Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu tıkalı değil emerken falan zorlanmiyor KBB ye götürmüştüm birşey çıkmadı 4 5 ay oluyor götüreli ama ağzı yinede hep açıkBurnumu tıkalı acaba nefes zor mu alıyor bence bir çocuk acile götürün doktor bi baksın 21 aylik normal gelmedi endislendirmek istemem
Diğer alanlarda motor gelişimi nasıl?Kulak burun boğaz doktoruna götürün daha sonra ergoterapiste görünmenizi tavsiye ederim.Tekrar göturecem herkes yaşını yeni geçmiş 18 aylık falan da sanıyor sırf onlukden dolayı
Yani bana göre normal ama bakıcımiz genel olarak çoğu şeyi geriden yapıyor gibi olduğunu söylemisti öyle 15.ayinda yürüdü 18.ayinda anca koltuk çıkmaya başladiDiğer alanlarda motor gelişimi nasıl?Kulak burun boğaz doktoruna götürün daha sonra ergoterapiste görünmenizi tavsiye ederim.
Diğer alanlarda motor gelişimi nasıl?Kulak burun boğaz doktoruna götürün daha sonra ergoterapiste görünmenizi tavsiye ederim.
Norolojiyle alakalısi Olacağını hiç dusunmemistimBu aylarda böyle bir şey olmaması lazım. Kbby ye değil nörolojiye götürün lütfen biran önce.
O zaman hiç beklemeyin, direkt nöroloji uzmanına görünün,daha sonra fizik tedavi ve ergoterapiye gidin, destekleyin.Mesala bay bay yaparken de parmaklar kapalı elini bileğinden aşağı yukarı sallıyor bana göre normal kolayına öyle geliyor diye düşünüyorum
Bebeğinizin kasları nasıl? Yani mesela konuşuyor mu? Konuşurken salyası akıyor mu? Nörolojiyle çok alakası var pazartesi hemen götürün. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Norolojiyle alakalısi Olacağını hiç dusunmemistim
Benim kızım 22 aylık ama uzun zamandır hiç boyle bir şey yaşamadık. Konuşuyor mu peki? Yukarıda bir yorumda bahsedildiği gibi siz norolojiye götürün. Doktor kontrollerinde falan hiç dikkatini çekmedi mi doktorun?22 ayı dolmak üzere oğlumun ağzı gece gunduz açık bu şebeblede ağzı hep akıyor fazlaziyla yerlere yakaligina ondan küçüklere bakiyorum yakalık bile takmıyor biz yakaliksiznhic duramiyoruz
Aceba bu agiz kasları gelismedigi için olabilir mi
Anne baba dede mama su nene aba helva ciiss kelimelerini söylüyor daha çok babildama olarak birşeyler diyo ağzı hep açık olduğu için her şekilde akıyor ama bir sıkıntı olsa emerken yerkende kapatamaz ağzını bana keyfinden kapatmıyor gibi geldi hepBebeğinizin kasları nasıl? Yani mesela konuşuyor mu? Konuşurken salyası akıyor mu? Nörolojiyle çok alakası var pazartesi hemen götürün. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.
Hiç çocuk doktoruna gitmediniz mi siz? Normalde doğumdan sonra her ay gideriz 1 yaşa kadar. Sonra 3 ayda ve 6 ayda bir gideriz. Doktor bunu görmeliydi bu önemli bir şey. Keyfinden böyle yapamaz ki çocuk. Emme işlemi ayrı ama ağzından bu denli salya akması bana göre sorun baya. Daha önce de biri yazmıştı sanki baktığım çocuk böyle diye, siz miydiniz yine? Oraya da yazmıştım o da 21 aylıktı baya benzer konu. Bu normal değil muhakkak gitmelisiniz.Anne baba dede mama su nene aba helva ciiss kelimelerini söylüyor daha çok babildama olarak birşeyler diyo ağzı hep açık olduğu için her şekilde akıyor ama bir sıkıntı olsa emerken yerkende kapatamaz ağzını bana keyfinden kapatmıyor gibi geldi hep
Hayır hiç bı doktorumuz birşey demediBenim kızım 22 aylık ama uzun zamandır hiç boyle bir şey yaşamadık. Konuşuyor mu peki? Yukarıda bir yorumda bahsedildiği gibi siz norolojiye götürün. Doktor kontrollerinde falan hiç dikkatini çekmedi mi doktorun?
İlk konum bu benimHiç çocuk doktoruna gitmediniz mi siz? Normalde doğumdan sonra her ay gideriz 1 yaşa kadar. Sonra 3 ayda ve 6 ayda bir gideriz. Doktor bunu görmeliydi bu önemli bir şey. Keyfinden böyle yapamaz ki çocuk. Emme işlemi ayrı ama ağzından bu denli salya akması bana göre sorun baya. Daha önce de biri yazmıştı sanki baktığım çocuk böyle diye, siz miydiniz yine? Oraya da yazmıştım o da 21 aylıktı baya benzer konu. Bu normal değil muhakkak gitmelisiniz.