Sizdede oluyor mu kızlar?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.

Aynen dha var o kısımlara ben suan cinsiyete odakliym 14. Haftadym 1 hafta sonrq gidicem öğrenirm inşallah

Ooooo çok acelecisin canımm :) ilk olduğu için tabii ama daha var.. Herkes aynı anda hissetmiyor. Ben mesela 2. Gebeliğim benim ilkinde 17 hafta falandı balık gibi kaymıştı. Şuan evet 14te başladım hissetmeye ancak şuan daha az hissediyorum ki bu normal her zamam aynı oranda hareket etmiyorlar. Yani daha var azcık sabret annesi o öyle bir hissettirecek ki kendini istemediği pozisyonda olduğun anda uykundann uyandırılacaksın :) :D

16 haftalıkken başladı hareket etmeye az kaldı merak etme. Ama en geç 20 ye kadar hissedersin ya

Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.
Karnınızdaki bebeğinize canınıza "bu çocuk" diye hitap etmeniz çok garip.
Bebeğinizi en erken 22. En geç 26. Haftada hissedersiniz. Bu, sizin karın zarınıza, ve iç karnınızın büyüklüğüne bağlı.

Karnınızdaki bebeğinize canınıza "bu çocuk" diye hitap etmeniz çok garip.
Bebeğinizi en erken 22. En geç 26. Haftada hissedersiniz. Bu, sizin karın zarınıza, ve iç karnınızın büyüklüğüne bağlı.
Canım yanlış cümle kullanmışım gerçekten kusura bakmayın.telasli bir şekilde yazdım ondandır. O benim kıvırcık bebeğim.yanlis telaffuz ettim.bir an.tesekkurler

Ooooo çok acelecisin canımm :) ilk olduğu için tabii ama daha var.. Herkes aynı anda hissetmiyor. Ben mesela 2. Gebeliğim benim ilkinde 17 hafta falandı balık gibi kaymıştı. Şuan evet 14te başladım hissetmeye ancak şuan daha az hissediyorum ki bu normal her zamam aynı oranda hareket etmiyorlar. Yani daha var azcık sabret annesi o öyle bir hissettirecek ki kendini istemediği pozisyonda olduğun anda uykundann uyandırılacaksın :) :KK70:
İnşallah canım amin.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ..;)

15. Haftada gaz hareketleri sandım 16. Haftada artık bu kadar karnımda kalan gaz olamaz dedim 17 de direk minik vuruşlarını hissetmeye başladım acele etme 10. Haftada hissetmenin imkanı yok zaten, herkeste farklı olur ama en geç 20 de hissedersin..

Back
X