- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim de eskiden hic sikayetim yoktu ama 20 kusur haftalardan itibaren benimde olmaya basladi.. ama muayene olurken sorun yasamadim 2 kere alttan bakti doktorum kultur falan aldi hic sorun olmadi
Gerçekten mi sen doktoruna sordunmu peki normalmiymiş. ?
Yok sormadim benim araya basla seyler girdu ameliyat falan oldum o yuzden zaten bisey yapamadik sormakta aklimdan cikti. Tekrar deniyim olursa sorarim artik
Ne ameliyati hamile halinle
Safra kesesi amelitmyati oldum. Acil
Geçmiş olsun şuan iyimisin
Iyiyim 10 gun olucak nerdeyse dikislerim falan alindi. Ameliyat oncesine gore ameliyat sonrasi efsâne rahat agrilardan öluyodum
evet bazen sertliği duvar gibi bende hissediyorum ama pozisyondan kaynaklı sanırım ki değişince tekrar hissetmiyorum.. birde kendini muayene olamazsam şimdi böyleyse o zaman nasıl olacak dıye korkutma ister istemez muayene sırasında kasabilirsin kendini rahat ol
Çatı muayenesine başlama haftası nette yaZıyırdu sanırım
Hamilelikte ilişkide ağrıyı ilk duydum ve şaşırdım
Normaldir belki de.. doktora sorana kadar ara verin , bişey yapmayın .
Biz de 35 olduk , ben de normal doğumdan korkuyorum yaa...
Bir şekilde doktora sorun , bu kadar panik yapmayın . Ben başlardan beri korkuyorum . Valla bizim devlet hast olduğu için zaten normal oluyo biliyorsunuz, sağlık sorunu olmadığı sürece sezeryana almıyorlar . 30.haftadan sonra heyecanlar başladı ben de, düşünmemeye çalışalımBende ilk defa şahit oluyorumcevremde yakin buldugum 1 - 2 kisiye sordum olmadi bizde dediler. Doktoruma telfondan ulasamiyorum kontorllere kv ve esimde geliyor soramiyorum. Evet bisey yapmayim diyorum ama iliski dogum acisindan da iyi biseymiş. E iliski agrisina dayanamiyorum nasil doguracam diye kendi kendimi yiyorum.
Bende korkmam sanmistim yani gucluyum sanmistim. Ama tup bebek doneminde biraz agrili sancili bir surec gecirince artik herseyden korkar oldum.
Durup durup bu bebek nasil cikicak falan diyorum
Sizinde az kalmis doktorunuz normal veya sezeryan dedimi
Bir şekilde doktora sorun , bu kadar panik yapmayın . Ben başlardan beri korkuyorum . Valla bizim devlet hast olduğu için zaten normal oluyo biliyorsunuz, sağlık sorunu olmadığı sürece sezeryana almıyorlar . 30.haftadan sonra heyecanlar başladı ben de, düşünmemeye çalışalımAllah yardımcınız olsun
Amin aminÇok teşekkur ederim sizinde allah yardimciniz olsun.en kolay sekilde atlatin insallah ❤
sakın sakın korkma bak o aşamaları düşün neler geçirdik ki catı muayene ne olacak en basitiTup bebek doneminden geçtik ne agri ne bişey oldu. Bi ara sadece crionine jelde zorlanmistim sonra hemen geçmişti.
Şimdi hal boyle olunca ordan bisey cikma fikri beni benden aldi... çok korkuttu. Birde bu cati muayenesi kacinci haftada yapiliyordu ki
sakın sakın korkma bak o aşamaları düşün neler geçirdik ki catı muayene ne olacak en basitidoktora göre değişiyor canm okuduğum kadarıyla kimi doktor 35 haftadan sonra yapıyor kimisi doğum için hastaneye gıtmeden once bakmıyormuş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?