size de umut olsun..sizce 2. için ne yapmalıyım

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
merhaba benim de bir çocuğum var 4 yaşında oda 7 sene sonra oldu 2 ameliyat 4 tüp bebek yumtra rzv azlığı bir tüp kapalı derken olmadı dr artık tüp bebek deneme dedi ben de bıraktım denemeyi..daha sonra cok sükür Allahın izniyle doğal yolla oldu..şimdi 2 cocuğu istiyoruz 3 yıldır olmuyor.. fsh 12.6 amh 1.1 dr tüp bebek diyor..
ama bilmiyorum daha önce hep başarısızlıkla sonuçlandı ve maddi olarak bizi sarsar..suan kür yapıyorum ibrahim saraçoğlunun ...sizce tüp bebek yapmalı mıyım yaşım 35 :silah:

merhaba benim de bir çocuğum var 4 yaşında oda 7 sene sonra oldu 2 ameliyat 4 tüp bebek yumtra rzv azlığı bir tüp kapalı derken olmadı dr artık tüp bebek deneme dedi ben de bıraktım denemeyi..daha sonra cok sükür Allahın izniyle doğal yolla oldu..şimdi 2 cocuğu istiyoruz 3 yıldır olmuyor.. fsh 12.6 amh 1.1 dr tüp bebek diyor..
ama bilmiyorum daha önce hep başarısızlıkla sonuçlandı ve maddi olarak bizi sarsar..suan kür yapıyorum ibrahim saraçoğlunun ...sizce tüp bebek yapmalı mıyım yaşım 35 :silah:
Bence yaşınız var direk tüp bebek yaptırıdın

durumumuz çok benziyor. bende 7. tedavime hazırlanıyorum. 2. tedavimden 5 yaşında bir evladım var. kızımdan sonra 4 kere daha tedavi oldum sonuçlar hep hüsran. pişman olmamak adına yaşımda geçmeden bir tedaviye daha karar verdik. kızım sürekli kardeş hayali kuruyor. rezerv azlığı var. tüpümün biri kapalı. fsh 12-14 arasında. amh 0,11 çıktı. :( inşallah bunda güzel sonuçlar alırız ve son olur bu tedaviler. yaşım 29 bu arada

durumumuz çok benziyor. bende 7. tedavime hazırlanıyorum. 2. tedavimden 5 yaşında bir evladım var. kızımdan sonra 4 kere daha tedavi oldum sonuçlar hep hüsran. pişman olmamak adına yaşımda geçmeden bir tedaviye daha karar verdik. kızım sürekli kardeş hayali kuruyor. rezerv azlığı var. tüpümün biri kapalı. fsh 12-14 arasında. amh 0,11 çıktı. :KK43: inşallah bunda güzel sonuçlar alırız ve son olur bu tedaviler. yaşım 29 bu arada
inaşallah güzel hbr alırsınız ...maddi ve manevi zor bir süreç ben şimdilik ibrahim saraçoğlunun kürlerni kullanıyorum..düşünmeyim diyorum ama ben de oğlum için kardeş isterse bigün die aklım takılıypr bu konuya

Benim de ilk denememden bir cocugum var, o 2 yasina geldiginde ondan kalan yek donmusumla.bos gebelik gecirdim, sonra 3 ay sonrasinda tekrar igneler ve tekrar tedavi ama maalesef embriyolar kalitesiz cikti, negatif oldu, ondan sonra bir daha denedik ama ne yazikki bu sefer de kimyasal gebelik oldu, artik tup bebek denememeye karar verdim, yasim 36, bir sorunum yok sukur ama kocamin sperm sayisi sinirda dediler, belki ondan olmuyodur dediler, 40 yasima kadar umarim dogal olarak olur, bugune kadar hic olmadi ama allahtan umit kesilmez, tup bebege guvenim.kalmadi, o kadar ilac eminim zarari da vardir, sagligimi bozmaktan korkmaya basladim artik, maddi olarak da kolay deil..sizin yasiniz daha genc insallah saglikla.olur

Tüp bebek yaptırmanız daha iyi ama olmuyor diyerde sızlanmaya gerek yok çok şükür ki bi tane olmuş

Back
X