sizdede regli öncesi gaz ile karışık akıntı geliyormu hamile arkadaşlarda bi bakarsa

SincapSurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
38
3
86
Diğer
arkadaşlar ben regli olmadan önce 1-2 gün kala vajinamdan :kedi: hava kabarcıklarıyla akıntı geliyor böyle gazla birlikte sürekli geliyor arkasından regli başlıyor merakım böyle olupta hamile kaldığı ayda yine regl olucağı gün aynı gazlı akıntısı gelen arkadaş varmı
not:tabirler tuhaf oldu ama napıyım açıklıycak kelime bulamadım bilmiyorumkismile :kedi:

valla doktora sormayada çekiniyorum niye geliyo bu gazlı akıntı diye sanki hava çıkıyo gibi oluyo hep adetime 2 gün kala başlıyo acaba diyorum hamile kalırsam o ayki adetim gelmesi gereken günden önce yine olucakmı her ay bunu düşünüyodum burdan sorma fırsatı buldum belki yaşıyan arkadaşlar vardır diye

:uhm: bende oyle hava cikiyo gibi his anca iliskiden sonra oluyo,o da cok nadir.Bence hic cekinme sor doktoruna,buyuk ihtimalle bi sorun yoktur ama sen nedenini ogrenmis olursun

ya hemen hemen her ay doktordayım zaten problem olsa bişey çıkardı ama çok ilginç acaba akıntımı öyle geliyo ben öyle hissediyorum CADIARZU

bir problem oldugunu bende sanmiyorum,doktora sor demem sen sebebini ogrenmis olursun,cunku anlattigin sey ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…