- 1 Ocak 2018
- 9
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi hayretimucip
-
Ama işte siteye girdikçe iletişimimizi arıyorum. Hani alışkanlık olmuş iki hoşbeş etmeden çıkamıyorum.:/Iliski istemiyorum.diyorsun.
O halde gorusme.
söyledim de hep konu buraya geliyor onun tarafından.Boyle kalmasini istiyorsaniz bunu ona soyleyin. Ne var bunda.
tamamen kop çocuktan. Yazık ona da.Ama işte siteye girdikçe iletişimimizi arıyorum. Hani alışkanlık olmuş iki hoşbeş etmeden çıkamıyorum.:/
tamamen koparsam mı iletişimi?
Telefona whatsapp'a dusunce sohbet muhabbet, bir sure sonra isin tadi kaciyor. Yani o sitedeki sohbetleriniz gibi olmayacak bir sure sonra. Herseyi konusup tuketeceksiniz. Sonra gunlerce birbirinize yazmaz olacaksiniz. Kk da hep boyle oluyorAma işte siteye girdikçe iletişimimizi arıyorum. Hani alışkanlık olmuş iki hoşbeş etmeden çıkamıyorum.:/
tamamen koparsam mı iletişimi?
yok zaten onun da niyeti görmek, görüşmek, uyumlu görüşlerimiz reelde de devam ederse sevgili olmak. bunu açıkça söylemedi aldığım elektrik bu direkt olarak.Samimi konuştuğunuz biri iliskilere karşı bakış açınızı da biliyordur sanırım bilmiyosa da laf arasında söyleyin. Yine de bi atağı olursa istemediğinizi söylersiniz biter gider. Yüzünü hiç görmediği birine sevgili olalım enerjisi veren biriyle birlikte olmayın zaten aman diyeyim
ama net olduğum zamanlar olmuştu şu son günlerde telefon mevzusu ben kapadıkça açılıyor resmen. bir de elimin tersiyle güzel bir başlangıcı mı itiyorum bilemedim:)Telefon iletişimine gerek yok. Arkadaşlığımız bu kadarıyla güzel böyle devam etsin diye net ol o halde.
Devamlı bu konuyu açıyorsa sen kıvırdığın içindir.. :)
bana da öyle geliyor o sebeple diyorum ki ha telefon ha burası aynı hesap falan ama o ısrarcı biraz. bugün tamam bu mevzu kapandı diyor, ertesi gün yine açan o oluyor. :)Telefona whatsapp'a dusunce sohbet muhabbet, bir sure sonra isin tadi kaciyor. Yani o sitedeki sohbetleriniz gibi olmayacak bir sure sonra. Herseyi konusup tuketeceksiniz. Sonra gunlerce birbirinize yazmaz olacaksiniz. Kk da hep boyle oluyorAma bilemiyorum belki karsi cinsler soz konusu olunca isler baska yone dogru da kayabilir.
ama net olduğum zamanlar olmuştu şu son günlerde telefon mevzusu ben kapadıkça açılıyor resmen. bir de elimin tersiyle güzel bir başlangıcı mı itiyorum bilemedim:)
ben de öyle, ki o da güvensizliğimden vermediğimi düşünüyor.Yani tam anlamıyla güvenmediğim,emin olmadığım sosyal medya aracılığıyla tanıştığım kişilere tel veremem. Böyle bir platform da bile kimin ne olduğundan emin olamazken karma bir sitede hiç güvenemem.Tel no mu vermiyorum kesin net ve son kararım deyin!diğer şıkları elediğinizi bariz dile getirin.
Katılıyorum ama yorucu geliyor ilişki fikri. Uzun zamandır hayatımda biri yok, odun denecek bir hatunumdur da... İlişkinin tatlı atmosferini ne yaşatırım, ne yaşarım gibi geliyor. Kendimi 1,5 yıldır uzak tuttum herkesten. Ama işte kafamdaki acabayı netleştiremiyorum garip bir biçimde :/Hahh işte içinde bir yerde böyle bir acaba olduğu için net olamıyorsun.
O da artık telefona geçmek istiyor.
Yani esasında neden bir ilişki istemiyorsun onu da anlamadım.
Ben olsam numaramı verir akışına bırakırım ucunda ölüm yok.
Bugün şımarıklıktan ilişki istemiyorum diyen yarın eşek kafam bu güzel adamı ellerimle ellere verdim diyebilir :)
Katılıyorum ama yorucu geliyor ilişki fikri. Uzun zamandır hayatımda biri yok, odun denecek bir hatunumdur da... İlişkinin tatlı atmosferini ne yaşatırım, ne yaşarım gibi geliyor. Kendimi 1,5 yıldır uzak tuttum herkesten. Ama işte kafamdaki acabayı netleştiremiyorum garip bir biçimde :/
Yalnız şunu da eklemek istiyorum eşimle tanıştığımda kesinlikle bir ilişkiyi kaldırabilecek ve isteyecek bir durumda değildim.Katılıyorum ama yorucu geliyor ilişki fikri. Uzun zamandır hayatımda biri yok, odun denecek bir hatunumdur da... İlişkinin tatlı atmosferini ne yaşatırım, ne yaşarım gibi geliyor. Kendimi 1,5 yıldır uzak tuttum herkesten. Ama işte kafamdaki acabayı netleştiremiyorum garip bir biçimde :/
sanırım o da bir etken... onu da oyalıyormuşum gibi geliyor, bu fikir de yıpratıyor açıkçası. siteye sık girmemeye başladım sırf böyle düşündüğüm için. kararsızım resmen.Yalnız şunu da eklemek istiyorum eşimle tanıştığımda kesinlikle bir ilişkiyi kaldırabilecek ve isteyecek bir durumda değildim.
Tel verince karşınıza nasıl bir insan olarak çıkacağını bilmediğinizden endişe duyuyorsunuz bence!İlişki istememek bana göre sağlam bir bahane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?