• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde mi böylesiniz?

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
kızlar mrb.malum yarın cumartesi diğer günde pazar yanı:roflol:
neyse uzatmıcam hafta snları sevgilimle buluşuyorz normal olarak.ama her hafta ne giyceğimden bıktım.onu taksam o olmuyor onu gysem altına ayakkabı.birsürü kıyafetim var ve aldıkça da alasım gelıyor.hep değişik giyinmek istiyorum.sizde bnm gibimisiniz:roflol:alışveriş manyağı oldum çıktım.maaşım kıyafete aykkabıya çantaya gidiyor?birde ne kadar harcıyorsunuz bunlar için?neyse uzun oldu öptüm hepnizi:lepi::delphin:

off ne sen sor ne ben söyleyim
annem en son bi parça daha alırsan seni bunlarla beraber çöpün yanına koyucam dedi
geçen haftadan beri hiç bişey almıyom:kızgın::çok üzgünüm:

aslında bende öleyim hep farklı giyinsem falan harcarım ama gereksiz paramızı hep çula çaputa veriyouz....
bunun hiç faydası yok.....

yok ben bişi demicem :))))
allah hepimize akıl fikir versin başkaçada bişi demicim :))
bütün ay deli gibi çalış didin koştur bilmem ne , aldığın maaşı götür büyük bir heves ve istekle , gözlerinin içi parlayaraktan yatır çul çaputa gel :)))
akıl mantık işi mi allaaşkınakaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-

valla ne bilim yaaa:roflol:annem bende bıktım artık al al al:roflol:her hafta bişey alıyorum almazsam aklım kalıyor hep.alışveriş kolık oldum.birde okadar çalış çalış çalış git parayı dediğin gibi çula çaputa yatır ah ah....

Ben bunun çözümünü kendimce şöyle bulmuştum, almanın sonu olmadığını kabullendim. Vitrinde süper bir hırka gördüm diyelim, hemen kendime soruyordum: "Buna gerçekten ihtiyacım var mı yoksa sadece beğendiğim için benim olmasını mı istiyorum?" Cevap ikincisiyse bi süre bakıp geçiyordum. Hırkayı aldığımı farzedelim, 2 gün sonra ona çok uyacak bi etek görürüm onu alırım, sonra bi de ayakkabı, çorap derken... Baktım ki yeni bir parça beraberinde diğerlerini alma isteği uyandırıyor, daha ilk parçayı almadan kendime ona gerçekten ihtiyacım olup olmadığını soruyorum.. Bende işe yarıyor. :sm_cool:

Funnyda, merak ettiğim bir şey var, Pembe Dolap'da aldıklarını görüyorum, aldıklarının hepsini giyebiliyor musun? Zamanın oluyor mu yani hepsini giymeye? Hepiniz çok zevkli parçalar seçiyorsunuz ama içiniz yanmıyor mu o kredi kartı ekstrelerini öderken.. :uhm:

aynen bende öyleyim.. maaşımı alınca en az 2 parça bişey almazsam içim rahat etmiyo ama 3 aydır iyice abartmıştım...kredi kartı ekstresi ödemekten elimde para kalmıyo..eşimde cok kızdı...şubat başından beri hiçbişey almadım...yaz sezonu kıyafetleri cıkana kadarda hiçbişey almıcam... kızlar almanın sonu yok.. bu krizde düşünün üstünde kıyafeti olmayanları...allah akıl fikir verir hepimize inşallah...

almanın sonu yok gerçekten anneme çizme alıyorduk kendimede çanta aldım çünkü dayanamıyorum almasamda rahat edemem hastalık oldu artık.o gün almasam gider başka bir gün kesın alırım dayanamıyorum...şuanda aklıma çok güzel bir elbıse var poloda belkı görmüşsünüzdür karelı uzun süveter trzında yakadan kurdelelı almasam çıldırcam yaa:roflol:

valla ne bilim yaaa:roflol:annem bende bıktım artık al al al:roflol:her hafta bişey alıyorum almazsam aklım kalıyor hep.alışveriş kolık oldum.birde okadar çalış çalış çalış git parayı dediğin gibi çula çaputa yatır ah ah....

aynı durumdayız bacım..hastalık resmn..eve donduğumde elimboşsa böle bigarip hissedıyorum kendimi..sanki bi tarafım eksik delikafaduldendelikafadulden

Ben bunun çözümünü kendimce şöyle bulmuştum, almanın sonu olmadığını kabullendim. Vitrinde süper bir hırka gördüm diyelim, hemen kendime soruyordum: "Buna gerçekten ihtiyacım var mı yoksa sadece beğendiğim için benim olmasını mı istiyorum?" Cevap ikincisiyse bi süre bakıp geçiyordum. Hırkayı aldığımı farzedelim, 2 gün sonra ona çok uyacak bi etek görürüm onu alırım, sonra bi de ayakkabı, çorap derken... Baktım ki yeni bir parça beraberinde diğerlerini alma isteği uyandırıyor, daha ilk parçayı almadan kendime ona gerçekten ihtiyacım olup olmadığını soruyorum.. Bende işe yarıyor. :sm_cool:

Funnyda, merak ettiğim bir şey var, Pembe Dolap'da aldıklarını görüyorum, aldıklarının hepsini giyebiliyor musun? Zamanın oluyor mu yani hepsini giymeye? Hepiniz çok zevkli parçalar seçiyorsunuz ama içiniz yanmıyor mu o kredi kartı ekstrelerini öderken.. :uhm:

canımnargile,ben o kendime soru sorup ta cevabını sorguladığım süreçte zaten o hırkayı almış oluyorumdelikafadulden hani okadar beklemeye bile sabrım yok sen hesap et gerisinihihoyyyt ve dediğin gibi bişey alınca devamı gelıyo ona uygun canta ayakkabı çizme takı toka bıncık cıncık ayyyyyyyyyyyyyy çığlık atmak istiyorum
aldıkalrımın hepsini kullanıyorum eve çünkü çalışıyorum ben h.içi dısardayım hep .. e gezmek tozmakta bende :))) c.rtesi pazar gece gündüz farketmıyo paso gideriz biyerler..aldıkalrımdan faydalnıyorum tabi ama kaç kez gıyosun dersen en fazla 3 kezdır.
sonrası olmuyor , hadi gelsin yenisi diyosun/diyorum:)

almanın sonu yok gerçekten anneme çizme alıyorduk kendimede çanta aldım çünkü dayanamıyorum almasamda rahat edemem hastalık oldu artık.o gün almasam gider başka bir gün kesın alırım dayanamıyorum...şuanda aklıma çok güzel bir elbıse var poloda belkı görmüşsünüzdür karelı uzun süveter trzında yakadan kurdelelı almasam çıldırcam yaa:roflol:

benım de aklımda kalıyo seln yaa :))) sonra diyorum ki kendime , aklımda kalıcağına yanımda kalsın .))) -tatlicadiarzu-

Ben bu konuda feci derecede hakimim kendime özellikle son bir yıldır. Zaten evin borcu yüzünden zor günler geçiriyoruz zorunlu olmadıkça bişey almıyorum. Bazen şeytan dürtmüyo değil hani ama çıkıp çarşıda bir geziyorum alıcı gözüyle bakıyorum ama biraz daha sıkmam lazım dişimi diyorum. Dediğiniz gibi almanın sonu yok .Bir ay önce çok beğendiğim bir şeyin yerine iyiki almamışım diyeceğim şeyler çıkıyor. Şimdilik bu moddayım. Bakalım borçlar bitince ben de ipin ucunu kaçıracak mıyım?

Bekarken bende aynı şekilde coşuyordum ama artık yapamıyorum. Paraları zinete yatırıp açıkta kalıyorum. Para olmayınca harcamada yok. Kıyafetlerin çoğunu ise alışveriş hastası kuzenler alıp hiç giymediklerini veriyorlar. Çözüm şimdilik böyle.

bizim oyle kuzi felan yok annem ne görsem alasınmm gelıyor ya.:roflol:bir insan her haltı beğenmez ki yaaaa ama ben beğeniyorum ve alasım gelıyor.hatta kokusunu bilmedğim farfümleri bile:roflol::roflol::roflol:

ben bu hastalığımı son 1 yıldır yenmeyi başardım kızlar: nasıl mı ?
vitrinlere bakmıyorum :roflol:

evet....evet çok ama çokk zor ama elimden geldiğince bakmıyorum..alışveriş merkezlerine gitmiyorum!! çünkü benim bir alışveriş merkezinden kıyafet veya iç çamaşırı ya da bir krem vs. almadan çıkabildiğim olmaz, olamaz...

hiç olmadı, bir oje alırım...

para biriktirmem gerektiğini anladığım gün, gelecek planları da kapıya dayanınca, kendimi durdurmayı başardım...ama yine de alıyorum tabi ki delikafadulden

sadece gerekli olanları...eskiden her güne farklı bişey giyerdim hafta içi. (tabi 1 kere değil. o hafta için :)) şimdi aynı kıyafeti üst üste 2 gün giyebiliyorum ve huzura erdim :)) :roflol:

ben dikiş te bilirim, annem terzi...o açıdan da şanslıyım biraz...hiç olmadı, bir şey beğeniyosam, anneme çiziyorum dikiyor..yolunu böyle bulduk :roflol:

ya kızlar tek derdiniz bu olsun yani benim ne işim var ne de sevdiğimle aramız iyi şu aralar :((((( bizi de düşünün yani

kız sen varyyaaa zilli seniii buluşma oğlanlarla :roflol:

valla canım bende öylee yim felaket bi şekilde para yatırıyorum kıyafete :1no2:

ama yinede hergün dolabın karşısına geçip ben ne giycem kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh onu bekarken çalışırken ben iyi bilirim...

Hele ki eşimle flört dönemlerimizde her gün mü birşey alınır yahu...

Ahanda hepsi dolapta duruyor... 1 aydır kızımdan dolayı yalnız dışarı çıkmıyordum... Bugün babaannesine bıraktım 1 ayın acısını çıkardım fazla abarttım galiba...

Doymuyormuyuz ne anacım....

bende durum biraz farklı,bayadır bişey almıyordum,aldıklarımda ufak tefek şeylerdi.
arkadaş toplantıları,kabüller filan derken baktım giyecek doğru dürüst bişeyim kalmamış,e girdiğin ortama göre uyum sağlamakta lazım..
bu hafta alışverişe çıktım kendime indirimden bir iki parça bişeyler aldım,her ayda bir iki parça, her zaman kullanabileceğim bişeyler eklemeye karar verdim.
ben temkinliyimdir,yani silah zoruylada olsa kimse bana ipin ucunu kaçırtamaz.böyle giderse hem bütçem sarsılmayacak hemde ben giyecek bişeyler ararken zorlanmıycam.

aldım gene bişiler.mirmirmirmir
konuştuk konuştuk gene girdi aklıma , aldım gene bişiler benneyaptımki
güzeller ama napim beğendim çok,iyikide aldım yani:1closedeyes:
böyle böyle gidiyo işte..
hersy güzel zaten , nolacaz biz böle fisfisfis

once ufak ufak sonra büyüyor ve bir felaket oluyor bugun sevgilimle buluşcak baktım hiçbirseyim yok:roflol:ne giycemi şaşırdım şık oldu ama çok beğenmedim.sabahda gelırken sinir oldum yamurluydu kotuma geldı...alam yaaa:roflol:ne olcak bunun sonu bilmiyorum...

offf ben de öyleyim, engellemeye calışıyorum kendimi ama dayanamıyorumm yaaa cok guzel bişe görünce gunlerce aklımdan cıkmıyo alamazsam

Back
X