Sizden baskasına soramam yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
396
50
298
İstanbul
Arkadaslar benim ikitane 18 haftalik kaybettiğim tup bebekle sahip oldugum meleğim var şimdi yine hamileyim allahıma güvenip yola çıktık inşallah bu sefer hersey iyi gider . Suanda ostrojen , progestan igne , ve progestan hap kullanıyorum araştırmalarıma göre onlardan ! Ama Dr imada soramam utanıyorum . Riskli bir gebelik geçiriyorum ve tabiki iliski yasak hoş yasak olmasada zaten bukadar uğrasarak elde edilen gebeliğe zarar verme korkusu bize engel oluyor . Böyle bir düşünce aklımızın ucundan geçmiyor . Fakat ben rüyalarımda surekli esimle birlikte oldugumu görüyorum ve hissettiklerinden dolayı karnım kasiliyor kasıklarım ağrıyor . Esimle paylaştığımda bunun günah olmadıgını ve bilinç altım yüzünden olduğunu söylüyor zararı. Olucagini sanmam diyor ama ben ne yaptıysa dualar okuyorum yatarken güzel seyler düşünerek yatıyorum . Olmuyor ne olur benim gibi yasiyan oldumu bu durumu ! Kendimden nefret ettim bebeğime bisey olursa buyuzden korkuyorum !

arkadaşım içini ferah tut..korkma..sonuçta fiziki olarak olan bişey yok..,
ama stress olma pozitif düşün tamammı tatlımm:)

Canım benim senin bu bahsettilerinin çoğunu bende çok görüyordum özellikle hamile iken görülüyor bu ruyalar normal yani canını sikma benim de4.hamile ligim 3tanesi düştü o yüzden her hamileliğim de oldu lü benim korkma sağ tarafina yat özellikle nas felak ve ayetlel kursi oku canım birde tavsiyem biraz üstü kapalı soyleyecegim bir hocaya gitmen ruyalarini anlat

Teşekkür ederim ikinizede ! Sag tarafıma yatıyorum ayetleri kursi okuyorum ! La havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim 100 defa çekiyorum . Hocaya gitme şansım yok çünkü ben daha gebeliğimin basında olmama rağmen yatarak geçirmek zorundayım kayıp larım yüzünden canım . Kullandığım ilaçlar cinselliği artırıcı hormonlar olduğu icin. Oluyor ama duruma bunu nediyesorucam bilemiyorum birde erkek ! Sadece sizde yaşadınizmi onları merak ediyorum . Sonucları nezaman son buldu ! Aksam yine gördüm artık midem bulandı !

Felak nas denicem bu gece inşallah ! Ya belki okuyanlara komik geliyorda benim gebeliklerim cok kötü gecti ciddi seyler yasadım Allah'a güvendim tekrar denedik ona o isterse olur dedik yola çıktık o yüzden herseyden odum kopuyor ! Bisey olucak diye !:..(

benimde düşük tehlikem var canım lekelenmelerim var ilişki yasak uzun süreli ayakta kalmak ağır kaldırmak yani anlıycağın herşey yasak. dün değil ondan önceki akşam bu dediğin rüyadan bende gördüm. hiç böyle rüya görmemiştim çok değişik birşeydi. eşime anlatmadım. adama da üzülüyorum zaten çocuğa birşey olmasın diye yaklaşmıyor bile yanıma. acaba bendemi problem var diye düşündüm demekki hamilelikte olabiliyomuş progestan bende kullanıyorum bu arada inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder.

Canım kesinlikle komik değil yaşayan bilir bu gördüğümuz ruyalar belki hormonlar yüzünden belki de nefis seytan gördüruyor benim de öyle sıkıntılarım vardı çok anlatamam burada hocaya gittim iyiyim şimdi ara ara görüyorum ama normal hamilelikte bence durumunu özel değil se anlatır misin

Bu arada bende devamlı yatmak zorundayim ara ara geziyorum ama hasta psikolojisine girmek istemiyorum

Bu arada bende devamlı yatmak zorundayim ara ara geziyorum ama hasta psikolojisine girmek istemiyorum

Ve kesinlikle bunu doktoruna soylemelesin tıpta ayıp yok onlar bunun için var haber ver olur mu

rüyaların yuzunden bebege bısey olmaz ama bu aşırı stresınden dolayı olabılır.
fiziki bı temas yok sonucta. rahat ol. o yuzden bebege bısey olmaz.
stres yapma. onemlı bu. insan düşünce gucuyle neler neler yapabılıo kendıne.

Arkadaslar iki geçedir cok şükür felak nas ayetel kursi okuyorum ve görmüyorum . Cok şükür . İlactan yaşadığımız cok belli çünkü iki hamileliğimde aynı şeyleri yasadım . İnsallah görmem artık gercekten rahatsız lik verici birsey bence üstelik bunun iliski yasak olduğu icin ihtiyaçtan olduğunu düşünmüyorum . Çünkü suanda yasadigimizacilardan sonra en son aklımıza gelen şey bu ! Allah yardımcımız olsun hepimizin her ezanda dua ediyorum hepimiZe arkadaslar .

Eslaa ve kaderimin cilvesi siz kac haftalıksiniz ! Allah yardımcınız olsun inşallah kavuşursunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…