nişanlıyım 80 güne kadar evleniyorum nasipse..ama ben nişanlımla eski günlerimizi çok özlüyorum..özellikle okurkenki hallerimizi birbirimize karşı davranışlarımızı çok özelüyorum..ilk zamanlarki heyecan dolu mesajlarımızı gecenin bir vaktı uyurken telime gelen mesajı orda bana yazdığı şiirleri duygu yüklü mesajlarını ...şimdi hayat teleşı sardı ikimizide..evlenicek olunca da bir stres yaptık ikimizde nişanlım çalışmaktan zaten vakit ayıramıyo bile...eski resimlerimize bakıyorum o günlerimizi çok özlüyorum gözlerim dolu dolu oluyor...evlenicez ama bu teleşeden kafalarımızın dolu olmasındanmıdır nedir her ikimizdede ayrı bir mutluluk heyecan yok sanki..her şey monotonlaştı her şey bitti gibi geliyor...bilmiyorum belkide ben mi yetinemiyorum acaba...
nişanlıyım 80 güne kadar evleniyorum nasipse..ama ben nişanlımla eski günlerimizi çok özlüyorum..özellikle okurkenki hallerimizi birbirimize karşı davranışlarımızı çok özelüyorum..ilk zamanlarki heyecan dolu mesajlarımızı gecenin bir vaktı uyurken telime gelen mesajı orda bana yazdığı şiirleri duygu yüklü mesajlarını ...şimdi hayat teleşı sardı ikimizide..evlenicek olunca da bir stres yaptık ikimizde nişanlım çalışmaktan zaten vakit ayıramıyo bile...eski resimlerimize bakıyorum o günlerimizi çok özlüyorum gözlerim dolu dolu oluyor...evlenicez ama bu teleşeden kafalarımızın dolu olmasındanmıdır nedir her ikimizdede ayrı bir mutluluk heyecan yok sanki..her şey monotonlaştı her şey bitti gibi geliyor...bilmiyorum belkide ben mi yetinemiyorum acaba...
ben de 1 buçuk yıldır nişanlıyım...eski duygular eski heyecanlar hiç birşey kalmadı sanki...hiç böyle hayal etmemiştim..insan hayalleriyle yaşıyor işte...kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca...
Eğer çok stresli biriyse hep öyle gidiyor malesef evlenince de,eşim öğrenciyken çok aktif eğlenceli biriymiş,yani arkadaşlarıyla muhabbetlerinden anılarından öyle anlaşılıyor,ama ne zaman benimle tanıştı sözlendik,ondan sonra sıkıcı oldu,stresten hiçbir şey düşünemez oldu,bazen çok zor geliyor,evlendiğimizden beri şöyle gözlerimizin içinin güldüğü bir fotoğrafımız dahi yok,ama yine de onunla mutluyum,bazen ayrı kaldığımızda yeter ki yanımda olsun da böyle şeyler olmasın diye ağlıyorum
çok aktif komik çok sosyal biridir normalde...daha doğrusu öğrenciyken daha çok öyleydi...şimdi aktif değil sosyal aktivitelere falan da katılamıyo çalışmaktan..buda onu bunaltıyo..bir de herşeyi çok düşünüyor..anneside öyle panik ataktır falan oda çok düşünür herşeyi..bense tam tersi çok kafaya takmayan relaks bir insanım..insandın da diyebilirim çünkü son zamanlarda ben de çok takar düşünen bir insan oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?