sizden akil istiyorum

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
selam kizlar gercek sizden akil istiyorum
benim 21 yasinda kizim var bebekliginden beri promlemli cocukdu biz hep naziina oynadik cok kücük dogdugu icin birde sürekli hastaydi bir dedini iki etmedik sira geldi promlemine
kizim turner senrumlu gitmedigimiz doktor kalmadi boyu uzamadi boyu 14o cm kizim okudu devlet dairesinde memur oldu hic arkadasi yok sadece is yerinde bir kadin baska kimse yok inanirmisiniz is ev evde deyil odasi kiyafet al diye resmen yalvaririm dügüne gitmez gitsede burnumuzdan getiri desemki su kiyafetin sunla yakisir yok tersini yapar kendi beceripde giymezde
olsada olur olmasada diye gecistiriyor ne yapacagimi sasirdim normal anne olsa sevinir kizim ise gidip geliyor evden disari cikmiyor diye ama bu normal deyil bugün akrabamizin kinasindan geldik allahim arkamizda kadinlar konusuyor kiz beceremediyse annesi giydirseymis diyorlar bende sen sakrak civilcivilimdir sasirdim kaldim her keze akil verirken ben sastim kaldim allahim kimseyi evladiyla denemesin hep söyledigi boyum kisa bacaklarim kalin hic bir sey yakismiyor sanki sadece vucudunu kapamak icin giyiyor yoksa yokkk hadi kizlar akil verin kizima ulasamiyorum bu ara hic ulasamiyorum beraber alis verise gidek diyorum hayir gezmiye gidek hayir siz söyleyn ne yapim evde kizimdan kücük iki kiz kardesi var süslendi püslendiler sanki büyük kizim kizim deyil kizlarin yaninda yardimci gibi üste yok basta yok delirecem giy giymez al almaz ben yapiyim yaptirmaz öfffff öfffff

kızınız belkide giyinmeyi sevmiyordur.benimde böyle bi arkadaşım var.bütün kıyafetlerini annesi alır.giyim takı makyaj kızın hiç hevesi yok.bence bu bi eksiklik değil.herkes nası mutlu oluyorsa öyle olmalı.eğer hayattan keyif almadığını düşünüyorsanız birlikte bi danışmana gidebilirsiniz.belki ona bu daha iyi gelebilir.insanların ne söylediklerini de kafanıza takmayın.güzel giyinse dünyanın en güzel insanı olsa da kusur bulurlar.

Ben önce bir uzmandan yardım almanızı öneririm, size en doğru yardımı ve cevapları o verecektir:42:

bence en kısa zamanda profesyonel yardım alın.kızınızın da tıpkı diğer kızlar gibi normal olduğunu gösterin öyle hissettirin.giyinmek istemiyorsa zorlamayın.siz onu zorladıkça eksiklerini yüzüne vurduğunuzu düşünebilir!başkalarının yanında kızınızın durumu hakkında konuşmayın.ve bir psikologtan mutlaka yardım alın.

bence en kısa zamanda profesyonel yardım alın.kızınızın da tıpkı diğer kızlar gibi normal olduğunu gösterin öyle hissettirin.giyinmek istemiyorsa zorlamayın.siz onu zorladıkça eksiklerini yüzüne vurduğunuzu düşünebilir!başkalarının yanında kızınızın durumu hakkında konuşmayın.ve bir psikologtan mutlaka yardım alın.

Her insanın tarzı farklı farklıdır.
Kimi salaş olmayı sever. Ortama göre giyinmek bile eziyettir böyle insanlar için.

Kızınız bu şekilde bir yönü olduğu için böyle yapıyorsa eğer, onu üzmenin veya zorlamanın ya da kendinizi bu yönde üzmenizin ve bu konuyla ilgili birtakım insanların sözleri yüzünden canınızı sıkmanıza gerek yok.

Ancak, eğer kızınız işten eve, evden işe bir hayat dışında farklı uğraşlar veya ilgi alanları olmaksızın sürekli böyle ise, yani aslında depresif ve mutsuz bir tablo çiziyorsa;

O zaman durum değişiyor. Ne olursa olsun mutlaka bir danışman ve profesyonel yardıma ihtiyaç varmış gibi görünüyor anlattıklarınıza bakılırsa.

İnşallah bir an evvel bir çözüme ulaşırsınız. Hem siz hem de yavrunuz, bu sıkıntıyı bir an evvel atlatırsınız diye umuyor ve diliyorum.

Gerçekten bir anne için çocuğuyla verdiği imtihanın her şekli zor bir şey.

Allah yardımcınız olsun.

üzüldüm:(( bencede uzman yardımı almak şart. boyu kısa olduğu için kendini kötü hissediyor galiba güzel giyinsem ne olcakki tarzında bir psikolojiye bürünmüş gibi... halbu ki giyinse süslense kendine özgüveni gelir mutlu hisseder kendini..

burda türk uzman doktor yok canim alman doktorlar icin hepsi normal onlara kalsa ciril ciplakda gezse normallll

Üzücü bir durum en azından Türkiye'den uzman bir doktora telefon yolu ile ulaşıp fikir danışmanız mantıklı olabilir ki mutlaka orada da bir Türk doktor vardır lütfen iyi araştırın.
Allah yardımcınız olsun

Almanyada türk psikolog var, olmaz mı
kaç sene bı türkün yanında çalıştım, telefonda da görüşmeler yapıyor

ıstersenız ıletışım bılgılerını özelden yazayım sıze
mutlaka yardımcı olur, kızınız ıstemese bıle sızınle konuşur bı fıkır verır yönlendırır

kizimin incitecek kimsenin yaninda konusmam o benim canim kizima bakerken icimin yaglari erir o benim büyümeyen prensesimmmm

Almanyada türk psikolog var, olmaz mı
kaç sene bı türkün yanında çalıştım, telefonda da görüşmeler yapıyor

ıstersenız ıletışım bılgılerını özelden yazayım sıze
mutlaka yardımcı olur, kızınız ıstemese bıle sızınle konuşur bı fıkır verır yönlendırır

özelden gönderisen sevinirim simdiden tesekürler

kızınızın pisikolejisi bozuk canım kendini sevmiyor o yüzden bu şekilde davranıyor yardım almanız gerkiyor rabim ehli doktara denk getirsin birde size tavsiyem dua edin kızınız için

Back
X