Size birşey danışmak istiyorum hanımlar

Teşekkür ederim yorumunuz için. Pastayı kendi evimde hazırlamam doğru olmaz mı? Ya da şöyle sorayım herhangi biri için evde birşeyler hazirlamak böyle kötü bir izlenim mi bırakıyor, örneğin bir arkadaşıma evde pasta hazırlamam da dışardan almam daha mı makul olur?

Değer verdiğim biriyse kendim hazırladım.

Evet benim bu düşüncemi farklı yorumlayabilecekler vardir, insanlar kötü. Olaya bu yönden bakmamıştım
Barışma ihtimali için pasta gönderiyorsun yorumunu kötü insanlar yapar diyorsanız, hakaret gibi algılıyorsunuz demektir bu. O zaman asla geri dönüş olsun istemiyorsunuz? Daha yeni bitmiş bir ilişkide sıfır duygu ile hareket edip “sadece teşekkür için” denemez. Çocuğa direk ümit vermiş olursunuz.

Değer verdiğim biriyse kendim hazırladım.

Tam olarak öyle yapmak istedim bende, hazır almaktansa kendim emek verip "Evet ilişkimiz bitti ama hala değerlisin" demenin başka bir yoluydu benim için. Sonuçta her iki tarafında artik birleşme gibi bir düşüncesi yok, pasta vs belki aradaki kırgınlığımızı giderir diye şey ettimdiydi :)

Merhaba,

Bu yıl içinde bir çocuk ile kısa dönem flörtüm oldu. Kendisi çok sık evime gelip gitti, kahvaltı yaptık, yeri geldi yemek yaptık, beni hiç yalniz bırakmadı. Kaloriferlerim bir müddet yanmadı, kazak aldı. Dışarda üşüyorum diye bere, eldiven hediye etmişti. Benim yaşım 24 onun ise 20, ilk başta sorun yapmadım eğer aşk yaşayacaksak önemi yok dedim ama yaklaşık 1 ay önce aramız bozuldu, bu ocakta da doğum günü var, bende herhangi bir beklenti içine girmeden, tekrar barışma vs amacı olmadan, sadece birlikte güzel geçirdiğimiz zamanların, bana aldığı hediyelerin hatrina ona ev yapımı bir doğum günü pastası yapıp, hediye almak istiyorum. Bu davranışım ne kadar doğru olur, siz olsaydınız ne düşünürdünüz ya da yapar mıydınız? Bir fikir istiyorum
adamla küsseniz neden hediye alacaksınız.barışmak istiyorsanız hediye alın.yaş farkı eğer sevgi gerçekse sorun diil.

Barışma ihtimali için pasta gönderiyorsun yorumunu kötü insanlar yapar diyorsanız, hakaret gibi algılıyorsunuz demektir bu. O zaman asla geri dönüş olsun istemiyorsunuz? Daha yeni bitmiş bir ilişkide sıfır duygu ile hareket edip “sadece teşekkür için” denemez. Çocuğa direk ümit vermiş olursunuz.

Siz de haklısınız, karşı taraf bunu hala duygularımın olduğu yönünde düşünür vs hayat bu olur. Vallaha ben herkesi kendim gibi sandığım için böyle hareket ediyorum ne olacak benim bu halım :rolleyes:

24 yaşındayken 20 yaşında bir çocuğa ılgım olmazdı benim..
30 34 olsa oluru var ama 20 li yaşların başında çok başka bı dönem bence

Eğer bu çocuğun size ilgisi varsa yapmayın derim . tamam güzel şeyler yaşamışsınız ama bu onu umutlandıracaktır :KK66: ha Yok onda da bittiyse bilemeyeceğim . Ben her iki türlü de yapmazdım .
Bide yaş farkı için çok ufak birşey söylemek istiyorum . 24 ve 20 yaş dönemi itibariyle bence çok uyumsuz . Ama sen 40 o 36 olsaydı hiç bir sorun olmazdı. 20 yaş bir erkekte benim için çocuk :KK70: elini tutup , öpüşemez insan ayol :KK53:sormamışsınız ama yine de söylemeden edemedim . :)

Katılıyorum. Erkek için 20 çok küçük :( sen umutlandırmak istemezsin belki ama o umutlanır.

Çok gereksiz bir ilişki yaşamışsın bana göre zaman kaybı. Çocuk ayol 20 yaşındaki erkek benim kültürümde. Boşver önüne bak , biraz daha mantıklı ilişkiler kur

Back
X