Sizdede oldumu bu his duygu ?

Bende de oluyor hatta bir kaç sene geçmesine rağmen söylediği sözlerinden ve yaptığı hareketlerinden dolayı o an yaşadığım hissi hiç geçmemiş gibi tekrar yaşıyorum.. belki tepki veremedigim için belki ilk defa çok canımı yaktığı için unutamiyorum ve en ufak bir şey bana o zamanları hatırlatıyor sonra dönüp eşime bakıyorum öyle sakin sakin ama içte kopan fırtınayla.. Yalnız değilsin arkadaşım :)
Aynen arkadasim icimde o an ne firtinalae kopuyo hesap sorasim geliyo ama gecmis iste biz gecmiste birakamadik galiba :KK61:

Demekki gerçekten affedemiyoruz, affetmek istemişiz, duygularımızı baskılamışız ama ara sıra böyle gün yüzüne çıkıyor.

Ben de geçen nişanlıma sevgi dolu günaydın mesajı atacaktım, uyanır uyanmaz nerden geldiyse aklıma, eskiden yaptığı, dediği bi kaç şey geldi.

Mesaj atmadım, nefret ettim o an ondan, bıraktım telefonu, kalktım kahvaltımı yaptım, evimi temizledim, kahvemi alıp bilgisayara geçtim, kore dizimi izledim, kk da takıldım. Sonra o bana mesaj attı.
O zamana kadar sakinlemiştim zaten, düzgünce konuştuk. Eskiyi açıp laf saymak istedim ama yapmadım. Daha önce bi kaç kez yaptım, o da bunalsın istemedim bu davranışımdan.

Her ay regl döneminde,her kendimi aciz, kötü başarısız hissettiğimde hep eski kötü şeyler gelir aklıma.
Kendi aptallıklarım ,hatalarım,bana yapılanlar.....Yani çok sık aklımdalar.
Kendimizi affedebilsek..
Olay onları değil tamamen kendimizi affetmekte.

Aynen arkadasim icimde o an ne firtinalae kopuyo hesap sorasim geliyo ama gecmis iste biz gecmiste birakamadik galiba :KK61:
Ben bırakamadim yani birakamiyorum zaten hayatta pek ona müsade etmiyor açıkçası. Önceleri kullandığım depresyon ilaçları bile unutturamadı bana :) ben biraz da çok hisliyim duygusalim belki ondan ama bir şey diyeyim ki geçmişi düşünmek kilo vermemde yardimci oldu bak :)

Kör aşık olmaktan çıkmışsın.. gözün açılmış daha ne istiyorsun??

Biz kadınlar böyleyız malesef zıra burcla alakası oldugunu düşünmüyorum. Bende sizin gıbıyım.. bunla ilgili bır sürüde karikatür örneği var.. kadınlae asla unutmaz.. affettim der barışır aslında affetmez affetmediği için unutmaz.. aonrakı süreçtede hala didikler dururuz...

Herkese merhaba birsey sormak istiyorum.3 senedir süren ciddi güzel bir ilişkim var.
Sorum şu eskiden doğal olarak ayrılmalar barışmalar oldu hata bazen onda bazen bende,ayrıyken davranışları sözleri o an affedip barışsam bile ki üstünden bunların 1 sene gecti durduk yere aklıma geliyo 1 seneki önce olmuş olay sözleri yeniymis gibi canımı yakıyo sevgilime o anları anımsadıkca soguk konusasim geliyo duzeliyorum tabi sonra.
Anlamadigim neden boyle oluyorum o zamanlar affedip unutup barışıyoken ustunden 1 sene gecmis neden hala canımı yakabiliyo sevgilime bazen gıcık olabiliyorum ? o_O:mad:
Cunku kizginlik aninda soylenen kelimelerin hükmü yoktur.
Karsi tarafin canini acitmak icin ve ya sadece hakli oldugunu ispatlayamadigi icin veya haksizligini kabul etmedigi icin soylenen can sıkıcı sozler.
Evet bu tur seyler olur , aslinda bence bi bakima olmasida gerekir iki insanin birbirini taniyabilmesi icin.
Şu var hükmü yok desemde tabiki taraflarda yer ediniyor. Sendede yer edinmis ama bence yasadigin sey cok normal,
Aklina gelip öfkeleniyorsan demekki senin canini baya acitmis o sozler.
Ve af etme konusuna gelincede; Tabiki affetmek yalnizca ALLAH'a mahsustur
Ama bi insan sevdigi icin affeder veya susar.
Evet banada oluyor bazen, sonra acabalar başliyor kafanda ve muthis bi karmaşa sinsilesi ardindan yasadigin PARADOX...
Yinede Eşimi COOOKK SEVİYORUMMM :D

Çünkü içinde bulunduğun o durumda ayrılıp barışmayı çözüm olarak görmüşsünüz.
Sorunları net çözümlere ulaştırmadıktan, üzerinden Ne kadar geçerse geçsin, defteri kapatmadığınız sürece o kalan boş sayfalara içinizde yazarsınız. Bu da sizi psikolojik olarak o anı yaşatır. Bu da sizin o an tekrar sinirlenmenize ve soğuk davranmanıza sebep olur.
Artık geçmişi unutun. Yeni bir problem yaşarsanız bunu kesin çözüme ulaştırmadan yeniden yola çıkmamaya özen gösterin

Hiç olmadi bana. Olacagini da sanmiyorum. Ben konu neyse cozmeden defteri kapatmam. Belli ki siz o dönem olayin üstünü ortmus ya da aslinda sindiremeyeceginiz birseyi mecburiyetten sineye cekmissiniz.

Back
X