sizden başka kimseden yardım isteyemiyorum

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
her zamanki gibi sizden yardım isteyeceğim.
eşim ben üniversite 4 yıllık beraberliğimizin ardından 2 yıl sonra evlendık ve şuan 2 yıllık evlıyız vede bir oğlumuz var.
(yaşadığımız şehirde ailelerimizden uzaktayız benimkiler izmirde eşiminkiler ankarada.)
ben evlendiğimden sonra çok kısa sürede hamile kaldım sonra cocuk falan derken eşim ile baya uzaklık girdi aramıza. yani çok seviyorum oda beni öle aldattığını falan düşünmüyorum ama uzun süreedir başbaşa kalamıyoruz. yanımda ve özlemimde. hanı şöyle cocugu bir gun bile bırısıne bırakabileceğim birisi yok.oğlum cok huysuz geceleri hep ayakta. bir çare napmalıyım. o eski günlerimizi özledim sanki . bu arada cocugumuda cok sevıyorum yanlıs anlasılmasın

ncelikle yavrunuzu mutlulukla büyütmenizi diliyorum
çoçuk malesef tüm hayatınızı kapsıyor özellikle yeni doğum sonrasında
eşinizle olan mesafe bebekten fırsat olmadığı içindir bunu sizde söylüyorsunuz
zamanla düzelcektir az bebeğiniz toparlansın adapte olsun hayata
sizde sıkmayın canınızı bu kadar fedakarlık yapmalıyız

ncelikle yavrunuzu mutlulukla büyütmenizi diliyorum
çoçuk malesef tüm hayatınızı kapsıyor özellikle yeni doğum sonrasında
eşinizle olan mesafe bebekten fırsat olmadığı içindir bunu sizde söylüyorsunuz
zamanla düzelcektir az bebeğiniz toparlansın adapte olsun hayata
sizde sıkmayın canınızı bu kadar fedakarlık yapmalıyız

teşekkür ederim ah cocugum biraz daha toplansa hayatımız düzelecek. kücück halıyle kendıne uyduruyor alaz beyimiz :))
onun için mesleğime ara verdim herşeyi onun için yapıypruz oda 1 2 gece hıc uyanmadan uyusa annesine bbasına yetecekde bilmiyor :16:

teşekkür ederim ah cocugum biraz daha toplansa hayatımız düzelecek. kücück halıyle kendıne uyduruyor alaz beyimiz :))
onun için mesleğime ara verdim herşeyi onun için yapıypruz oda 1 2 gece hıc uyanmadan uyusa annesine bbasına yetecekde bilmiyor :16:

ewet canım malesef ki öyle tatlı şey :))
hayata renk katıyor amane yapacaksın herkes böyle atlatıyor
bu dönemleri

Esini karsina alip, bunun gecici bir donem oldugunu, onunla cok ilgilenemediginizin farkinda oldugunuzu, ayni evin icinde bile ozlediginizi, ama biraz disinizi sikarsaniz, hersey bir duzene oturacagini soyleyin.
Bizim de cocugum henuz yok, bir sure daha dusunmuyoruz, en cok korktugum konularda bunlar...
Zordur eminim ama o guzellik icin deger di mi ?!! :emir_bebek:
Hersey yoluna girer, merak etmeyin :34:

Back
X