sizdede varmi?

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
Benim 4-5 günden beri peynirimsi bi akinti geliyor. Herkeste olan seymi yoksa bu neyin nesi....? :çok üzgünüm:

Bide bizim takvimler niye olmiyor, bilen varmi?

Canim peynirimsi derken cokmu putur putur yani islaklik cokmu az.Eger normal duzeydeyse islaklik bendede oluyo beyaz peynirimsi.Bence endiselenecek birsey yok.Normal korkma canim.

Takvimler simdilik kaldirildi.Buyuk imzalar nedeniyle sitede sorunlar yasaniyormus.Ve gerekli olanlar silinecekmis heralde sonra tekrardan geri verilecekmis imzalarimiz takvimlerimiz.Yani suan bakimda site.

burcucum senin az kaldi dimi.Nasil geciyo son zamanlarin.Beni sorduysan benimki 26 haftalik

canım bende oldu ben doktorumdan ıdrar testı ıstedım ıltıhap cıktı ..ıdrar testı yaptır bence

Canim peynirimsi derken cokmu putur putur yani islaklik cokmu az.Eger normal duzeydeyse islaklik bendede oluyo beyaz peynirimsi.Bence endiselenecek birsey yok.Normal korkma canim.

Takvimler simdilik kaldirildi.Buyuk imzalar nedeniyle sitede sorunlar yasaniyormus.Ve gerekli olanlar silinecekmis heralde sonra tekrardan geri verilecekmis imzalarimiz takvimlerimiz.Yani suan bakimda site.

cok sagol cevabin icin
putur putur degil, böyle islak af edersin sümüksü gibi. Yok korkmiyorumda hic yoktu...haftayada terminim var.

insallah takvimler yakinda gelir....

ben 31 haftalık hamileyim canım bende başından beri var..süt kesiği gibi bi akıntıysa,yanma varsa bi doktora görün mantar olabilir bende var ve tedavi edilmezse suyun erken gelmesine sebep olabiliyo..tamamen tedavi edemiyo doktor ama..azaltıcı bi tedavi uyguluyo..krem ve fitille..bana iki kerede alttan müdahalede etti......alttan temizledi sonra ilaç sürdü..inşallah mantar değildir seninki..çok zor çünkü

cok sagol cevabin icin
putur putur degil, böyle islak af edersin sümüksü gibi. Yok korkmiyorumda hic yoktu...haftayada terminim var.

insallah takvimler yakinda gelir....

Birsey degil guzelim. canim eger putur putur deseydin o sanirim mantara isaretti ama anlattigin sanirim normal akinti.Bende de yeni yeni oyle basladi.Baska bir etkide yok yani kasinti agri falan.Bence bu hamilelikten gelen bir akinti.

kasintim yok, agrida yok, yanmada yok. Tek iste o akinti var. Pazartesi günü zaten doktor der, insallah kötü bisey yoktur...

Back
X