Size birşey danışmak istiyorum hanımlar

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba,

Bu yıl içinde bir çocuk ile kısa dönem flörtüm oldu. Kendisi çok sık evime gelip gitti, kahvaltı yaptık, yeri geldi yemek yaptık, beni hiç yalniz bırakmadı. Kaloriferlerim bir müddet yanmadı, kazak aldı. Dışarda üşüyorum diye bere, eldiven hediye etmişti. Benim yaşım 24 onun ise 20, ilk başta sorun yapmadım eğer aşk yaşayacaksak önemi yok dedim ama yaklaşık 1 ay önce aramız bozuldu, bu ocakta da doğum günü var, bende herhangi bir beklenti içine girmeden, tekrar barışma vs amacı olmadan, sadece birlikte güzel geçirdiğimiz zamanların, bana aldığı hediyelerin hatrina ona ev yapımı bir doğum günü pastası yapıp, hediye almak istiyorum. Bu davranışım ne kadar doğru olur, siz olsaydınız ne düşünürdünüz ya da yapar mıydınız? Bir fikir istiyorum

Gereksiz , pastayı yapardım ama kendim yerdim.:dondurma:

Anladım, açıkçası bencil davranmak istemedim ne yalan söyleyeyim. Tamam, aldığı herşey onu ilgilendirir sonuçta ben istemedim böyle jestler fakat incelik yapmıştı, karşılıksız bırakmak istemedim. Dürüst olmak gerekirse tek düşüncem buydu sadece

Eğer bu çocuğun size ilgisi varsa yapmayın derim . tamam güzel şeyler yaşamışsınız ama bu onu umutlandıracaktır ;) ha Yok onda da bittiyse bilemeyeceğim . Ben her iki türlü de yapmazdım .
Bide yaş farkı için çok ufak birşey söylemek istiyorum . 24 ve 20 yaş dönemi itibariyle bence çok uyumsuz . Ama sen 40 o 36 olsaydı hiç bir sorun olmazdı. 20 yaş bir erkekte benim için çocuk :D elini tutup , öpüşemez insan ayol :KK53:sormamışsınız ama yine de söylemeden edemedim . :)

Eğer bu çocuğun size ilgisi varsa yapmayın derim . tamam güzel şeyler yaşamışsınız ama bu onu umutlandıracaktır :KK66: ha Yok onda da bittiyse bilemeyeceğim . Ben her iki türlü de yapmazdım .
Bide yaş farkı için çok ufak birşey söylemek istiyorum . 24 ve 20 yaş dönemi itibariyle bence çok uyumsuz . Ama sen 40 o 36 olsaydı hiç bir sorun olmazdı. 20 yaş bir erkekte benim için çocuk :KK70: elini tutup , öpüşemez insan ayol :KK53:sormamışsınız ama yine de söylemeden edemedim . :)

Olur mu öyle şey? Ne isterseniz yazıp, paylaşabilirsiniz. Sonuçta fikir alıyorum ve farklı görüş, düşünce öğreniyorum.

Dediğiniz konu hakkında ben de baya eleştiri almıştım, evet bazı konularda çocuksuluğu olsa dahi birlikteyken çok gülüp, eğlendiğim için zamanında baya hoşlaşmıştım beyfendiden :) Ama maalesef benim boşboğazlığıma bitti yani ondan kaynaklanan birşey yoktu ben haddimi aştığım için bitmişti ilişkimiz. Tam bir ilişki sayılmasa da karşılıklı olarak ilgiliydik birbirimize. Aslinda ben de çok büyük sayılmam zaten, sadece çevreden gelen yorumlar genellikle biraz daha yaşı büyük birileriyle birlikte olmam yönündeydi nitekim böyle oldu, kısmet diyelim.

Maalesef bana karşı bir duygusu yok artık, çünkü aramız bozulduğu zaman sebebini öğrenmek istediğimde pek yanaşmadığı için üstelemedim bende. Dediğim gibi böyle bir planda kesinlikle iki tarafında nötr olacağına eminim ne yazık ki

Güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz ama böyle bir şey yaparsanız ağır saçmalamış olursunuz.

Kişisel fikrim el yapımı pasta hedie etmek çok itici.konu ile alakası yok ama yazmak istedim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Pastayı kendi evimde hazırlamam doğru olmaz mı? Ya da şöyle sorayım herhangi biri için evde birşeyler hazirlamak böyle kötü bir izlenim mi bırakıyor, örneğin bir arkadaşıma evde pasta hazırlamam da dışardan almam daha mı makul olur?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Pastayı kendi evimde hazırlamam doğru olmaz mı? Ya da şöyle sorayım herhangi biri için evde birşeyler hazirlamak böyle kötü bir izlenim mi bırakıyor, örneğin bir arkadaşıma evde pasta hazırlamam da dışardan almam daha mı makul olur?
Tabiki el emeğini sevenler vardır.
Ama ben itici bulurum yani ne gerek var.
He tabi mesela pasta kursuna gitmişsinizdir hazır pastalar gibi yapabiliosunuzdur ozaman yapın.

Hic gerek yok
Zaten konusmuyorsunuz aranız bozuk bide ellerinizde pasta falan

Evet genel olarak olumsuz yorumlardan gidiyoruz sanırım ben de yapmayacağım gibi...

Tabiki el emeğini sevenler vardır.
Ama ben itici bulurum yani ne gerek var.
He tabi mesela pasta kursuna gitmişsinizdir hazır pastalar gibi yapabiliosunuzdur ozaman yapın.

Haha yok maalesef nerde... Pastadan anladığım hazır kek kalıbı üstüne çikolatalı puding :) çok sağolun

Yaşadığınız güzel şeyler ilişki içindeykendi. İlişki bitti, o güzel şeylere karşı minnetarlığı ayrıyken yapmanız doğru değil. Barışmak istiyorum diyorsanız neyse. Ama iyi dilekler için kısmını kimse yemez bence.

Aranızda ne geçtiği çok önemli. Bilmeden ahkam kesmek doğru değil.

Kısa ama bir o kadar dolu dolu ve bol kahkahalı. Manevi açıdan inanılmaz birşey yaşamadık tabii, yine de çok çok büyük problemler olmadığı müddetçe insanlarla aram bozulsun istemem. Son yıllarda edindiğim bir huydur, zeytindalı uzatmasını severim. Bu da bir bahane olsun dedim

Yaşadığınız güzel şeyler ilişki içindeykendi. İlişki bitti, o güzel şeylere karşı minnetarlığı ayrıyken yapmanız doğru değil. Barışmak istiyorum diyorsanız neyse. Ama iyi dilekler için kısmını kimse yemez bence.

Evet benim bu düşüncemi farklı yorumlayabilecekler vardir, insanlar kötü. Olaya bu yönden bakmamıştım

Kısa ama bir o kadar dolu dolu ve bol kahkahalı. Manevi açıdan inanılmaz birşey yaşamadık tabii, yine de çok çok büyük problemler olmadığı müddetçe insanlarla aram bozulsun istemem. Son yıllarda edindiğim bir huydur, zeytindalı uzatmasını severim. Bu da bir bahane olsun dedim
Çok kötü birşey değilse, bir araya gelmek için iyi bir fırsat olabilir bence. Sonuçta birbirinizi yaralamamışsınız.

Jestine karşılık vermek istiyorsanız beraberken yapacaktınız. Şimdi ne hediye yapsanız da barışma sinyali olarak algılanacaktır. Tabii sizin amacınız o ise neden olmasın :)

Amacım o değil, zaten o olsa direkt söylüyorum artık hiç işi taktiğe vurmuyorum benden geçeli baya oldu :) Evet ama haklısınız ilişki içindeyken ben de birşey alsam iyi olurdu tabii. Orada hatalıyım

Back
X