Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal oldup olmadığını şuan anlayamazsın canm kan vermeye devam et ama değerlerin çok güzel artmis. Suanlik hiç bir sıkıntı yokArkadaşlar ben adete 6 gün kala erken gebelik testinde hamile olduğumu öğrendim aynı gün kanda 40.38 2 gün sonra 119 2 gün sonra 319 çıktı sonuç yarın regl günüm sizce kimyasal olabilirmi sizde adet öncesi sonrası değerlerinizin paylaşırmısınız?
Doktorda iyi gidiyor 600 olana kadar takip edelim dedi ama ben çok tedirgin oluyorumKimyasal oldup olmadığını şuan anlayamazsın canm kan vermeye devam et ama değerlerin çok güzel artmis. Suanlik hiç bir sıkıntı yok
Bence hiç tedirgin olma gayet güzel degerlimDoktorda iyi gidiyor 600 olana kadar takip edelim dedi ama ben çok tedirgin oluyorum![]()
Yarın regli günüm 2 gün önce vermiştim en son adet gününde versem olurmukiBence hiç tedirgin olma gayet güzel degerlimadet günün geçsin tekrar test ver
Arkadaşlar ben adete 6 gün kala erken gebelik testinde hamile olduğumu öğrendim aynı gün kanda 40.38 2 gün sonra 119 2 gün sonra 319 çıktı sonuç yarın regl günüm sizce kimyasal olabilirmi sizde adet öncesi sonrası değerlerinizin paylaşırmısınız?
Kaç gün arayla tekrarladın peki 2. TestiBenim tüp bebek. İlk testim 143 ,2. Testim bugün 355 çıktı. Doktorlarım çok güzel artış diyip 12 gün sonraya randevu verdi. Hemen hemen seninle aynı oranda artmış. Bana yapılan yoruma göre endişelenecek bir durum yok
2 gün arayla aynı saat aynı yerde yaptırdımKaç gün arayla tekrarladın peki 2. Testi
Bende yarın tekrarla yatağım inşallah bebişlerimiz bizimledir2 gün arayla aynı saat aynı yerde yaptırdım
Benim ilk gebeliğimde artış az olmuştu o yüzden çok endişeyle bekledim sonucu ama bence sen de endişelenme boşuna.Bende yarın tekrarla yatağım inşallah bebişlerimiz bizimledir
İnşallah dediğin gibi olur canımBenim ilk gebeliğimde artış az olmuştu o yüzden çok endişeyle bekledim sonucu ama bence sen de endişelenme boşuna.
Güzel haberlerimizi duyalım. Sevgilerİnşallah dediğin gibi olur canım
Kaçıncı gündü döngünüzArkadaşlar ben adete 6 gün kala erken gebelik testinde hamile olduğumu öğrendim aynı gün kanda 40.38 2 gün sonra 119 2 gün sonra 319 çıktı sonuç yarın regl günüm sizce kimyasal olabilirmi sizde adet öncesi sonrası değerlerinizin paylaşırmısınız?