz diyor bende daha ilişkiden 12 gün geçti bekliyorumİnşAllah oluruz inşAllahdiyorum erken yaptım biraz o beni endişelendiriyor ama belirtilerden dolayı yapmıştım doktorda öyle dedi en iyisi beklemek adet gelmediği sürece ümit var
Canımm dualarımda sende varsın artık inşAllah rabbim hayırlısını nasip eder her şey onun ol demesiyle olur benm adetlerim düzensiz o yüzden net bişey diyemicem sadece 10 gün önce kasık ağrısı akıntı flan yaşamıştım belki o zaman olmuş olabilir beta nın öyle çıkmasıda onu gösterir inşAllah artar bence adetin geçmeden yapma canım sonra sıkıntı oluyo belirsizlik çok üzüyo insanı eğer şuan kimyasal yaşarsam inşAllah yaşamam bir daha adetim geçmeden bakmıycamİnşallah canım birbirimize dua edelim Rabbim nasip eder inşallah amin son ilişkinin üstünden kaç gün geçti canım düzensiz adet görenlerde 21 günden sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz diyor bende daha ilişkiden 12 gün geçti bekliyorum
İnşallah buraya meleklerimizin ultrason görüntülerini atarız
Canım benim hikayemle aynısın:) bende adetime yaklaşık 10 gün kala erken gebelik testi yaptım o kadar silik çıkmıştı ki , gittim kan tahlili verdim 8 çıktı referans değer 5 idi. Doktorum gebe gibisin kanda artışına bakacağız ama konuşmak için erken dedi. sonra 4 gün sonra 47 - 1.5 hafta sonra 965 olarak yükseldi.Merhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün varken yani dün erken gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi ilk 5 dakika içinde çıktı aynı gün hastaneye gidip kan verdim kan sonucum 7,8 çıktı doktor bana adetin henüz gelmediğini gebelik olabilirde olmayabilirde dedi adetten ya da gecikince tekrar kan vermelisin iki katına çıkmalı dedi adet günüm 14 perşembe günü aranızda bu şekilde olup yükselen var mı yoksa kimyasal gebelik midir bu arada bugün tekrar test yaptım normal gebelik testiydi yine ikinci çizgi ilk dakikalarda çıktı soluk gibi ama düne nazaran daha koyu gibi çok belli olmuyor ekleyeceğim eke sizde durum nedir evet beklemek gerekiyor ama bekleyemiyor insanBirde dün ve bugün bel kasık ağırısı vuruyo sanki adet olacakmışım gibi pembe olan dünki test diğeri bugünki test
Şuan çok mutlu oldum bu mesaja benm adete 3 gün var biraz düşük mü değer bilemedim ama adetlerim düzensiz geç döllenme flan mı acaba birde adetim perşembe günü daha ama ben dünden beri adet olacakmışım gibi belim kasıklarm ağrıyo arada geçiyo sanki adet olacakmışım gibi sende de böyle bir durum oldu ki kimyasaldan korkuyorum hayırlısı tbikideCanım benim hikayemle aynısın:) bende adetime yaklaşık 10 gün kala erken gebelik testi yaptım o kadar silik çıkmıştı ki , gittim kan tahlili verdim 8 çıktı referans değer 5 idi. Doktorum gebe gibisin kanda artışına bakacağız ama konuşmak için erken dedi. sonra 4 gün sonra 47 - 1.5 hafta sonra 965 olarak yükseldi.
Benimde düzensiz adetim canım ve 30 eylülde bazı sebeplerden dolayı kürtaj oldum çok üzgünüm ve şuan herşeyden çok istiyorum hamile olmayı...Canımm dualarımda sende varsın artık inşAllah rabbim hayırlısını nasip eder her şey onun ol demesiyle olur benm adetlerim düzensiz o yüzden net bişey diyemicem sadece 10 gün önce kasık ağrısı akıntı flan yaşamıştım belki o zaman olmuş olabilir beta nın öyle çıkmasıda onu gösterir inşAllah artar bence adetin geçmeden yapma canım sonra sıkıntı oluyo belirsizlik çok üzüyo insanı eğer şuan kimyasal yaşarsam inşAllah yaşamam bir daha adetim geçmeden bakmıycam
Canım üzüldüm ama rabbim öyle nasip etmiş inşAllah tekrar olur hamile kalabildiğini gördün bende endişeleniyorum tabiki ama her şey Allahtan dua etmekten başka çaremiz yok inşAllah rabbim nasip eder ikimizede çok stres yapmamak lazım Meryem suresi okuyorm dua ediyorum yapacak başka bişey yokBenimde düzensiz adetim canım ve 30 eylülde bazı sebeplerden dolayı kürtaj oldum çok üzgünüm ve şuan herşeyden çok istiyorum hamile olmayı...
kimyasal değildir inşallah canım güzel haberlerimizi alırız birbirimizin yükselir inşallah beta sağlıkla kucagına alırsın
Canım üzüldüm ama rabbim öyle nasip etmiş inşAllah tekrar olur hamile kalabildiğini gördün bende endişeleniyorum tabiki ama her şey Allahtan dua etmekten başka çaremiz yok inşAllah rabbim nasip eder ikimizede çok stres yapmamak lazım Meryem suresi okuyorm dua ediyorum yapacak başka bişey yokRabbim ol derse olur inşAllah sakın üzülm
Evet canım folbiol kullanıyorum adetim perşembe günü inşAllah adet olmazsam o gün tekrar kan vermeye gidicem inşAllah sende bende pozitifi görürüzAmin canım inşallah duamdasn. Adet gününden bi iki gün sonra ultra erken gebelik testleri oluyo ondanda yapabilirsin bu sürede dikkat et yorma kendini ağır felanda kaldrma inşallah hamileyizdir. Folikasit kullanıyo muusn canım öncesinde
İnşallah canımEvet canım folbiol kullanıyorum adetim perşembe günü inşAllah adet olmazsam o gün tekrar kan vermeye gidicem inşAllah sende bende pozitifi görürüz
herkes de başka etkiler oluyor, ben de tek taraflı bir kasık ağrısı olmuştu, uyku hali ve idrarda artış vardı. ama keseyi görene kaar ohh diyemedim doğrusu:)Şuan çok mutlu oldum bu mesaja benm adete 3 gün var biraz düşük mü değer bilemedim ama adetlerim düzensiz geç döllenme flan mı acaba birde adetim perşembe günü daha ama ben dünden beri adet olacakmışım gibi belim kasıklarm ağrıyo arada geçiyo sanki adet olacakmışım gibi sende de böyle bir durum oldu ki kimyasaldan korkuyorum hayırlısı tbikide
Bana daha çok yol var o zaman hayırlısı olsun diyelim inşAllahherkes de başka etkiler oluyor, ben de tek taraflı bir kasık ağrısı olmuştu, uyku hali ve idrarda artış vardı. ama keseyi görene kaar ohh diyemedim doğrusu:)
Bn catlatma iğnesi oldum 4 ocaktaBana daha çok yol var o zaman hayırlısı olsun diyelim inşAllah
Herkeste bu durum değişiyo sanırım ben adetime 3 gün varken kan vermiştim 7,8 idi 3 gün sonra adet günümdü tekrar verdim geç döllenme de olabilir ama adet geçince baktırmak en iyisi en rahatı benceBn catlatma iğnesi oldum 4 ocakta
Kan versem çıkar mıydi sizce var mı yok mu
Canımm dualarımda sende varsın artık inşAllah rabbim hayırlısını nasip eder her şey onun ol demesiyle olur benm adetlerim düzensiz o yüzden net bişey diyemicem sadece 10 gün önce kasık ağrısı akıntı flan yaşamıştım belki o zaman olmuş olabilir beta nın öyle çıkmasıda onu gösterir inşAllah artar bence adetin geçmeden yapma canım sonra sıkıntı oluyo belirsizlik çok üzüyo insanı eğer şuan kimyasal yaşarsam inşAllah yaşamam bir daha adetim geçmeden bakmıycam
sonuç ne oldu acaba öhkülerimiz benziyor bnmde degerim 6.55 cıktı bata 5 gün kala inşallah yükselir ikimizinkideHerkeste bu durum değişiyo sanırım ben adetime 3 gün varken kan vermiştim 7,8 idi 3 gün sonra adet günümdü tekrar verdim geç döllenme de olabilir ama adet geçince baktırmak en iyisi en rahatı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?