- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm daha çok var desene5. Ayda falan hissediliyoms galiba
Hmmm.heyecan verici bir olay.icine doğuyor mu peki ? Canım ya sen onuncu haftada hissetmiyormuydun peki ?Aynen dha var o kısımlara ben suan cinsiyete odakliym 14. Haftadym 1 hafta sonrq gidicem öğrenirm inşallah
Hmmm.heyecan verici bir olay.icine doğuyor mu peki ? Canım ya sen onuncu haftada hissetmiyormuydun peki ?Aynen dha var o kısımlara ben suan cinsiyete odakliym 14. Haftadym 1 hafta sonrq gidicem öğrenirm inşallah
Karnınızdaki bebeğinize canınıza "bu çocuk" diye hitap etmeniz çok garip.Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.
Canım yanlış cümle kullanmışım gerçekten kusura bakmayın.telasli bir şekilde yazdım ondandır. O benim kıvırcık bebeğim.yanlis telaffuz ettim.bir an.tesekkurlerKarnınızdaki bebeğinize canınıza "bu çocuk" diye hitap etmeniz çok garip.
Bebeğinizi en erken 22. En geç 26. Haftada hissedersiniz. Bu, sizin karın zarınıza, ve iç karnınızın büyüklüğüne bağlı.
Anladım. Canım. Teşekkür ederim...İçime erkek gbi doğuyor ama farketmez tabi ben hissetmedim dha hiç karnimda
Teşekkür ederim.canim.bir an önce hissetmek istiyorum.ya16 haftalıkken başladı hareket etmeye az kaldı merak etme. Ama en geç 20 ye kadar hissedersin ya
Benlik bir durum yok. Bebişiniz üzülmesinCanım yanlış cümle kullanmışım gerçekten kusura bakmayın.telasli bir şekilde yazdım ondandır. O benim kıvırcık bebeğim.yanlis telaffuz ettim.bir an.tesekkurler
İnşallah canım amin.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ..Ooooo çok acelecisin canımm :) ilk olduğu için tabii ama daha var.. Herkes aynı anda hissetmiyor. Ben mesela 2. Gebeliğim benim ilkinde 17 hafta falandı balık gibi kaymıştı. Şuan evet 14te başladım hissetmeye ancak şuan daha az hissediyorum ki bu normal her zamam aynı oranda hareket etmiyorlar. Yani daha var azcık sabret annesi o öyle bir hissettirecek ki kendini istemediği pozisyonda olduğun anda uykundann uyandırılacaksın :)![]()
Benlik bir durum yok. Bebişiniz üzülmesin![]()
15 -16da hissetmiştim galba ben. Hatta herkess imkansız demişti. Ama doktorum bebeğe ve sana bağlı olabilir demişti.Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.