Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım size burçları anlatıcam bakalım bana hak vericekmisiniz:) hadi bakalım

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
aslan : ben böyle kibirli bir burç görmedim nasıl havalıdırlar dış görünüşe acayip önem verirler kendilerini dünyanın en zeki insanları sanarlar

ikizler : sakın ama sakın bana yaklaşmasın bu burç iki yüzlü olurlar bir gün bişi der yarın ben öyle demedim der sözünde asla durmaz eğer çıkarı yoksa kimseye yardım bile etmez canı isteyince bol bol güler canı istemeyince sizi tanımaz bile

balık : kendini ifade edemeyen duygusal takılan ortalıkta boş boş dolaşan tipin tekidir ama şanslı insanlardır gittikleri yere ugur getirir gittikleri yer hemen dolar

yengeç
: anammmmmmmm ben bu kadar kendini beğenen bir burç görmedim bunlara 2 iltifat et bayılırlar ayrıca yanlış olan bir şeyi sırf kendi doğru dediği için doğru diye savunur bide yapışkandır kovsan gitmez bagırın çagırın yine döner gelir takıntılıdır

yay : bi halta yaramayan aylak aylak gezen yiyip içmeye bayılan bi baltaya sap olamayan burçlar.bunların varı yoğu arkadaşlarıdır hiç bişeyi kafalarına takmazlar kıyamet kopsa yine güler bunlar

başak : çok dürüst insanlardır kimseye zararları dokunmaz

akrep
: kincidirler siz hele bi yanlış yapın onlara burnunuzdan getirir sürekli
melankoli takılır

terazi: her anı dengesizdir bu burcun ne zaman ne yapacagı belli olmaz kim kimle ne yapmış nerdeymiş bayılır çok meraklıdır herşeyi merak eder ama bir okadarda dürüst dür yalan söylemeyi pek bilmez

kova : çok konuşan hiç susmayan herşeyi kendisinin bildiğini sanan kendini acayip zeki sanan insanlardır bide yaptıkları iyiliği başa kalkar

oğlak : çok inatçıdır aman aman bide gurur var bunda birine kırıldımı bir daha kolay barışamaz tek sever çapkın değildir bir sabır vardır bunlarda pes dedirten cinsten

boğa :
çok duygusaldır bu burç şüphecidir kimseye zararı olmaz işkolik dir işten kafasını kaldırmaz rahatına düşkün yemek yemeğe bayılır

koç : bencil bu bencil dediğim dedik biridir herkesi yönetir acayip şeytan tüyü olan burçtur herkesi kendine çekmeyi başarır zekidir bide ana kuzusudur annesinin sözünden çıkmaz hareketlidir sürekli gezer

Son düzenleme:
teşekkürler eklediğin için.. evet çok doğru acayip meraklıyımdır etrafımdaki insanların hayatında ne oluyo ne bitiyo bilmem gerektir mutlaka bilmesemde bi şekilde öğrenirim ama bişey yapıcağımdan deil sadece meraktan yani çokk meraklıyımdır :))) . yalan söylemeyide beceremem gerçekten.. :))

Aslanla,ikizlere katılıyorum ben de öyle gözlemledim :)
bir de oğlağa yorum yap bakalım :1:

teşekkürler eklediğin için.. evet çok doğru acayip meraklıyımdır etrafımdaki insanların hayatında ne oluyo ne bitiyo bilmem gerektir mutlaka bilmesemde bi şekilde öğrenirim ama bişey yapıcağımdan deil sadece meraktan yani çokk meraklıyımdır :))) . yalan söylemeyide beceremem gerçekten.. :))

haklı çıktıysam ne mutlu bana:52:

aslan ve yayda kesinlikle haklısın:46: ikizler konusunda da katılıyordum ama en son tanıdığım ikizler burcu beni bu düşüncemden uzaklaştırdı istisna oluyormuş:21: son olarak boğa burcunu göremedim:44:

ben bir başağım .
çok kişiden zarar gördüm ama zarar vermek istememişimdir.

doğru olduğunu düşünüyorum yorumunun.
bir yandan da ay burcum akrep biri bana bilerek zarar verirse aynısını yapmak istiyorum.
bir akrep yanımda var nedense.

ben teraziyim :D:D ayy ne güldüm aynı ben :)

ama başak konusunda emin değilim yani yalan söylüyo fazlasıyla :D

ben bir başağım .
çok kişiden zarar gördüm ama zarar vermek istememişimdir.

doğru olduğunu düşünüyorum yorumunun.
bir yandan da ay burcum akrep biri bana bilerek zarar verirse aynısını yapmak istiyorum.
bir akrep yanımda var nedense.

haklı çıktıysam ne mutlu bana:49:
bende akrebim acayip kinciyimdir ya öyle böyle değil bana yapılanın aynısını karşımdakine yaparım:51:

Back
X