size de oluyor mu böyle?

mavigul86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
408
0
46
Isparta
nişanlıyım 80 güne kadar evleniyorum nasipse..ama ben nişanlımla eski günlerimizi çok özlüyorum..özellikle okurkenki hallerimizi birbirimize karşı davranışlarımızı çok özelüyorum..ilk zamanlarki heyecan dolu mesajlarımızı gecenin bir vaktı uyurken telime gelen mesajı orda bana yazdığı şiirleri duygu yüklü mesajlarını ...şimdi hayat teleşı sardı ikimizide..evlenicek olunca da bir stres yaptık ikimizde nişanlım çalışmaktan zaten vakit ayıramıyo bile...eski resimlerimize bakıyorum o günlerimizi çok özlüyorum gözlerim dolu dolu oluyor...evlenicez ama bu teleşeden kafalarımızın dolu olmasındanmıdır nedir her ikimizdede ayrı bir mutluluk heyecan yok sanki..her şey monotonlaştı her şey bitti gibi geliyor...bilmiyorum belkide ben mi yetinemiyorum acaba...

nişanlıyım 80 güne kadar evleniyorum nasipse..ama ben nişanlımla eski günlerimizi çok özlüyorum..özellikle okurkenki hallerimizi birbirimize karşı davranışlarımızı çok özelüyorum..ilk zamanlarki heyecan dolu mesajlarımızı gecenin bir vaktı uyurken telime gelen mesajı orda bana yazdığı şiirleri duygu yüklü mesajlarını ...şimdi hayat teleşı sardı ikimizide..evlenicek olunca da bir stres yaptık ikimizde nişanlım çalışmaktan zaten vakit ayıramıyo bile...eski resimlerimize bakıyorum o günlerimizi çok özlüyorum gözlerim dolu dolu oluyor...evlenicez ama bu teleşeden kafalarımızın dolu olmasındanmıdır nedir her ikimizdede ayrı bir mutluluk heyecan yok sanki..her şey monotonlaştı her şey bitti gibi geliyor...bilmiyorum belkide ben mi yetinemiyorum acaba...

ewlilikk stresi öyle korkunçmuşkii ne romantizm kaldı

ne duygusallık kaldı

ben de nişanlıyım ama henüz byük değişimler yok dugune daha 1.5 yıl var ondan sanırım ikimizde henuz relaxız...

ben de korkuyorum son zamanlar yemeyiz umarım birbirimizi :18:

ama bunlar normal bence canım evlendikten sonra yeniden canlanır hersey diye dusunuyorum

Eğer çok stresli biriyse hep öyle gidiyor malesef evlenince de,eşim öğrenciyken çok aktif eğlenceli biriymiş,yani arkadaşlarıyla muhabbetlerinden anılarından öyle anlaşılıyor,ama ne zaman benimle tanıştı sözlendik,ondan sonra sıkıcı oldu,stresten hiçbir şey düşünemez oldu,bazen çok zor geliyor,evlendiğimizden beri şöyle gözlerimizin içinin güldüğü bir fotoğrafımız dahi yok,ama yine de onunla mutluyum,bazen ayrı kaldığımızda yeter ki yanımda olsun da böyle şeyler olmasın diye ağlıyorum :16:

ben de 1 buçuk yıldır nişanlıyım...eski duygular eski heyecanlar hiç birşey kalmadı sanki...hiç böyle hayal etmemiştim..insan hayalleriyle yaşıyor işte...kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca...

ben de 1 buçuk yıldır nişanlıyım...eski duygular eski heyecanlar hiç birşey kalmadı sanki...hiç böyle hayal etmemiştim..insan hayalleriyle yaşıyor işte...kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca...

al benden de o kadar :1::1::1:

çıldırmak elde degil yaaa

flört degilde işan uzadımı keçiler kaçıyo:52::52::52::52::52:

Eğer çok stresli biriyse hep öyle gidiyor malesef evlenince de,eşim öğrenciyken çok aktif eğlenceli biriymiş,yani arkadaşlarıyla muhabbetlerinden anılarından öyle anlaşılıyor,ama ne zaman benimle tanıştı sözlendik,ondan sonra sıkıcı oldu,stresten hiçbir şey düşünemez oldu,bazen çok zor geliyor,evlendiğimizden beri şöyle gözlerimizin içinin güldüğü bir fotoğrafımız dahi yok,ama yine de onunla mutluyum,bazen ayrı kaldığımızda yeter ki yanımda olsun da böyle şeyler olmasın diye ağlıyorum :16:

çok aktif komik çok sosyal biridir normalde...daha doğrusu öğrenciyken daha çok öyleydi...şimdi aktif değil sosyal aktivitelere falan da katılamıyo çalışmaktan..buda onu bunaltıyo..bir de herşeyi çok düşünüyor..anneside öyle panik ataktır falan oda çok düşünür herşeyi..bense tam tersi çok kafaya takmayan relaks bir insanım..insandın da diyebilirim çünkü son zamanlarda ben de çok takar düşünen bir insan oldum...

çıldırıcam ya her şeyden öyle bir böğğ geldiki...sanki herşey manasını yitirmeye başladı...ben niye evleniyorum ki diyorum bazen her şey çok anlamsız geliyor...galiba ben hiç iyi değilim...:(

hep o yönden bakıyoruz ama uzun süre hep o yönden bakınca artık o da tesirini yitiriyor:( nankör müyüm şükürsüz müyüm zorluklarla mücadele etme yönüm mü düşük anlayamıyorum bir türlü kendimi....

çok aktif komik çok sosyal biridir normalde...daha doğrusu öğrenciyken daha çok öyleydi...şimdi aktif değil sosyal aktivitelere falan da katılamıyo çalışmaktan..buda onu bunaltıyo..bir de herşeyi çok düşünüyor..anneside öyle panik ataktır falan oda çok düşünür herşeyi..bense tam tersi çok kafaya takmayan relaks bir insanım..insandın da diyebilirim çünkü son zamanlarda ben de çok takar düşünen bir insan oldum...

Ben kendimi stresli bilirdim de,ben onun yanında rahat kaldım :1:
Bazen yardımcı olamadığım için de üzülüyorum,içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir,ama anlatmaz ki.
Dediğim gibi yokluğunu düşününce insan o zaman neyse varsın böyle olsun ama yanımda olsun diyor,tabi gönül ister eskisi gibi kalsın,o heyecanlar tatlı hevesler yok olmasın ama yapcak bi şey yok :34:

Nişanlılık dönemi ilişkideki en yıpratıcı dönemdir. Yeni bir hayata hazırlık, maddi kaygılar, sorumluluklar iki tarafı da derinden etkiler. Bu da ister istemez ilişkiye yansır. Bazı şeylerin flört dönemindeki gibi olmasını beklemek yanlış. Romantizm bitmez elbet ama bu aşamada eskisi gibi de olmaz. Bu dönemi hayırlısıyla atlattıktan sonra bir ömrü paylaşacaksınız. Flört ederken evlilik hayalleri kurup o günün gelmesini sabırsızlıkla bekleriz ama gelin görün ki iş ciddiye binince eski zamanlarımızı özleriz... Keşke olmasa ama bu böyle maalesef. Allah huzurlu bir yuva nasip etsin...

evlenmemıze malum 7 ay var ortalama
ama bende sneın gıbı hıssedıyorum
evlenıcez para yetıstıremıyoruz
sosyal hayatımız bıttı sureklı bı alısverıs bı harcama hesapta olmayan seyelr cıkıp duruyor
sonra daha sımdıden klıse olmus haftanın bır gunu bızde bır gunu onlarda parasızlıktan kalan o bır gunude sadece olduruyoruz
daha streslıyız
of

Back
X