- 10 Haziran 2012
- 633
- 0
- 116
2yillik evliyiz.Esim ailesiyle 1 yildir konusmuyor.aralarinda sorunlar oldu.evlenmeden oncede sorunlulardi ama parasal yonden ozgur olmadigi icin onlara bagliydi.1yildir 2 bayram,anneler gunu gecti bende hepsinde esimi tesvik ettim ailesiyle konusmasi,barismasi konusunda.o da ikna oldu ama ailesi gurur yapti.kapiyi,teli acmadilar.esim bi yandan gurur yapti,bi yandan onlar hic adim atan olmadi.esimin adimlari da hep benim zorumla oldu.herneyse bu gun yine bayram diye ziyarete gittik.bu arada ben 3 hafta sonra dogum yapacam.gerilmemem gerekiyordu biliyorum ama esimi yalniz gondersem daha cok uzulecektim.dusundugum gibi de oldu.tum sucu benim ustume yuklemisler.ogullariyla hicbi sorunlari yokmus gibi,herseyi ben yaptiriyormusum gibi bire bin katarak,yalan yanlis seyler uydurarak beni sucluyorlar.annesi,kafani calistirsaydin kocan konusmasada sen bizimle iyi gecinseydin.o bizim oglumuz biz her halukarda onunla iyi oluruz.kotu olan sen olursun,dedi.ya yukarda Allah var.benim onlara bi saygisizligim olmadi.bu kusme olayinda da asla benimle ilgili bi durum yok.tamamen esimle ailesi arasinda.ama onlar cok buyuk haksizlik ediyorlar.kendi yaptiklarini,ogullarinin yaptiklarini benim ustume atiyorlar.napacam bilmiyorum canim cok sikkin.8 aylik hamileyim.biktim stresten..cok uzgunum nerden bulastim bu aileye
( sizce ne yapmaliyim?buarada esim su anda tamamen benim yanimda gibi duruyor ama belli olmazki..bi gorseniz ona o kadar guzel davraniyorlar,benimle tamamen alakasiz olaylar ama bana karsi tas gibiler.
Aglamaktan gozlerim sisti.esim horul horul uyuyor.Sizden baska icimi dokecegim kimse yok
(

Aglamaktan gozlerim sisti.esim horul horul uyuyor.Sizden baska icimi dokecegim kimse yok

Son düzenleme: