- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
çat kapı gelen misafirimi sevmiyorum sevmeyeceğimde... üstelik yeni doğum yapmışsın uykusuzsun belki geç kalkacaksın evin dağınık belki geç geleceklerinin düşünüp sende sonra toplarım diye bırakmışta olabilirisin... belki art niyet yok ama düşüncesizce yapılan bi hareket olmuş.. insan gelicez 1 saat sonra deyip aramazmı canım..
zaten daha öncede doktor muayenesi için falan geldiğinde hep eşime haber vermiştir birgün olsun beni aramamıştır. bende hiçbir zaman samimi olmadım öyle telle falan görüşmeyiz hiç nadiren ararım şimdi daha uzak bir ile tayinleri çıktı 3 ayda bir geliyor bende kalsa kalsa 1 gece kalıyor sonra hep annesinde orda görüşüyoruz oysa benden 2 yaş büyük daha samimi olabilirdik böyle arkadaş gibi.. ama anlayamadıgım bir soğuklugu var sanki hep başkalarından bekliyor (sadece bana karşı tutumu bu değil) biraz bencil galiba... ama diyorumya etline sütlünede karışmaz kaldığı bir gece napalım idare ediyorum. şu andada yeni doğum yapacak galiba burda yapacakmış bende kalırmı diye korkuyordum ama galiba annesinde kalacakmış... hayır evine gidince arayıp sorsa nasılsın senide yorduk falan dese bende gidip gelmeye hazırım sonuçta eşimin ablası et tırnaktan kopmaz ama bu ne rahatlıksa gelip kalıyor sonrada aramıyor. yinede ev aldı diye aradım güle güle oturun dedim eşimede söyledim bi ev hediyesi alalım dedim taban halısı yokmuş salonuna halı almayı düşünüyorum royalden
evet ben kimse gelin demeden gitmem.kardeşlerim gelebilir ama onun dışında kimseyi çat kapı istemem.kimseye de gitmem.
Bebeğim henüz 1 aylık geceleri uyumuyor düşünün bir pazar sabahı sabaha karşı 5 te bebeğimi uyuttum sonrada ben uyumuşum saat 9 gibi eşim kalkmış bakmışki ben uyuyorum markete gidip bişeyler almaya karar vermiş üstümüzdende kapıyı kitlemiş(çok derin uyuyorumya) o gün görümcem normalde başka şehirde yaşadığı için annesigilden vedalaşıp bize uğrayacak ve ordan yola çıkacaktı yani haberim vardı ama sabah geleceklerini bilmiyordum sonradan fikir değiştirip erken çıkmaya karar vermişler ama insan bi haber vermezmi ilçeden geliyorlar 1 saatlik yol insan çıkarken biz çıkıyoruz der dimi bi baktım benim cebim çalıyor aman bebek uyanmasın diye hemen meşgule attım o arada bi baktı m kapıya tık tık tık vurulup duruyor allah allah dedim nasıl şaşkınım eşim nerde diye bakınıyorum zaten sarhoş olmuşum sabaha kadar... o arada mesaj geldi görümcem "kapıdayız" diyor! ve ben çıplağım yani iç çamaşırlarımla uyumuştum koştum dürbünden baktım aman allahım kocasıyla kapıdalar..... ablaaa bi saniyeee dedim koştum üstümü giymeye hayır önce oda oda eşimiaradım baktım yok koştum üstümü giymeye... ama allahtan eşim yok yoksa bizi bir iş çeviriyorda sanabilirdi... üstümü giydim geldim kapıya biryüklendim neeeeeeeeee kapı kitliiiii ablaaa kapı kitliiiiii bi saniyeeee dedim çünkü anahtarım nerde onu bile bilmiyorumm doğum iznindeyim ve düşünün hiçbiryere gitmediğim için anahtarım nerde ondanda haberim yok sonra çantamı karıştırdım buldum geldim kapıyı açtım ama o kadar gerildimki.... sonra eşim geldi bi kahve içip yola çıktılar yani o sabah berbat olmuştum işte art niyetli değil ama bu kadar rahat ve düşüncesiz bir tiptir ama zararı yoktur hiçbişeye karışmaz faydasıda yoktur arayıp sormazzz siz olsanız ne yapardınız acaba merak ettim şimdiki aklım olsa bişey derdim ama diyorumya kafam hiç üstümde değildi loğusalık malummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?