Size böyle davranılsa ne yaparsınız?

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
40ı yaşımızı aştık...koca insanlarız...eşim iyi bir terfi aldı etrafımızdaki herkes cok sevindi zaten yapmacık bir iki insan anlaşılıyor mühim degil...biz ne insan ezen ne yüz ceviren biri olduk şimdiye kadar arkadaşlarımızın mutluluğu başarısı herzaman bizi de mutlu etti simdi.Rabbim. bize.de bir.basari mutluluğu verdi lakin BENIM.AILEM DEVAMLI LAF ÇARPIYOR...BILDIGINIZ SANKI CEKEMEMEZLIK ve bunu benimailemden anne babamdan gormek cok üzüyor beni...vazgectim zaten artık boyleler peki.siz.olsaniz.ne dersiniz boyle tavırlar karsisinda...ben ailemle bir başarı mutluluğu yaşayamıyorum devamli laf çarpıyorlar...kizim siz artık paralısinız size dokunmaz gibilerinden

Kk da daha neler okuyacağız ya. Kızının iyiliğini çekemeyen aileler...
Hiç bir şeyinizi anlatmayın bence. Ben olsam görüşme aralığımı da çok azaltırım.

Öncelikle tebrikler hayırlı olsun.
Eğer sadece siz paralisiniz size dokunmaz demisse kötü bişey gibi gelmedi bence bu kadar büyütmeyin. Belki yanlış yer ve zamanda soylemiseler ya da sizin yanlış aninizda o yüzden rahatsız edici olmuş olabilir ama aileler kötülüğümüzü istemez ki

Aileniz sizi neden kıskansın ki. Fazla mı alıngamsınız acaba. Aksine mutlu olur. Belki o dediği lafta çarpıtma yoktur

Cokcok.sagolun insallah hayırlısı olur...ve insallah ben yanlis anlamışımdır cok defa tekrarlayinca ister istemez insan rahatsiz oluyor....

Hayirli olsun . Sadece size dokunmaz dedigi için kizmiş ve sizi cekemediklerini düsunmus olamazsiniz bence. Öncesinde size bu düşünceyi veren davranişlari olmuş muydu ? Belki de bir birikimden kaynakli bu tepkiniz .. Ben genel olarak anne ve babalarin cocuklarini kiskandigina pek inanamiyorum . Kardesler arasinda oluyor da anne babaya konduramiyorum yanliş anlamişsinizdir belki de hassas bir dönemde olabilirsiniz ..

Iste yıllardır tavırları böyle ama...ilk degil ki bunu düşündüttüren onlar maalesef bana da saçma geliyor ama

Lya laf söyleyeceksin ya da duymazdan geleceksin.

Iste yıllardır tavırları böyle ama...ilk degil ki bunu düşündüttüren onlar maalesef bana da saçma geliyor ama
Tahmin ettigim gibi öncesinden sözleriyle dolmuşsunuz siz . Biraz mesafe koyun araya isterseniz size iyi gelecektir. Düşüncelerinizde rahatlayinca görüsursunuz yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…