bende yemek diyorsun sandım :d
eşin neden paranızı veriyor hayır diyemiyor mu ?
bende yemek diyorsun sandım :d
eşin neden paranızı veriyor hayır diyemiyor mu ?
anam yediler yediler doymadılar bizi ya
Ne bereketliymişiz biz anlamadım
beraber oturduk olmadı
kiraya taşındım bırakmadılar tekrar aldılar yanlarına
yine yapamöadık yine ayrı çıktık
paramız vardı onlara gitmesin alalım bi araba ilerde satar ev alırız dedik onuda yar etmediler
kaynıma aldılar arabamızı biz öderiz size dediler ,
kandırdılar aldılar yok anam araba gitti 15 milyar para uçtu arabadan bize sadaka olarak 500 verip yolladılar
Yeter artık bırakın yakamızı yediniz aldınız avucumuzdan herşeyimizi bırakında mutluluğumuz bize kalsın
anam yediler yediler doymadılar bizi ya
Ne bereketliymişiz biz anlamadım
beraber oturduk olmadı
kiraya taşındım bırakmadılar tekrar aldılar yanlarına
yine yapamöadık yine ayrı çıktık
paramız vardı onlara gitmesin alalım bi araba ilerde satar ev alırız dedik onuda yar etmediler
kaynıma aldılar arabamızı biz öderiz size dediler ,
kandırdılar aldılar yok anam araba gitti 15 milyar para uçtu arabadan bize sadaka olarak 500 verip yolladılar
Yeter artık bırakın yakamızı yediniz aldınız avucumuzdan herşeyimizi bırakında mutluluğumuz bize kalsın
sen bu durum karşısında hep sessiz mi kalıyorsun sende de iyi sabır varmış ben olsam şimdiye çıktıydım zıvanadan...
Allah sabır versin....
böyle gülmek yerine kendinizi sorgulayın o halde. Ne mutluluğu ya adamlar altınızdan arabanızı cekip almışlar... Benim arabamı alacak adamın alnını karışlarım ben.
ne demek yahu senin araban yokken, arabayı kaynına vermek? Ahh arkadaşım ah benim konumu okudun mu bilmiyorum ben de aynı dertten müzdaribim! Bizimkiler para yönünden yemeye başlamadılar henüz, o kadar yüz vermedik çünkü. şu an sadece her geldiğinde evimde beğendiği bir şeyi götürmeye çalışır. Bide otobüs biletlerini aldırmaya. Ayrıca biz onlara gittiğimizde eşime sağolsun şunu da abin aldı, bunu da ablan aldı diye psikolojik baskı yapar o da bişeyler alsın diye. Ki örnek verdiği şeyler de küçük şeyler değil buzdolabı, çamaşır kurutma mak. Gibi şeyler. Bize de "ahh bir de yatak odamı değiştirebilsem" fln der. Onuda alıyorduk az daha haaa! Bana kendileri düğünümde 3takım 3bin olan yerler var oradan al derlerken ben şimdi kalkıp onlara 2binlik ytk odası takımı alıyordum az daha. Ne salakmışım iyiki almadan uyanmışım! Kaçış yok, kurtuluş yoooook! Böyle insanlara saaadece tek yapabileceğimiz durmaları gereken yeri öğretmek! Pat pat herşeylerini yüzlerine söylemek. Misal yerinde olsam kavga çıkmasını da göze alıp o arabanın parasını isterim yada arabanın parasını vermiyorlarsa arabayı alırım. Ne demek senin araban yokken kaynına vermek?
ne yaparsak yapalım yakamızdan düşmediler düşmezlerde bide bize bağırıyolar kaynanam beni arada bırakıyosunuz üç kuruş için kavga mı ediceniz demezmi akşam telefonda eşime
gel de delirme eşime dedim o para gelmezse haram zıkkım olsun dr parası olsun daha evlerine ayak basmam dedim
eşin değil sen konuşcaksın sen! Eşin konuşsada sen kötü olcaksın nasılsa bak bak gelin öğretiyor diyecekler. Hiç olmazsa sen konuşta yine kötü olcaksanda aklından geçenleri söyle. Ara mesela "3kuruş için demişsin ya anne, madem 3 kuruş verin paramızı" de. Zaman tanı, "şu kdr zamana parayı vermezseniz arabayı istiyoruz. Onu da vermezseniz ilan koyup satıyorum arabayı. Kendim binemiyorum, parasını alamıyorum madem napayım onu, satarım daha iyi" de. Tabi araba sizin üzerinizeyse! Inşallah onuda bir saflık anında kaynın yada kpin üzerine almadıysanız?
neeee bir de senin paranla aldıkları arabayı senden habersiz satıp parasınımı yiyorlar. Aaaa geril geril bir vur onlara şöyle:) tövbe yarabbim bu ne ya! Sizin verdiğiniz yüz değil, astarını da vermişsiniz çoktan. Ne demek benim aldığım arabayı satcaklar ve parasını yicekler. Birde numara yapcaklar ha akraba parasını daha vermedi, verince vercez diye? Naparım biliyormusun büyük bir kavga çıkartır sayar sayar sayar ondan sonra görüşmem bir daha! Nasılsa para gitti bari bende onlardan kurtulayım diye düşünürüm. Yüzsüz arsız insanlar ya...
ne yaparsak yapalım yakamızdan düşmediler düşmezlerde bide bize bağırıyolar kaynanam beni arada bırakıyosunuz üç kuruş için kavga mı ediceniz demezmi akşam telefonda eşime
gel de delirme eşime dedim o para gelmezse haram zıkkım olsun dr parası olsun daha evlerine ayak basmam dedim
Böyle söylemeyin. Beddua önünde sonunda sahibine geri döner, bizzat sahidim.
Gerekirse kavga edecek. Ortada bir haksızlık var, kimse kimsenin emeğini gaspedemez.
Haram etmek beddua değil ki? Kedni alın teriyle hakkıyla bir para biriktirmiş ve onu resmen çar çur etmişler. Helal hoş olsun, iyiki öyle yapmışlar denemez ki bu durumda. Bu resmen hırsızlık.
Konu sahibi siz hala susuyor musunuz? Daha da susarsanız benim dediğiniz herşey bir bakmışsınız onların olmuş. Artık kopma noktası gelmiş çoktan...
böyle söylemeyin. Beddua önünde sonunda sahibine geri döner, bizzat sahidim.
Gerekirse kavga edecek. Ortada bir haksızlık var, kimse kimsenin emeğini gaspedemez.
haram etmek beddua değil ki? Kedni alın teriyle hakkıyla bir para biriktirmiş ve onu resmen çar çur etmişler. Helal hoş olsun, iyiki öyle yapmışlar denemez ki bu durumda. Bu resmen hırsızlık.
Konu sahibi siz hala susuyor musunuz? Daha da susarsanız benim dediğiniz herşey bir bakmışsınız onların olmuş. Artık kopma noktası gelmiş çoktan...
haksızlığın yanında tek sığınağım allah benim
onlar benim yawrularımın rızkını yediler o haksızlık değil mi gasp değil mi
işlerine gelince bizim torunumuz yeğenimiz demekle olmyor
benim çocuklarım onlar yüzünden ordan oraya sürükleniyolar sığıntı gibi
kimin hakkı var bacım bunu yapmaya
benim çocuklarım bir daha çocuk olmucak ve ben birdaha onların küçüklüklerini yaşamayacağım
o yüzden hakkımı helal etmiyorum benim ne zorlukla biriktirdiğim paramı benden habersiz parayı alıpta bide kendi cebine koyamazlar içim yanıyo çünkü ben o parayı kazanan kadar ne acılar çektim bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?