Sizde mi böylesiniz ?

kızlar benim de ilk hesaplarda 18 haziran çıkmıştı şimdi her doktora gittiğimde bir kaç gün öne atıyor hatta ayın 8 ine falan indiği olduğu ama doktorum bunu önemseme ilk aldığımız tarih doğru bu bebeğin gelişiminin bir kaç hafta ileride olduğunu gösterir dedi sadece ondan ayın 18 ini bekliorum ama sanki bana haziran başı gibi yanımızda olacak gibi gelior tabi sağlıklısıyla inşallah :)

ben hıc kendımı doguma yakın hıssetmıyorum cok agırlasmadım sadece gezerken ıdrar torbama baskı yaptıgını sızı seklınde hssedıyorum bel agrılarım 1 aydır hergun benımleler... bakalım ne gunlerde dogum yapmıs olucaz ;)

Benimde kotu ağrılarım var. Midem deliniyo iceriden sanki. aşağıya hiç eyilemiyorum. Ama ne yapalım. Bebek için değer.

35+6 haftadayım....son günler o kadar zor geçiyorki...geceleri genelde uyuyamıyorum(gerçi herkes şimdiden bol bol uyu bebiş uyutmayacak diyor ama)dişimde zaman zaman ağrı oluşuyor..dayanabildiğim kadar dayanıcam..bacaklarımda kollarımda feci ağrılarım oluyor...ev işleriyle doğru dürüst ilgilenmıyorum maalesef...hayırlısı ile bebeğimizi bi kucağımıza alsaydık...

34haftam bitti.Bende ağrılardan şikayetşiyim.Daha doğrusu tutulmalar.Gece bacaklarım uyuşarak uyanıyorum..Nerdeyse 10 kez tuvalete klkıyomÖnce drum magnezyum verdi işe yaramadı.B vitamini verince biraz etkisini gördüm.Hergün yarım saat yürümeuye çalışıyorum.Ama belim tutuluyo normal doğurmak isitiyorum.Hayırlııs artık.

arkadaşlar bu gün dr a gittim...dişlerimdeki ve kol ağrılarımdan bahsettim.. kalsıyum eksıklığınden oluyormuş..kalsıyum depoların boşalmış çok dikkat et kemik erimesi bile olabılır dedi...bol bol süt yoğurt tüket dedi ve kalsıyum ilacı verdi...aman süte yoğurda dikkat arkadaşlar....

37 + 1 günlüğüz.bende yataktan ayağa kalktığımda bacağımın üzerine basamıyorum kalçam ayrılıyor sanki belimden bi süre sonra geçiyor. ara ara alttan bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. anca kendi evimin işini yapıyorum .bide kayınvalidemlerle yediğimiz için yemek yapıyorum.dışarı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum. çok kilo aldım.misafirlerimiz bitmiyordu bide yatılı misafirlerimiz gelicek. en rahat huzurlu olmam gereken dönemleri hep böle neyapcam ben diye düşünerek kafayı yiyerek geçiriyorum benim hiç şansım yokmuş...

Son düzenleme:
Back
X