Sizdede oluyor mu kızlar?

15. Haftada gaz hareketleri sandım 16. Haftada artık bu kadar karnımda kalan gaz olamaz dedim 17 de direk minik vuruşlarını hissetmeye başladım acele etme 10. Haftada hissetmenin imkanı yok zaten, herkeste farklı olur ama en geç 20 de hissedersin..
Teşekkür ederim canım..Çok şanslısın allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin...

Iste olmayinca hamile olduguna inanamio insam bide etrafta kusmaktan helak olanlari gorunce
Yok canım ben orda birşey taşıdığımız. Sürekli hissetmek istiyorum. Arada igme batmasi gibi agri oluyor.orasi ağrıyor öyle anlıyorum.mide bulantisi ile alakası yok. Aslında

Kızlar 10+1 im.bu çocuğu ne zaman hissedecem ben karnım boş gibi hissediyorum.boyle hissedenler var mi ?ilk gebeligim bu arada.simdiden teşekkür ederim.
Sakince bekle canım :) zamanı gelnce olur inş. Bu arada ben 20. Haftadym arada hissdnce hamile gibi hissdyrm yoksa sadece rahatsızlklar oluyor. Ama uzun dönem valla benm geçmek bilmyr gibi hissdyrm. Sağlıkla kucağımıza alırız inş

Sakince bekle canım :) zamanı gelnce olur inş. Bu arada ben 20. Haftadym arada hissdnce hamile gibi hissdyrm yoksa sadece rahatsızlklar oluyor. Ama uzun dönem valla benm geçmek bilmyr gibi hissdyrm. Sağlıkla kucağımıza alırız inş
İnşallah hayatım.sabretmek zor valla.

Seni yerim :KK70: :KK70: o cocugu hissetmene daha var 20. Haftada başlar sonlara doğru artık görüntülü olarak izleyebilirsin :KK70:
Ay napim çok. Merak.ediyorum kıvırcık bebegimi...canım sana birşey soracam ama bak gülme:D bu kalp atış hızıyla bebegin cinsiyet inin bir alakası var mı?

Ay napim çok. Merak.ediyorum kıvırcık bebegimi...canım sana birşey soracam ama bak gülme:KK70: bu kalp atış hızıyla bebegin cinsiyet inin bir alakası var mı?

Bence biraz var en azından benimkinin atışı kıza uygundu ve kız cikti :D :D :D ama Çin takvimine inanma orda erkek çıktı :D nub teorisine bak bi de

Hadi ya nasıl anladın canım ?

İnsanların yüzüne bakışına bakınca az çok anlaşılıyor yanılma payı illaki var ama genelde doğru cikarmisimdir :D bide babalar biraz kız gibiyse yani höt höt değilse duygusalsa merhametliyse dusunceliyse genelde kız cikiyo

İnsanların yüzüne bakışına bakınca az çok anlaşılıyor yanılma payı illaki var ama genelde doğru cikarmisimdir :KK70: bide babalar biraz kız gibiyse yani höt höt değilse duygusalsa merhametliyse dusunceliyse genelde kız cikiyo
Anladım canım.hayirlisi olsun.

Back
X