Sizde hep suçlu olanlardan mısınız ?

ucuzhayal07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
50
28
3
Evet başlıktanda anlaşılmak üzere sürekli suçlu ve haksız olan benim. Bunaldım kızlar artık. Mayısta 1 yıl olucak evleneli ama sanki seneler geçmiş üstümden. Hiç cicim ayları yaşayamadım (bana göre). Kavga esnasında kocası tarafından sarılan, ağlama özür dilerim üzülme denilen olamadım. Hiç haklı olamadım ve malesef oda hiç hatalı olmadı kendince. Kendimi yorgun ve yıpranmış hissediyorum. Daha taze sayılırız oysaki. Ama bu 1 sene düşe kalka geçti resmen. Eğer kavga ederken susup cevap vermezsem şaşarmış. Kendimi savunmamı bile saçma buluyor. Ona sesimi yükseltemezmişim. İçime kapanık ruhsuz bi kadın mı olmalıyım ?
Çocuk asla düşünmüyorum 2 hafta iyiysek 2 gün kötüyüz. Nolucak bilmiyorum ama gerçekten çok bunaldım ve yoruldum.

Savunmaya devam,
Kezban istiyorsa kezban alacaktı seni değil.
Bastırmasına izin verme,ağlayıp da üzülme de çok.Dik durman her zaman senin yararına.
Çünkü o bir koca. Ona ses yükseltemezmişim. Karşımda annem babam yokmuş. Onunla öyle konuşamazmışım. Adam ağlamama dahi kızıyor... yoruldum

Çünkü o bir koca. Ona ses yükseltemezmişim. Karşımda annem babam yokmuş. Onunla öyle konuşamazmışım. Adam ağlamama dahi kızıyor... yoruldum
Hiç yorulma o kabaysa huyu buysa sen de savunuyorsun kendini senin de huyun bu.
Benimki de derdi bi kere sus her şeye cevap verme diye.şimdi susunca daha çok korkuyor.kendisi cevap istiyor.

Yeri gelince susmalı yeri gelince özür dilemeli yeri gelince gülmeli ağlamalı kızmalı küsmeliyiz
Aramızda kalsın evlilik budur evlilik tüm insani ilişkilerin kişiye göre şekilendiği yerdir
Tek tarafın egemenliğini kabul etmemeli yeri gelince boyun eğmeliyiz
Yeni evlisiniz birbirinize alışma dönemi farklı kişiliklere bakış açılarına sahip insanlarda sancılı olur yorucu olur
Aslında dışardan izleme imkanınız olsa belki sizde eşinizde bu kadar yormayacaksınız birbirinizi o yüzden birbirinizi anlamaya çalışmalı olduğu yere kadar olmuyorsada dünyanın sonu değil
Dışarda ikinizide bekleyen kocaman bir dünya var

Hakli bile olsam cene yaptigim icin(o oyle soyluyor)hatali ben oluyorum cogu ayni maddi manevi hep zarardayiz ama adam rahat umrunda degil

tam benim eskim eşime benziyor. Allah yardımcınız olsun öncelikle.
Ben aradan yıllar geçtiği için şimdiki aklım olsaydı asla ağlamazdım onun karşısında diyorum. Aksine onu takmazdım . İlgi göstermezdim. Daha yeni evli sayılırsın üstüne sakın düşme çok sevdiğini belli etme. Zaten de sesini yükseltme istediklerini net bir şekilde ve taviz vermeden ifade et. En önemlisi söylediğinle yaptığın birbirini tutsun. Güçlü bir kadın olduğunu göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…