Sizdede öylemi ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaşlar 29 haftalik hamileyim ilişkide aşırı agri oluyor sanki duvar var. Ben boyle giderse nasil muayene olacagim nasil dogum yapacagim aşiri korkmaya basladim.
Onceden hic yoktu olmazdi
Son 2-3 defadir kendimi kasmamama ragmen birleşme olmuyor oluyorsada ciglikla bitiyor.
Sanki orda afedersiniz bir delik yok gibi...
Tamam ilişki olmasin ama muayene zamani ne olcak ???
Açilma kontorlu nasil yapilacak ?
Kacinci haftada yapiyorlar ?

Doktoruma ulasamiyorum kontorle de yeni gittim. Normal mi bu ?

Benim de eskiden hic sikayetim yoktu ama 20 kusur haftalardan itibaren benimde olmaya basladi.. ama muayene olurken sorun yasamadim 2 kere alttan bakti doktorum kultur falan aldi hic sorun olmadi

evet bazen sertliği duvar gibi bende hissediyorum ama pozisyondan kaynaklı sanırım ki değişince tekrar hissetmiyorum.. birde kendini muayene olamazsam şimdi böyleyse o zaman nasıl olacak dıye korkutma ister istemez muayene sırasında kasabilirsin kendini rahat ol

Tup bebek doneminden geçtik ne agri ne bişey oldu. Bi ara sadece crionine jelde zorlanmistim sonra hemen geçmişti.
Şimdi hal boyle olunca ordan bisey cikma fikri beni benden aldi... çok korkuttu. Birde bu cati muayenesi kacinci haftada yapiliyordu ki

Çatı muayenesine başlama haftası nette yaZıyırdu sanırım
Hamilelikte ilişkide ağrıyı ilk duydum ve şaşırdım
Normaldir belki de.. doktora sorana kadar ara verin , bişey yapmayın .
Biz de 35 olduk , ben de normal doğumdan korkuyorum yaa...

Bende ilk defa şahit oluyorum cevremde yakin buldugum 1 - 2 kisiye sordum olmadi bizde dediler. Doktoruma telfondan ulasamiyorum kontorllere kv ve esimde geliyor soramiyorum. Evet bisey yapmayim diyorum ama iliski dogum acisindan da iyi biseymiş. E iliski agrisina dayanamiyorum nasil doguracam diye kendi kendimi yiyorum.

Bende korkmam sanmistim yani gucluyum sanmistim. Ama tup bebek doneminde biraz agrili sancili bir surec gecirince artik herseyden korkar oldum.
Durup durup bu bebek nasil cikicak falan diyorum

Sizinde az kalmis doktorunuz normal veya sezeryan dedimi

Bir şekilde doktora sorun , bu kadar panik yapmayın . Ben başlardan beri korkuyorum . Valla bizim devlet hast olduğu için zaten normal oluyo biliyorsunuz, sağlık sorunu olmadığı sürece sezeryana almıyorlar . 30.haftadan sonra heyecanlar başladı ben de, düşünmemeye çalışalım Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkur ederim sizinde allah yardimciniz olsun. en kolay sekilde atlatin insallah ❤

sakın sakın korkma bak o aşamaları düşün neler geçirdik ki catı muayene ne olacak en basiti doktora göre değişiyor canm okuduğum kadarıyla kimi doktor 35 haftadan sonra yapıyor kimisi doğum için hastaneye gıtmeden once bakmıyormuş bile

O halde insallah bana bakmazlar. Cunku asiri korku oldu bende iliski de ayni sekilde. Dogumdan sonra da giremem ben. Yeni gelinler gibi ordan oraya kaciyorum çok komik bir durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…